Bittersweet Symphony

Min brors kompisar kom hit med en kanin som vi ska vakta inatt. Inte precis vad jag vill ha, men det är väl ganska söt. Men jag kan inte sluta tänka på katten. Hon är så underbar och jag vill ha henne. Devon Rex är jättesociala, lyhörda, nyfikna, lättlärda och gillar att apportera och mysa! Det låter ju hur underbart som helst att ha en egen liten älskling som följer varje ens rörelse och älskar att sova under täcket. Åh, jag smälter bara jag tänker på det.

Devon Rex

Jag är kär. Daisy till vänster måste bli min! Jag har velat ha en katt jättelänge och rasen Devon Rex är lågallergen och kostar 6500 ungefär.

Rick Owens

Rick Owens fall/winter 09. Många kilklackar finns det, men inga wedge ankle boots som jag visade för er innan. Frågan är om det är snyggt? Jag tycker ju det och det är kul att vara annorlunda och lite avante garde sådär. Älskar för övrigt hela kollektion, typ. Grejen är att jag fick hem ett par boots från Din Sko idag, med 9,5 cm kilklack i skinn och med nitar på. Två trender alltså, om man nu kan kalla Rick Owens wedges för en trend, annars är ju androgynitet inne. Men kanske inte i Jönköping? Haha. Tål att tänkas på helt enkelt. Det postiva är ju att jag är nästan 190 i skorna. Och är inte det underbart så säg?

A little something I wrote in the night

Stjärnhimlen tycks oändlig, mitt jag obetydligt. Den bitande kylan rosar mina kinder och mina kalla fingrar håller krampaktigt i en cigarett. Tystnad och stillhet, röken ringlar sakta upp i oändligheten. Trappen är kall mot min kropp men jag känner mig mer avslappnad än på länge.

Jag hör bara ett litet prassel och när jag vänder mig om står han där nedanför trappen som han kommit fram ur tomma intet. Han ser kall och hård ut, men jag vet att värmen finns där någonstans. Jag ler lite smått och han rör sig sakta mot mig när jag tar ett bloss och blåser ut röken i hans ansikte. Han tycks hålla andan och hans mörka ögon gnistrar till i det dunkla skenet från utebelysningen. Han tar min hand och slänger cigaretten. Hans fasta hand känns skön mot min bara hud och en il av välbehag drar sig genom min kropp. Han kysser mig med sina hårda läppar och jag omfamnar honom så att han glider ner ovanpå mig. Hans hand ner mot min nacke, lutar med bestämd bakåt och grenslar mig. Den hårda stentrappen kall mot min fragila kropp. Han kysser mig innerligt och hans tunga letar sig in i min mun. Inte ett ord, jag behöver inga ord när han är här. Tanken på mina sovande föräldrar bara meter från oss slår mig inte, allt jag kan tänka på är hans läppar, hur väl formade våra själar är efter varandra. Han smeker mig längs med armen, letar sig in under tröjan och jag ryser till av hans kalla hand. Hans tunga stannar till – osäkerhet? – men jag får den i rullning igen. Jag kan inte vara utan honom mer.

Vi gör det. Precis där, på trappen, i den iskalla oktobernatten. Aldrig har jag känt sådan samhörighet med någon och vi hänger oss totalt, orädda för allt. Kastar oss huvudstupa ut för ett stup utan säkring och jag är inte längre rädd. Inte rädd för morgondagen, för mina känslor. Allt är bara helt perfekt. Om det ändå kunde vara såhär jämt.


Raising Malawi

Jag bidrog, gör det du också. Gå in på www.raisingmalawi.org nu och du kan vinna DVDn I am because we are signerad av självaste Queen of Pop.

Odeur


Min favoritt-shirt kommer från märket Odeur och jag måste säga att jag gillar deras vårkollektion. Älskar den draperade tröjan. Men jag har då aldrig känt lukten av de invända lukttrådarna. Kanske för att jag köpte min på Lager och det var något fel? 

Rick Owens

Ja, alltså. Blir man inte lite kär i de här skorna från Rick Owens - som alltså är kilklackade boots med klack för killar. Priset, 7000. Min fråga till er är, skulle de nedanför vara ett alernativ? Rick Owens är 11 cm, de nedan är 9.5... Från DinSko och kostar 449... Jag vill vara lång!! Haha. Öhm.. Bilden funkar inte. Så kolla här: http://dinsko.se/Product?art=249288&image=_A

 


I'm in the happyland

Just nu älskar jag Spotify. Amanda Jenssens nya album släpps imorgon men finns nu på Spotify. Jag är lyrisk och jag älsar varenda ord och ton! Vill du också lyssna? Amanda Jenssen - Happyland

Aeon/Crazy in love

Jag går sönder. Hans röst skär rakt igenom mitt hjärta och pressar fram tårar. De får mitt hjärta rusa och min andning att stanna upp och allting bara stannar - kroppen värker och faller isär inifrån. Det är ångest. Ingen annan artist kan ge de känslorna.

Lista

Du heter: Marcus

Låt som när du är ledsen sörjer till? Antony and the johnsons - Hope there's someone.

Beroende av: Cigaretter och choklad

Vad behöver du mest just nu: lycka

Vad tror folk om dig? Mycket gissar jag på. Men de vet ingenting.

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är snygg? Det är väl en vanlig komplimang?

Vad säger du för att imponera på någon? Jag är mig själv bara

Hur imponerar man på dig? Är sig själv i alla lägen

Brukar du skratta för dig själv? Ja.

Var bor du? Jönköping

Trivs du där: Nej.

Äger du några converse: Ja.

Sprit, cider, vin eller öl: Vin.

Vad har du för mobil: iPhone

Nästa mål i ditt liv: skaffa jobb

Hur svarar du i mobilen: Hej det är Marcus

Vem ringde du senast? Pappa

Antal timmar sömn inatt: Få. Hela familjen sov tillsammans från 3-7

Sov du ensam: Nej.

Brukar du komma i tid: Ja, med vissa undantag.

När mår du bra: När jag lyssnar på musik och solen skiner och jag känner mig uppskattad

När blev du fotad senast: Blir aldrig fotad av andra. Haha. Amandas fest

Hur känner du dig nu: Ledsen. Hjärtat rusar pga Antonys jävla innerliga stämma. han är inte bra för mig. Gud, jag älskar ju honom? Varför ska han få mig att må dåligt?

Vanligaste färg på dina kläder: Svart. Med färgklickar

Vad tycker du om fötter: Likgiltig

Vad saknar du: Kärlek och tillhörighet

Favoritdryck på morgonen: islatte

Är du blyg? Ibland.

Sysslar du med någon idrott: Nej.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag är kille.

Vad är det värsta du vet? Trångsynhet

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 200 + skulder

Vad längtar du till? Bättre tider

Har du bra vänner och äkta vänskap? Börjar få det nu!

Vad är det finaste du fått? Två personers hjärtan...

Om ett år?: Hoppas jag att jag utbildar mig till arkitekt/inredningsarkitekt

Du samlar på: Musik

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ringer aldrig

Är det okej att gråta: Ja.

När grät du senast: Igår.

Bär du glasögon eller linser: Ray-Ban Wayfarer 4 life

Vill du gifta dig: Vi får väl se vad som händer

Vill du ha barn: 43 katter

Är du bra på att laga mat: Relativt.

Är du flygrädd: NEJ

Vilken är din favoritglass: SIA Knäck kanske

Tror du på ett liv efter döden: Nej, men man borde så man har något att hoppas på

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Vilken ögonfärg har du: Grön/bruna.

Röker du: Ja.

Vad är det viktigaste i livet?: Kärlek, lycka, välfärd

Hope there's someone

Hope there's someone
Who'll take care of me 
When I die, will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free 
Nice to hold when I'm tired

There's a ghost on the horizon 
When I go to bed 
How can I fall asleep at night 
How will I rest my head

Oh I'm scared of the middle place 
Between light and nowhere 
I don't want to be the one 
Left in there, left in there

There's a man on the horizon 
Wish that I'd go to bed 
If I fall to his feet tonight 
Will allow rest my head

So here's hoping I will not drown 
Or paralyze in light 
And godsend I don't want to go 
To the seal's watershed

Hope there's someone
Who'll take care of me 
When I die, Will I go

Hope there's someone
Who'll set my heart free 
Nice to hold when I'm tired

You know I could use somebody

Gårdagen var hemsk och jag försöker bara skärma av och gå vidare. Men det kommer ta tid och jag måste väl prata om det. Pratade med Claes idag lite i alla fall, vi hoppas att allt löser sig nu när vi tvingats agera.

UGAn var fel dag så jag gick upp i onödan idag, men jag fick ju prata med Claes eftersom jag gick förbi hans affär så det känns väl lite bättre, tror jag. Jag flyr väl mest annars från problemen, jämt.

I <3 SEX


Melodies & desires

Jag hatar att det blir mörkt så tidigt. Det gör mig så trött och jag vill bara ha sommar igen. Lykke Li är med mig denna kväll, genom Spotify. Det är ju bra att man kan lyssna på musik där som man inte har köpt än men som man inte behöver ladda hem. Så på det sättet är det ju bra. Men jag är en albummänniska, måste betonas, och jag kommer inte hänge mig åt Spotify!

Spotify

Jag dukar under. En Spotify invitation låg i min inkorg när jag vaknade. Ja, jag har nu Spotify! Är det inte otroligt? Om jag kommer använda det får vi väl se?

You never were, and you never will be mine


I keep hanging on...

What do I have to hang on to?

Bad romance

Idag har jag varit och tittat på en lägenhet. Jag vill flytta nu och den var underbar. 695 000 bara.... Och 1000 i hyra. Hur mysig som helst verkligen. På Torpa. Bläääh.
Dessutom älskar jag bara Lady Gaga mer och mer.

Förlovingsmiddag hos Amanda

Snodde bilden av Amanda. Det var som sagt en trevlig kväll och här ser ni ju även min nya frisyr.

I'll follow you til you love me

Emelia skulle komma hem till mig och dricka vin och titta på Coco Chanel, men hon ligger tydligen och spyr hos sin dejt. Synd. Så nu sitter jag här med Lady Gaga och vet inte riktigt vad jag ska göra...

Bad romance

I want your love!

Deep into the darkness

Kvällen ikväll var lyckad, trots att jag var väldigt trött. Hanna kom och hämtade mig och jag fick träffa den mytomspunna Matteus och när vi kom fram till Amanda satt de där i jacuzzin nakna och klämde varandra på pungen - killarna alltså. Haha. Vi åt pizza och och drack och pratade och hade trevligt!

Idag är jag jätteseg som vanligt och ikväll kommer Emelia så ska vi dela en flaska vin och titta på Coco Chanel. Det blir mysigt. Imorgon ska vi nog titta på en lägenhet. Vi får väl se...

Kärlek är att våga vara sårbar. Det är att visa upp sitt hela jag med alla sina sidor och veta att man inte är perfekt, men att man är älskad. Det är att acceptera och respektera sig själv och göra det samma för den man älskar. Kärlek är mod.

Jag har aldrig haft det modet, att låta allt bara vara som det är och handlöst kasta mig mot kärleken. Lita på den jag vill ge den till. Men så har jag längtan efter den, men är för rädd för att våga ta steget. Jag är för feg för att handlöst kasta mig mot ovisshet och sårbarhet. Är rädd för frågan, älskar han mig? Rädd för att bli sårad och lämnad. Rädd också för ensamheten. Men vilken rädsla är värst, den för att jag ska spendera livet ensam eller den för att bli sårad? Egentligen är det samma rädsla som tar sig i uttryck i två olika skepnader.


In the happyland


It's a possibility

Idag var jag på A6 med Hanna och jag köpte en present till Amanda ikväll som hon kommer älska! Haha. Hanna provade skinnkjolar och blusar som jag tyckte hon skulle ha och sen fikade vi på IKEA innan vi åkte hem.

"Diagnos
För att en person ska få diagnosen narcissism ska vederbörande uppfylla fem, eller fler, av nedstående nio punkter (diagnosticeringskriterier enligt DSM-IV-TR):
1.Ha en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga uppnåelser).
2.Vara besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.
3.Tror att han eller hon är \\\\\\\"speciell\\\\\\\" och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).
4.Kräva stor beundran.
5.Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.
6.Är interpersionellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.
7.Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.
8.Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.
9.Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.
Det som karaktäriserar den narcissistiska personligheten är att ha starka behov att stå i centrum, få uppmärksamhet, beundran och medkänsla från andra personer i dess omgivning, de vill få ett empatiskt bemötande. Men själva har de en anmärkningsvärd brist på intresse och empati för andra."
Jag kan väl säga att jag håller med i 7 punkter. Jag, narcissistisk? Kanske det kanske.

I belong to you...

Är helt slut. Hela tiden. Soundtracket till New Moon går på repeat.

New Moon (The Meadow)

Ibland är pianomusik fruktansvärt vacker, som när den är med i New Moon och ger rysningar i hela kroppen av välbehag.

The Sookie Stackhouse Novels

Läste ut Dead until dark inatt och måste ju säga att det var lite påhittigt av lilla tjocka söta Charlaine att låta Elvis leva vidare som vampyr! Tänka sig. Och nej, det ska inte vara med i serien som tur är. Jag har sagt det innan - serien är mer komplex men boken är läsvärd.

9.30 var det företagspresentetation i regi av UGA med Adecco så efter att ha läst till två var det bara att kliva upp klockan åtta och bli skälld på av en sur och stressad familj som inte hade en alltför trevlig dag. Jag har varit sjukt trött hela dagen och haft ont i huvudet, måste vila nu för imorgon (och på onsdag) ska jag vara i stan klockan nio! Hårmodell för tredje gången! Klart jag blev vald! Haha. Kände det hela tiden. Jag är ju flawless liksom! Hahahah! Så nu försvinner även rakluggen (I guess). Man kan ju hoppas på vitt hår eller något men jag får väl nöja mig med att det blir svart (som det säkert kommer bli), men man vet ju aldrig. Första gången, med Tomas, blev jag lite besviken eftersom jag ville ha FÖRÄNDRING! Men han sade det själv så fint: "Jag var redan perfekt."

Ego boost? Javisst!

( )

Försöker varva ner och slappna av. Rökte fem cigaretter och bara tittade mot himlen, nu satte jag på Sigur Rós - det var ett tag sedan. Allting är sämst idag.

Do it clean

Idag började då sökandet av kompetens, mål och vad man vill göra i livet på UGAn! Jag trodde inte jag skulle säga det, men det verkar faktiskt super! Och jag kom ju på att jag vet exakt vad jag vill och jag formulerade en text om mig själv som min coach berömde med orden: "Du är en sån där som kan skriva väldigt kärnfullt och skriva allt om dig själv på liten yta, det är jättbra! Du kan verkligen uttrycka dig!" Jag visste ju det redan, men det är alltid kul att höra det från andra. Men jag kan för inget i världen komma på vad programmet vi jobbade i hette, där ALLT finns... När jag kommer på kan ni få ett smakprov på min genialiska text! Haha.

Ikväll är det då dags för vår lilla "klassfest". 8 har sagt att de ska komma på Facebook så vi får väl se hur många det blir. Hoppas det blir några stycken i alla fall. Och Hanna har fått föräldrarna ur huset och ska ha förfest hon också, så det blir crowded ikväll. 
Dagens album: Echo and the Bunnymen - Crocodiles 25th Anniversary Edition

Let's have a celebration!


På madonna.com hade de en tävling om att göra ett kollage till Celebration - My own Celebration Cover. Det här var en av de tio vinnare. Jag älskar den och den hade mer än gärna fått ta plats på fodralet istället för den tråkiga bild som nu finns, som är gjord av den annars duktiga Mr Brainwash. Det är alltså singeln vi pratar om och inte den snygga samlingsskivan...


Så här ser orginalsingeln ut.


Anti-crisis girl

Killen har massa fler roliga klipp... Älskar låten annars, orginalet då.

Give me that slow knowing smile


När man är på lite myshumör är lite Lisa Ekdahl inte alls fel. Och det är jag nu. Gillar speciellt One life, och titelspåret.

Madonna news

"With the release of the Celebration album and single and the coming release of the Sticky and Sweet tour on dvd it would seem logic for any artist to take a pause and enjoy the success but that doesn't happen to Madonna, who is working on more releases for her fans to enjoy.

First of all there's Revolver, the second new track on her greatest hits album that, as previously reported by MadonnaTribe a while back, will be the second single release off the compilation. The news is that lots of remixers have been contacted to remix the song and among them we find Tracy Young, David Guetta and Paul Van Dyke.
But for die hard fans the most exciting news regarding her music is that for Christmas we'll also get brand new house remixes of two of her biggest classics: Holiday and Into The Groove!

Meanwhile Madonna will also be busy with another fashion campaign. She will team up again with photographer Steven Klein next month for the new Dolce & Gabbana campaign, but the cool thing is that this time she will model not for the women's collection but for the men's! We are sure Madonna and Klein will come up with some great ideas for this one!"

Sand painting


Rolling Stone


But I'm not the only one


All by myself

Grey's Anatomy drev mig inte till tårar idag så det var ju tråkigt. Desto bättre var True Blood som naglar fast en i fåtöljen från första till sista frame! Det enda jag hatar är sluten som alltid ska sluta så spännande att man inte kan hålla sig. Jag får läsa ikapp och se om jag kan få reda på något. Kanske inte, eftersom böckerna endast handlar om Sookie och inte Jason eller negern. Så jag måste ju säga att serien är bättre... Komplexare. Eller så. 
Idag är det powerdrottningarna som gäller, Celine och Whitney.

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!


Footprints in the sand

Imorgon börjar cirkusen som så fint kallas kompletterande aktör. Man borde tycka att jag skulle ha ett färdigt CV till dess, men nej. Det kanske jag har i och för sig, men inget jag är nöjd med. Jag tror på idén att skräddarsy sin ansökan till varje jobb man söker. Imorgon börjar det i alla fall, sen ska jag dit på fredag OCH på måndag och efter det två gånger i veckan om jag förstått rätt. Förhoppningsvis får jag ett jobb snart. Eller mera UG!

I am because we are

Igår visades Madonnas dokumentärfilm om Malawi I am because we are på SVT1, under namnet Madonna i Malawi. Jag har sett den två gånger redan och det är en otrolig film - om inte bara världens näst fattigaste land med över en miljön föräldralösa och en HIV/AIDS-edidemi utan även en film om mänskligheten och att vi alla är lika. Jag existerar för att ni existerar och allting hör ihop. Med Madonna som guide visas bilden av Malawi upp - ett land med 12 miljoner invånare och en miljon föräldralösa barn, ett land i desperation och akut hjälpbehov. Jag vet inte om filmen går i repris, gör den det så borde alla se den. För man kan lära sig saker om både världen och sig själv.

För mer information besök iambeacuseweare.com.

These are hard times

Jag har köpt en ny jacka och jag älskar den. Ni ser den även på bilderna här nedan, men här ovan är den i hela sin prakt - från H&M och kostar 799 kronor!
Och så var det ju min nya frisyr också. Det är förändring i alla fall.

Change...

Till er som inte förstod mitt inlägg igår: jag klippte raklugg. Jag behöver förändring, inte bara i håret men det är en början, jag behöver förändring i hela mitt liv. Jag behöver eget boende, pengar, frihet och självständighet. Jag orkar inte göra någonting längre. Man säger att hoppet är det sista som lämnar en människa, vad är då jag?

Meet me halfway


A change is gonna come


Don't bring flowers after I'm dead


Jag behöver förändring, jag känner det! Hösten kommer och jag orkar inte med mig själv helt. Dessutom behöver mitt hår en rejäl upprustning, jag klippte det ju själv och det blev bättre men bra är det ju inte. Men det får väl vara som det är, för pengar har jag ju inte. De två översta bilderna är från FHM.

Not that kinda girl


Jag måste erkänna att jag gillar det. Det är inte vad man förväntar sig av Linda Bengtzing... Hon kan vara snygg till och med ju! Haha

Vogue Hommes International No 10 2009

Pradas nitade brogues är kärlek. Köpte ett bar brogues idag som jag ska försöka nita till lite snyggt. För så mycket pengar har jag ju inte nej.Älskar spetshatten på övre bilden, från Maison Michel. Fotograferat av underbara Steven Klein - som bekant är Madonnas lilla musa! Haha.

Och så lite nakenhet också. Det ska det ju vara i modetidningar!

Nattmöte

Fladdermusens ultraljud ekar genom mörkret
Vimpeln hänger stilla
Röken från min cigarett ringlar sig sakta
Mot den bruna himlen
Min kropp stel, tung och tankarna spridda
Det förflutna som vaknar till liv
Framtidens ovissa dager framför ögonlocken
Vem är jag?
Vad vill jag?
Vad ska hända med mitt liv?

Who's that girl?

Ja, balkongen har använts flitigt idag. Även Madonnas senaste samlingskiva Celebration. Just nu är det Who's that girl, som jag verkligen verkligen ÄLSKAR! Nu börjar Frozen. Madonna alltså, vilken kvinna! Ge mig henne så skulle jag vara lycklig. Men jag har ju haft en bra dag i alla fall och nu sitter jag här med mitt vin i mitt superstora glas och känner att jag inte vill ha mer. Haha. Men mer ska i och sen bär det av till Bongo om en timme eller så! Det blir bra hoppas jag!

My sex is a killer

Sol + värme + balkong + färg + kedjerökning = inspiration

Hand on your heart

Well it's one thing to fall in love
But another to make it last
I thought that we were just beginning
And now you say we're in the past
Oh, look me in the eye
And tell me we are really through

You know it's one thing to say you love me
But another to mean it from the heart
And if you don't intend to see it through
Why did we ever start
Oh, I wanna hear you tell me
You don't want my love

They like to talk about forever
But most people never get the chance
Do you wanna lose our love together
Do you find a new romance
Oh, I wanna hear you tell me
You don't want my love

Put your hand on your heart and tell me
It's all over
I won't believe it till you
Put your hand on your heart and tell me
That we're through, ooh

Oh, put your hand on your heart
Hand on your heartWhen love takes over

Idag, på arbetsförmedling, 10.30. Vi börjar gå igenom vad UG är för alla de som kanske missat vad det är, eller vadå? Sen tar vi 45 minuter och berättar hur man fyller i en blankett sen får man gå. Givande, verkligen. Jag träffade Nadine där i alla fall och det gjorde det lite uthärdligare.

Jag åkte hem igen och tittade på True Blood och Greys Anatomy. Jag GRÄT den sista kvarten i Greys, det är så bra så man dör ju. Jag hade tårar ner på hakan, det bara rann. Det var skönt att få det ur sig. Jag brukar gråta till Greys, men inte såhär - det var extremt. Verkar som jag bara blir blödigare och blödigare. Är det bra eller dåligt? Haha. Efter det blev det Broder Daniel Forever som inte berörde ett skit. Tyckte mest den var tråkig och långsam, och jag brukar inte ha något emot sånt.

På eftermiddagen åkte jag och träffade Catrin och Björn på Mackmakeriet och frågade om att ställa ut. Det blir till att måla någon mer tavla och sen gå dit och visa! Det blir perfa! Haha. Nu ska jag äta!

Dagens album: David Guetta - One Love

What have I done?

Jag började lyssna på Antony men jag klarade det inte. Hela min kropp sade emot, mitt hjärta smärtar och slår snabbt och jag fick en konstig känsla av att vara jagad, upprymd! Får den känslan på sena kvällar ibland och nu den av Antony. Det är jätteläskigt och det går inte över. Bytte till Anna men jag ser bara bilden av att jag blir jagad och mitt röda hjärta som slår ansträngt i mitt bröst. Vad är det här? Känns som tinningarna ska brista och spruta ut blod. Haha. Det är helkonstigt och helläskigt! Mina händer skakar nästan och hela jag mår askonstigt.

Jag har städat en del i alla fall idag. Nu fick jag igen lådan och har städat upp från golvet men jag orkar inte dammsuga trots att jag har dammelefanter på golvet. Speciellt inte nu när min kropp blev helt konstig. Jag kan inte slappna av och jag orkar inte.

Men snart är det film med tjejorna och jag hoppas det blir bättre då! Älskar att jag börjar umgås med folk! Jag lade dessutom in alla mina möten med AMS och "Kompletterande aktör" - tre dagar i rad - och introduktion för Matematik C-kursen, tandläkaren två gånger... Uh. Jag orkar inte söka jobb. Fick svar från en au pair-familj idag. Svaret var ungefär: "Jag har själv varit vegetarian men vill inte ens att mina barn ska veta att det finns ett alternativ till att inte äta kött. Hoppas du förstår." Sure. Det kanske är bra. Om nu 2 och 4 år gamla barn fattar ett skvatt ändå! Haha.

No one knows I'm gone

Idag har jag försökt lägga in alla mina kläder i min byrå, och nu går lådorna inte att stänga. Jag behöver mer förvaring. Mitt CD-skåp är överfullt så jag får lägga de i bokhyllan och vid stereon - där ligger högvis! Mitt skrivbord är belamrat med en miljon papper och jag orkar inte mer. Mattan är undanskyfflad och golvet täckt med tidningspapper, penslar och färg och tavlor står uppradade längs med väggarna, byrån och i hörnen. Det är fint, men vad är det man säger: kreativt kaos.

Anywhere I lay my head...

Jag är rastlös och konstig och måste göra något...

I wanna take a ride on your discostick

Jag saknar kärlek och närhet. Jag saknar att ha någon nära. Allting verkade vara bra, men nu börjar det gå neråt igen. Det är nog hösten, mörkret. Det är kolsvart redan nu och jag vill bara lägga mig och sova. Det är underbart att jag börjat få ett socialt liv och träffat folk från klassen, men jag behöver mer. Jag har tappat inspirationen på att måla också. Gjorde massa skisser när jag kom hem efter krogen och har skissat upp en av de på duk. Men vet inte hur jag ska fortsätta, färg eller inte? Jag ifrågasätter min konst, mig själv. Har jag något att komma med? Ska jag måla strikta porträtt eller försöka göra sånt här, som nedan? Göra nya saker jag inte gjort innan? Jag vet inte... 
Vi får se hur det går. Jag vill till Stockholm till MIKAs och ta nya foton, men de har inte svarat när jag hört av mig. Jag är för ful! Haha. Ska nog läsa lite nu, eller så kan jag klaga till bokförlaget! Översättningen av True Blood är så sjukt dålig! 

I was wrong from the start

Köpte cigaretter idag, och undrar vad grejen är med att det ska vara 19 cigg i och inte 20 och massa luft? Är det bra? Jag förstår inte varför de ska göra så... Menmen... Det blir väl inte dyrare tror jag i alla fall.

Var på Erikshjälpen och Myrorna idag också. Köpte en hemstickad röd tröja som var jättemysig för 50 kronor och hittade en otrolig päls! Det var nog räv kom jag och mamma fram till efter huvudbry! Sen bar det av till AMS och jag blev retroaktivt inskriven i UG från och med 28 september. Antingen lönar det sig att klaga, eller så lönar det sig att heta Appelberg... Problemet är ju löst i alla fall, och det är superbra!

Kan man vänta till ikväll? Premiär av Ugly Betty, Brothers & Sisters, men framför allt: Desperate Housewives! Vem står i brudskrud och gifter sig ikväll, blir det Katherine eller Susan? Jag kan inte hålla mig! Det är så sjukt bra! Dessutom är det Andra Avenyn och Kobra! Älskar tisdagar!

I can't get over you

Klassträffen blev allt lyckad måste jag säga! Sju stycken kom tror jag och det var mer än jag trott! Vi fikade på Kaffé Paus och det var jättemysigt. Det brann i stan också och när jag kom var hela gatan täckt med rök och polisen var i området hela kvällen. Jag skjutsade Lotta hem och vi bestämde att vi ska ha filmträff och se The Reader med underbara Kate Winstlet hos mig på onsdag och dessutom försöka fixa en klassfest nästa fredag! Det blir bra, om någon kommer! Haha.

Svenska Hollywoodfruar är slut! Gud nej vad jag blev ledsen! Det kan ju inte vara slut redan, jag blev helt - neeej! Jag kommer sakna de alla, men allra mest Maria Montazami som fått mig storgråta av skratt!

Nytt Kent-album snart dårå! Jag är inget stort fan men jag kunde inte motstå frestelsen att klicka hem den genom CDON.COM när jag hörde singeln. Och jag måste ju säga att jag gillar deras nya sound - alltså, det som kom med Ingenting. Synth is the shit!

Dear Family

Jag tycker jag har varit produktiv idag, jag har sökt fem au pair-jobb! Hoppas på det bästa. Man vet ju aldrig vad som händer. Kanske blir det något. Annars har jag inte gjort så mycket. Tittat på tv och så: Nurse Jackie, Royal Pains. Bra serier båda två!

Ikväll blir det klassfika på Kaffé Paus, vi får väl se hur många som kommer - fyra i alla fall vad jag vet! Haha! Men det blir kul!

Let's make out in the middle of the street!

Idag var det kalas för faster i Trollhättan, och de firade även mig! Det var lite segt, det tyckte alla - men trevligt var det väl. Tårta - även om det var glasstårta - är ju alltid gott och pengar behöver man alltid. På vägen hem mörknande det och vi såg en bil som kört i diket och massor med rådjur. Jag hatar att köra bil när det är mörkt eller i skymning! Jag inbillar mig att vi ska krocka med en älg eller något. Har alltid varit mörkrädd men inte så mycket på senare år men bilkörning i mörker är fruktansvärt. Jag får andnöd och gräver in naglarna i fingrarna. Jag har seriöst märken på hela fingrarna, med sisådär en centimeters avstånd. Det är som sjukhus, jag är nästan lika rädd. Usch. Det är hemskt!

Jag har tänkt lite på Mr X, och Gud vad töntigt allt blev! Jag är ju patetisk! Hahaha. Jag får bara skratta åt allting för det är ju bara sjukt. Jag vill inte ha honom(?) så varför hacka upp sig så på det? Haha. Usch, vad jag är knäpp. Men får man för sig att man vill ha något ska man väl ha det och får man det inte blir man väl knäpp i huvudet, speciellt eftersom jag är - får jag väl kanske erkänna - van vid att få som jag vill. Men jag har ingen energi att slösa på sånt här löjligt som ändå inte tänker ge något så det är bara, srew that and move on! Sök jobb eller något! Haha.
Såg reklamen för Grey's Anatomy och hela jag bara rös till och blev stel som en pinne och en känsla av obehag flög genom kroppen. En stor sorg liksom bara kastade sig över mig. Att serier kan ge så stora känslor? Det är som musik, speciellt live, det är sjukt vad det kan påverka mig. Jag lipar ju fan till alla serier nuförtiden, vet inte vad det är för fel på mig! Haha.

This is a bump in the road

Jag gillar inte hösten just nu. Hösten ska vara solig så att alla fina färger kommer fram, och inte grå och regnruskig. Usch. Men jag trotsade vädret och åkte ner på stan och träffade Cecilia. Vi fikade på Nyfiket och gick senare vidare till museet. Fin utställning om hantverk, jag blev inspirerad! Tittade på Tre små grisar, som ikväll bara var två.

Jag är ganska så slut nu faktiskt. Vet inte ens om jag orkar åka till Trollhättan imorgon, men jag får sova ordentligt. Men jag kan inte sluta tänka på Mr X, haha. Inte på det sättet, men hur han liksom bara kan ändra sig sådär. Jag har nog bra självförtroende och jag har nog fått det en del av att alla faller för mig - men alltid undrat varför. Så kommer han och bara, nej, jag vill inte ha dig. När det från början var han som var på! Jag förstår inte. Men jag behöver väl sånt här. Vem kan få vad man vill jämt? Och vet jag ens vad jag vill ha? Jag känner bara att vi fick fin kontakt, helt utan något sexuellt från början. Var det det som blev fel? Nej, han ville inte ha det lätt så så kan det ju inte vara. Haha. Gud, vad jag babblar.

Jag har börjat skriva på ett nytt projekt, vem vet hur många jag påbörjat med aldrig avslutat. Men det här kräver inte dagligt arbete och är nog bra för mig också. Jag tänkte skriva om mitt sexliv och mina relationer och försöka utforska mig själv genom att skriva detta. Jag har kommit några sidor, avbetat en del av min barndom. Jag har en del sjuka minnen faktiskt. Det blir nog roligt att läsa sedan. Haha. Om än för någon annan, så för mig själv! Det är väl aldrig fel att analysera sitt beteende?

Dagens album: Erik Hassle

Isn't it obvious that I love you, isn't it obvious that I need you?

"Kom in, du har sett mig i trosor innan! Haha!" säger Amanda där hon står i trosor när jag kommer hem till henne för förfest! Och ja, det har jag väl! Haha. Jag pimplar lite mer vin innan vi drar till Bongo där vi fortsätter med drinkar och träffar Cecilia. Jättekul och underbart! David visar magmusklerna och spyr i buskarna och vi drar vidare mot Amor där vi träffar Joppa! Jag och Amanda drar vidare till Centrum men orkar inte kön så vi går till McD istället och sen åker vi hem.

Jag får höra att Mr X inte vill ha mig, att jag måste läst hans signaler fel - men kan inte sluta undra om det är något sjukt spel? Eller så har jag för en gångs skull fel och har träffat någon som inte vill ha mig! Hahaha! Hemska tanke!
Idag har jag fikat hos vänner och snart ska jag ner och träffa Cecilia! Tittat på Idol också och några skandaler har ju inträffat kan man säga. Jag säger bara Camilla.

If I can't love you then who will.

Ego Woman

Amanda, halsbandet är köpt på... trumvirvel... KAPPAHL! Av alla ställen...
Igår kväll läste jag ut Ego Woman av Carolina Gynning och jag sade i början att den var mycket bättre än Ego Girl, men jag måste ta tillbaka det. Självklart har den sina kvaliteter eftersom jag älskade den i början men boken känns mindre driven än Ego Girl. Ego Girl hade en kronologisk ordning men i Ego Woman känns varje kapitel nästintill fristående och behandlar snarare ett ämne, tycker jag. Det känns som hon vill väldigt mycket, men ibland når hon inte ända fram. På något sätt ger Ego Girl en bättre bild av Carolina. Boken skulle också mått bra av en ordentlig korrekturläsning. Men allt som allt en läsvärd bok.

Don't want no paper gangster!

Fick brev från vuxengymnasiet idag, det blir matte i höst... Vet inte om jag verkligen vill, men det är ju bra så jag antar att det blir så. Nu sitter jag här och lyssnar på Lady Gaga och har tråkigt. Vill måla egentligen men jag orkar inte riktigt tror jag. Har två små justeringar att göra på tavlorna med vitt så det är ju enkelt och så har jag två tomma dukar. Det är det jobbigaste, när de är helt vita. Jag hade idéer men sen försvann de. Jag köpte ett nytt halsband igår, i olika längder sådär som är modernt, haha, och KORS! Jag tänkte jag kunde vara lite á la Madonna á la 80's, som gjorde ett superroligt framträdande på Letterman, som ni kan titta på här:
http://www.madonnatribe.com/news/modules.php?name=News&file=article&sid=4862.

RSS 2.0