SAY WHAT?!


The Ark splittras. Efter 20 år lägger de ned bandet efter sommaren. Avskedet till fansen skrev via två turnéer, en klubbturné i vår och en större i sommar, samt ett samlingsalbum.The Ark splittras. Efter 20 år lägger de ned bandet efter sommaren. Avskedet till fansen skrev via två turnéer och ett samlingsalbum.

The Ark lägger ned efter 20 år tillsammans, och splittras efter sommaren. Till våren åker bandet ut på klubbturné, som därefter går över i en större, sista, sommarturné, skriver Aftonbladet.

På sin hemsida skriver bandet: "Vi känner att vi uträttat det vi skulle artistiskt och att det nu är dags att gå vidare i livet. The Ark har varit en väldigt stor del av våra liv och kommer alltid betyda mycket för oss. Därför vill vi göra vårt 20-års jubileum 2011 till en rejäl avskedsfest (...)Vårturnén kommer att bli en present till fansen då vi återvänder till scener vi stått på genom åren för att bjuda på intima och unika konserter (...) Sommarens turné blir ett fyrverkeri av hits, allsång och bombasm."

Den 23 februari släpper The Ark samlingsalbumet "Breaking up with gold", som även innehåller två nya låtar.

The Ark bildades i Rottne utanför Växjö i början av 90-talet, men det stora genombrottet kom år 2000 med singeln "It takes a fool to remain sane". De har släppt fem album varav det senaste, "In full regalia", kom i våras.

Bandet tävlade i Melodifestivalen 2007 med "The worrying kind" och slutade på plats 18 i schlager-EM.


Kommentarer
Postat av: sandra

var en hel del fel i den texten, den riktiga infon finns på www.thearkworld.com.

2010-12-08 @ 21:07:50
URL: http://chavezz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0