Christina is not herself tonight

Gamla tacky Christina är tillbaka. Videon är ju ganska så snygg ibland, men Not myself tonight - nej. Hon leker både Gaga, Madonna och Gwen Stefani. Och tacky är det. Kolla när hon står med monokeln, ren kopia på Blond Ambition tour och kolla på det här liksom, nej det är inte riktigt okej.

I keep dancing on my own

Människoslakt, typ. På teckningskursen har vi ju temaarbete och min grupp har valt Verklighet kontra dröm lite sådär. Jag sa väl att jag tänkte på människor när jag såg grishjärtana i köttfabriken? Jag tänkte slå an på det och göra bilder där människan är djuret som genmanipulerats och fått växa upp för det enda syftet att bli mat. Det här var en första enkel lek med tanken.
Var på Fågelmuseet idag på Introduktion, vi gick en promenad i Stadsparken och lyssnade på fåglar och sen fick vi fika och information nere på Tändsticksmuseet. Där träffade jag Pauline som var med i Melodifestivalen och igår på HV-grejset. Hon var jättetrevlig och rolig och vi stod och pratade en ganska lång stund innan jag åkte hem och tecknade nakna män hängande i rep...

The right kind of trust is a shareware

Det var ett tag sedan! Förfesten i lördags blev HV-party utan dess like och efter det drog jag, Nadine och Millan hem till Nadine för vi ville inte sitta på Juneporten med HV-fans, drack upp vårt vin och drog senare till Bongo där vi hade det underbart! Vid tre någon gång var jag hemma, fyra somnade jag väl. Gick upp klockan åtta för att åka till Trollhättan och fira kusin. Bara jag och mamma åkte, och Hanna var ju hos Toni redan - de andra tjurade. Hade en trevlig dag med tårta och grejer, dubbelhopprep och så där. Haha. Kom hem ganska sent, sov lite för lite. Jobbade 7-18 måndag, tisdag och nu sitter jag här och är HELT slut i hela kroppen. Har ont i låren idag med, kanske är det dubbelhopprepet?

Är det för att jag fruktar döden som jag stirrar ut i natten genom bilfönstret, oroligt letar efter viltstängslen bland träden? Oroligt tittar bland skuggorna efter älgar, när staketen upphör känner jag alltid hur mitt hjärta snörps ihop och jag grips av rädsla. Tanken på att en enorm älgtjur ska komma rakt utspringande och krossa oss, att vi inte ska hinna bromsa och jag ser framför mig hur dess enorma kropp får hela karossen att knycklas ihop och hur klövarna skjuter rakt in genom framrutan, genomborrar min fars kropp i förarsätet, snuddar precis vid min kind. Ser framför mig hur jag förlorar hela min familj på ett ögonblick och tänker att jag är lycklig om jag får dö. Men där kommer ingen älg. Men oron får mig kanske att uppskatta livet, är det inte det döden är till för?


Löööördag

Idag bleker jag håret. Ikväll blir det vin och fest!

<3

Love hurts when you're doing it right, you can cry when you get older
Robyn (det har satt sig alltså)

Min rädsla för döden än en gång förstärkt

Jag måste somnat framför tv:n. Plötsligt blir allting mörkt i mina drömmar och en konstig kyla sprider sig över min kropp och jag hinner tänka att jag dör. Jag känner hur livet lämnar mig men hur mina tankar på något obegripligt sätt finns kvar. Min kropp är död, bortkopplad från min hjärna och jag ser på mina orörliga ben och armar – försöker med hela min kraft röra de men de är orubbliga. Jag grips av panik och allt jag vill är att vakna. Min kropp vill inte svara, mina tankar skingras. Då förstår jag att det är en dröm och jag säger åt mig själv att vakna. Men drömmen fortskrider och drar mig längre in i drömmen, längre in i döden. Jag grips av en obegriplig rädsla och känner hur min kropp försvinner, hur mitt medvetande glider in i evigheten. Låt mig bara vakna, jag vill inte dö. Låt mina ben åter få liv. Låt mig bara vakna. Men ingenting hjälper och mörkret blir tätare och tätare tills bara rädslan existerar. Då vaknar jag. Stel i hela kroppen och med tårar längs kinderna, kallsvett längs ryggraden. Min rädsla för döden än en gång förstärkt.


I'm right here, why can't you see me?

Idag mår jag bättre, men sa nej till jobb imorgon - vill inte bli sjuk igen för jag ska till Trollhättan på kalas på söndag. Var med mamma hos mormor och morfar och fikade och vi fick oss en rejäl visning av "bläsrar" och roliga sätt att sätta de på sig av morfar. Var och handlade också och jag köpte King. Visste ni att Ewan som i Ewan McGregor inte uttalas Evaan, utan You-an. Det ni. Vem kunde tro det? Mamma tydligen... Nåväl. Spenderade kvällen framför tvn, till filmen Sideways som jag velat se i några år nu. Den var mycket bra faktiskt.
Annars lyssnar jag bara på Robyn - Body talk pt 1 som läckt, AND I'M LOVING IT.

<3

Madonna gör ännu en kampanj för D&G. Hon är så vacker.

Hej bloggen

Är sjuk. Haft 39 grader feber, asont i huvudet och halsen i två dagar. Natten till i går var hemsk. Det var riktigt feberfrossa och paranoida tankar och flera smärtor inne i min kropp, det var som det liksom blev ansiktet som jagade mig. Askonstigt. Jag sov skit och svettades och var asvarm och äcklig och hade panik hela natten. Idag har jag mest ont i halsen, är assvullen, och trött i huvudet. Missat skolan och en dag jobb på det här. Inte bra. Men imorgon får jag mitt lön och jag fick hela 1500! För 1 1/2 dag? Magical!

DANCING ON MY OWN

SERIÖST, VAD ÄR DET MED MIG OCH ROBYN? JAG GRÅTER FÖR DANCING ON MY OWN ÄR SÅ JÄVLA BRA!? ÄR JAG SÅ JÄVLA SOFTIE? JAG ÄLSKAR FAN ALLT HON GÖR! DE HÄR TRE SKIVORNA KOMMER VARA SÅ JÄVLA SJUKT BRA SÅ DET INTE FINNS.
LYSSNA HÄR: http://sashafrerejones.tumblr.com/post/529844817/robyn-dancing-on-my-own-from-body-talk-pt

Tänkvärt

"Vi uppfinner religioner och tror på livet efter döden - allt för att undvika den skrämmande insikten att livet innehåller lidande och död, och sedan är det slut."
Natascha Illum Berg för tidningen Filter

Måndag

Idag har jag fyllt i min tatuering. Han körde på ordentligt med en snabb maskin och det tog bara tio minuter, 40 sist. Precis när det började bli jävligt skönt var det klart. Det var ju lite fail. Hahaha. Men det blir snart en till! :)
Lernia ringde vid fem, det blir jobb 7-16 imorgon! Fint.

Söndag

Idag var familjen hos farbror Claes och firade honom med bullar och tårta! Trevligt. Pappa fick damp på att jag tänkte ha mina "vinterskor/kängor" så han tvingade mig nästintill att ta andra, så jag plockade fram ett par gamla beiga gubbskor som jag fått av min 89 år gamla gammelmorfar. Det ni.
På kvällen blev det Gossip Girl och När ska jag få dö? En intressant dokumentär och aktiv dödshjälp och palliativ vård och så. Jag vill inte lida när jag dör, men man vet inte vad man ska tänka riktigt. Pappa var klart emot, mamma för. Pappa menar att gränser kan skjutas fram och att det inte spelar någon roll om man lever en vecka hit eller dit längre. Mamma och jag undrar då hur hemsk den sista veckan ska få vara? Pappa menade också att palliativ vård i form av sedering kan ses som dödshjälp, att det är hemskt att man ska sova, men hellre det än att ligga och skrika. Ja, jag vet inte. Det blir för mycket död på den här bloggen känner jag. Haha.

FANTASTISKT!


Lördag

Det är lite kul ändå, att jag och Emma pratade om det jag skrev om igår på festen. Att man aldrig varit troende men att när någon dör så måste man nästan tro att det finns något mer för att klara sorgen och man kan komma på sig själv med att prata med den döda.
Festen var grym, vi firade ju då Emma K som fyllde 20 hos Mattias på Liljeholmen och det droppade in folk efter folk. Kom dit med Nadine, Emma, Millan, Kaisa och Anna och sen kom mina älsklingar Sara, Jessica och Lovisa - mycket kul! Vid tolv drog vi till Bongo och där träffade jag nyblivna singeln Michelle och dissade folk utan några som helst skrupler och träffade killarna från efterfesten jag och Emelia var på - och de hade med sig 25-åringen från Göteborg som var gay som de tyckte jag skulle... eh... gå hem med. Men nej, inte ens ett hej blev det. Haha. Nej, usch, sånt behöver ju inte jag. ;)
Idag ska jag fira min farbror och ikväll blir det en lugn tv-kväll.

You split my heart in two

<3

Finns det en himmel?

Jag skriver lite idag. Jag gråter när jag skriver, och jag hoppas att en del av de känslor jag känner kan förmedlas till er genom följande text, om ni orkar läsa. Känsliga läsare kan jag kanske varna.

Det är en ödesmättad känsla i luften. Hur mycket väger livet? Det frågar sig den unge mannen när han med tunga steg går genom korridoren mot det låsta rummet längst bort. Han kramar hårt om sin mors hand och känner hur känslorna är på väg att välla över. Det är en enorm rädsla som tagit rot i hans inre, en rädsla för vad som väntar i rummet. Stegen ekar i tystnaden, de få människor de möter har sorgsen blick, en del vilsna och gula av åldern. Är det här livet slutar för oss? Är det här vi ska spendera våra sista dagar inväntandes döden?

Den unga mannen är redan rädd för den, han kramar hårdare kring sin mors taniga hand. Luften är tung men klar och han försöker djupandas för att lugna sig själv. Hans mor undrar för ett ögonblick om han är stark nog, om hon är stark nog, men det är hans egna val och han är vuxen nu. Hennes lilla pojk har vuxit upp och fyllt 19, tagit studenten och börjat frångöra sig familjen. Hon hade frågat alla i familjen om de ville följa med, men han var den enda som ville se henne en sista gång innan hon av jord skulle vara åter. Kanske var hans nyfikenhet större än rädslan för döden, ovissheten om vad som väntar efter detta liv. Han hade funderat mycket på den, hade levt nära den en tid. Hennes död var inte en chock, snarare en lättnad. Hur länge klarar en människa att leva utan minnen, egen vilja och livskraft? Hur länge klarar en människa att ligga ensam i en säng på ett demensboende och vänta på den? Hur mycket ska vi gå igenom innan vi slutligen drar vårt sista andetag, innan världen låter oss gå vidare? Hon har legat här så länge, inte kunnat röra sig, inte kunnat äta. Någon gång måste kampen om livet få ta slut. Hur mycket är ett liv som detta värt? Alla minnen från ett åttiotre år gammalt liv försvunna, minnen om kärlek, motgångar och lycka – vad är man utan de, vad väger livet utan glädjen att minnas det som en gång var? Både den unga mannen och hans mor tänker på detta när de tysta går hand i hand mot rummet.

Han tänker på gårdagen, då hon fortfarande var i livet – då han för sista gången såg henne i livet. Sorgsen, flackande blick i ett utmärglat ansikte och armar tunna som papper. Han ser framför sig hur hon med otrolig skörhet drog täcket över sitt bleka ansik te och gömde sig för livet. Inte en gnista liv i hennes blick, rynkor som vittnar om ett långt hårt liv som snart ska rinna ur henne.

Ekande steg dör ut och framför de är dörren. Det är som tiden står stilla och den unga mannen blickar mot sin mors ansträngda ansikte som med tom blick tittar på namnskylten bredvid dörren som snart skall bytas ut – fler människor står på kö för att spendera sin sista tid i detta rum. En sköterska kommer fram och sticker nyckeln i låset och innan hon vrider om låset tittar hon på de tu med sorgsen blick och från signal från modern vrider hon om och skjuter sakta upp dörren och lämnar den unge mannen och hans mor på tröskeln. De kramar varandras händer och träder in.

Den unga mannen tar ett djupt andetag och det är som världen står stilla. Det är en otrolig stillhet i ögonblicket – en stillhet han aldrig tidigare upplevt.  Den unga mannen och hans mor tar ett steg över tröskeln till dödens rum och den unga mannen grips av panik, hans hjärta snörs ihop av ett anfall av smärta och hans ögon klarar inte mer. Han kan inte blunda, han kan inte se. På sängen inne i rummet ligger hon och hans blick dras rakt ner i henne. Tårarna väller upp ur hans inre och en kyla slås emot honom, en svag lukt av död. Hans mor känner hur hans hand knyter fast sig kring hennes, stannar där krampaktigt och hur han nästan backar av förlamning. Modern tittar på sin mormors kropp, tunn och vit med en grågul skugga över skinnet, och brister ut i gråt. Hon vänder sig mot sin son och de faller i varandras armar. Den unga mannen faller rakt in i hennes varma famn och de kan känna varandras hjärtan slå som ett och han lutar huvudet mot hennes axel, hela tiden med blicken fixerad på kroppen – blicken som sakta suddas ut av tårarna och får kroppen se ut som en grå skugga svävande över sängen. Han undrar för ett ögonblick varför han gjort detta men tanken slås bort av liket. Det är något omvälvande att se en död människa, något ord aldrig kan beskriva för någon som inte självt sett den.

De går med tunga steg mot sängen, fortfarande med händerna tätt sammanflätade. Den unga mannen ser sin mormors mor ligga utsträckt på rygg med händerna i kors över bröstet, död. Hennes smala händer håller en bukett röda julstjärnor. Dessa händer! Huden nästan transperent, vaxgul och hårt spänd över de vita knogarna, vartenda kärl och sena tydligt utmärglad, det är som de vore gjorda av plast, all mänsklighet har lämnat henne. Han tittar på hennes ansikte, de insjunkna kinderna tycks fallit ändå ner i lakanet och hakan som fallit mot bröstet av tyngden, av musklerna som inte längre har någon elasticitet – lämnandes ett svart hål in i hennes inre. Kinderna är nästan blå och det vita håret, välkammat i en sidbena, ger en spöklik inramning till det vaxgula bleka ansiktet och en blågrå skugga vilar över kinderna. All hud har fallit ner och ansiktet är liksom utslätat och näsan framträder som oproportionerligt mot det nätta som en gång var hans mormors mors ansikte, rynkorna som minner om ett tungt liv är utslätade och det är något lätt och flyktigt över kroppen, en syn som förstärker tanken om att döden var välkommen. Modern tänker att hon ser ut som en sparv.

Tillsammans står de bredvid sängen och tittar ner på hennes kropp, tårarna rinnande längs kinderna – en blandning mellan sorg och lättnad i hjärtana. En kamp som till slut fått ta slut, en sorg efter en livslång relation som tagit slut. Den unga mannen sätter sig på en stol och modern tänder ett ljus i en ljusstake med formen av en duva som hon för många år sedan fick av sin mormor och som hon haft med sig tillsammans med ett gammalt svartvitt fotografi av en ung Inez, smått leende med vetskapen om att hela livet ligger framför henne. Tysta sitter de två på varsin sida om kroppen och tänker på livet, döden och denna kvinnas långa liv. Den unga mannen kan inte hålla sig ifrån att inombords le lite smått över att kampen äntligen fått ta slut och att hon äntligen fått gå vidare, men utanpå syns bara tårarna – tårarna som sprungit ur hans hjärta efter den omvälvande upplevelsen att för första gången i livet se en död människa, att se döden på nära håll. Han har aldrig varit religiös men kan inte undgå tanken att det är som om något lämnat kroppen. Allt de säger att det bara är skalet av en människa som lämnas kvar får plötsligt en ny innebörd. Finns det en himmel däruppe?


They don't really care about us

Idag tar jag det lugnt och slappar och ikväll blir det fest för Emma K som fyller 20 idag! Grattis! Även Lina Skaar fyller år, 18, så grattis till henne med! Lyssnar på Michael idag. They don't really care about us är så jävla bra. Längtar till måndag. Vad är det med mig? Längta efter smärta? Haha.

AAAAAVIKA

Och ja, jag har fått jobb på Arvika! Robyn kommer, Nitzer Ebb kommer, Kent kommer, Babyshambles kommer... Säkerhet camping. Om det är någon som vill jobba med mig så säg till så fixar vi det! Jag vill gärna jobba med någon jag känner! ;)
Jag får troligen jobb på P&L också, ska någon dit?

...

Dagens fråga:
- Mamma, vem har blodigast jobb? Jag. Och jag är livrädd för blod.
(Mamma är operationssjuksköterska.)

Keep this fire burning, I don't even think you know how far I'm about to go

Var riktigt jävla less på jobbet idag, trött som fan och man får så ont i handlederna att man inte kan lyfta ett kilo men det är bara bita ihop. Jag säger det, man kör på ren ilska till slut för man blir så jävla sur på allt kött som ska läggas på bandet. Man ser inget slut på köttet, det bara körs fram mer och mer och man får liksom gå in i sig själv och ge sig fan på att trots att ens handleder värker och man har ont i ryggen så ska man lyfta den där backen och slänga köttet på bandet. Ilska... Men så plötsligt var allt kött slut och vi fick sluta kvart i tre istället för fyra, då blev jag riktigt glad och gick muntert ut och tog en kaffe och cigg i rökrummet innan jag åkte hem.
Lyssnar på Robyn. Hon framför sin nya singel Fembot i Skavlan ikväll! Missa inte. Och så älskar jag det här, det får mig att tänka lite på Madonna Express yourself/Blond ambition:

This is my life

Imorgon blir det jobb igen, 7-16 och sedan kroki 17. Bokade tid för ifyllning av min tatuering idag (måndag) och åkte till skolan bara för att upptäcka att det inte var någon lektion idag. Gick hem i solen istället och hämtade ut ett paket på vägen - fem böcker av Coelho. Annars har jag lyssnat på Anna Berghendal och solat. Nu ska jag sova.

Too loud a solitude

"...as thousands of cobalt-colored flies swooped in thousands of wild nosedives, their metallic wings and bodies embroidering an immense tableau vivant made up of constantly shifting curves and splashes like the floe of paint in those gigantic Jackson Pollocks."

Hard work work

Känns som allt jag gör är att jobba. Jobbat 20 timmar på två dagar, känns bra dock att tjäna pengar. Men måste säga att det är vidrigt ibland. Jag får packa en del hjärta, lever och njurar och det är ju bara förjävligt. Packade 60 grishjärtan idag. Lärt mig mer om hjärtans anatomi på det än dissektionen vi hade i skolan - då jag mådde illa och stod så långt bak jag kunde. Nu måste jag ha näsan i blodet och kranskärlen och känna vikten av ett hjärta i handen. Kom på mig själv att tänka att det kunde varit människohjärtan - grisar är ju lika människan inuti. Klaffar och artärer är så äckligt. Lever är nog ändå det värsta - känns så slimigt och ser nästan ut som gelé och levrat blod som de flyter runt i. Jag klarar det dock. Jag är stark, det visste jag nog men i början trodde jag inte jag skulle klara av det.  
Robyns senaste låt None of dem finns att lyssna på på robyn.com och jag älskar den. Lyssnat på den om och om igen, så jävla grym. Jag längtar så till skivan släpps. 
Imorgon är jag ledig, förutom skola vid tre, så jag ska ta sovmorgon och så måste jag förbi tatueraren och boka tid för ifyllning. Jag ser fram emot det, åh ljuva smärta. Haha. Vad har hänt med mig? Jag vill tatuera mig mera!

Books

Igår läste jag ut Alkemisten av Paolo Coelho. Jag gillar hans böcker, de är lättlästa men har mycket saker man kan tänka på länge. Alkemisten var väldigt bra, men hans bästa bok jag hittills läst måste vara Elva minuter. Alla hans böcker har ju samma budskap, ungefär, och det tål att tänkas på. Han har ett bra sätt att se på livet och man borde tillämpa en del av det han skriver om.
Ikväll tänkte jag börja läsa Too loud a solitude av Bohumil Hrabal och jag hoppas den är bra. Den är på blott 100 sidor och man behöver nog sådana böcker efter att tagit sig igenom stora epos som Öken. Jag har en del böcker på lager från bokrean jag ska ta mig igenom. Vi, de drunknande tex lär ju ta ett tag. Haha.
Nåväl, imorgon jobbar jag 7-18 så nu ska jag nog lägga mig.

You must be my lucky star

Idag städar jag, och fixar förvaring. Inte speciellt kul. Tog upp en Billy CD-hylla så jag kan få plats med alla skivor och böcker jag har. Det är lite skrämmande om man tänker hur mycket pengar jag har i hyllorna. Jag har ca 350 skivor och man lätt räknar att de kostade 100 kronor styck så är det minst 35000 kronor... Det är jävligt mycket pengar... Men jag kan ju inte säga att jag ångrar en enda en av de. Jag älskar mina skivor. Haha.
Update: Jag har 358 skivor...

Tear me up

Två heldagar på Danish Crown tär. Jag är helt slut. Vill ut ikväll men jag orkar nog inte, och så är jag pank. Det känns som jag ska gå av. Vill bara ligga.

Selma

Idag när jag jobbade tänkte jag på Selma. Kanske kunde man urskönja musik i fabriksljuden? Jag har glasögonen, jag har jobbet och jag har en tatuering som sammanfattar hela essensen av filmen. Men lika vackert som von Trier gör det gör inte Danish Crown, och lyckligtvis behöver jag inte spara pengar till min son så att han inte ska bli blind, jag borde väl spara pengar så jag kan flytta istället men det går ju som det går.

Bajs

Min familj är hemma igen. Helvetet är tillbaka. Jag hatar min familj.
Krokin var rolig och jag fick ros som vanligt. Känns nästan obekvämt att alla ska tycka jag är så bra.

SEX

Ska man våga avslöja mycket? Haha. Nu kör vi!
* (x) Blivit pullad/pullat någon
* (x) Haft oralsex
* (x) Haft 69an
* (x) Haft sex
* (x) Haft analsex
* (x) Haft trekant(både 2m+1k och 2k+1m)
* ( ) Haft gruppsex
* (x) Haft oralsex med någon av samma kön
* (x) Haft 69an med samma kön
* ( ) Filmat när du haft sex
* ( ) Filmat någon annan som haft sex
* ( ) Lagt upp en film på internet när du haft sex
* ( ) Lagt upp en film på internet när någon annan haft sex
* ( ) Använt dildo på dig själv
* ( ) Använt dildo på någon annan
* (x) Tittat på porr själv
* (x) Tittat på porr med någon annan
* (x) Njutit av att titta på porr
* (x) Haft oskyddat sex
* (x) Haft skyddat sex
* (x) Haft sex med någon yngre
* (x) Haft sex med någon äldre
* (x) Haft sex utan känslor
* (x) Haft sex med känslor
* ( ) Smakat på sperma
* ( ) Svalt sperma
* (x) Blivit runkad/runkat någon
* ( ) Sprutat/blivit sprutad i håret
* ( ) Sprutat/blivit sprutad i ansiktet
* ( ) Sprutat/blivit sprutad på brösten
* (x) Sprutat/blivit sprutad på rumpan
* (x) Sprutat/blivit sprutad inne i
* ( ) Fått sperma i ögat
* ( ) Kan ta ner i halsen när du suger
* ( ) Gillar att ge oralsex
* (x) Gillar att få oralsex
* ( ) Gillar att bli sprutad/spruta i ansiktet
* (x) Haft sex samtidigt som du tittat på porr
* ( ) Gillar smärta under sex
* (x) Gillar att vara undergiven
* (x) Gillar att vara dominant
* (x) Har fantiserat om någon annan under sex
* (x) Haft sex med fler än 5
* (x) Haft sex med fler än 10
* (x) Haft sex med fler än 15
* ( ) Haft sex med fler än 20
* (x) Gillar att bli lätt nafsad på
* ( ) Haft sex i föräldrars säng
* ( ) Haft sex i skolan
* (x) Haft sex onykter
* (x) Haft sex nykter
* (x) Fått orgasm under sex
* ( ) Använt piska eller andra diverse redskap i samband med sex
* ( ) Tycker att kondom gör det mindre skönt
* (x) Haft sex med kläderna på
* (x) Haft sex med bara strumporna på
* (x) Haft sex med någon du inte vet vad heter
* ( ) Haft sex med någon du inte vet ser ut
* (x) Haft sex på festival
* ( ) Njuter av att bli smekt på dina bröst
* (x) Gillar bakifrån/doggystyle
* (x) Gillar att rida/bli riden
* (x) Gillar missionären
* ( ) Haft sex innan du var 13
* ( ) Haft sex med någon under 13
* (x) Haft sex med någon över 25
* (x) Gillar att spruta/bli sprutad i munnen
* ( ) Suger/slickar alltid tills killen/tjejen kommer
* ( ) Gillar att svälja
* (x) Gillar att trycka/få huvudet nertryckt under oralsex
* ( ) Gett oralsex under vatten
* ( ) Fått oralsex under vatten
* ( ) Stönar högt under sex
* (x) Gillar att sexpartnern stönar
* ( ) Svalt sperma som inte hamnat i munnen direkt vid utlösning
* ( ) Anser dig själv vara duktig på att ge oralsex
* ( ) Gillar att ge oralsex länge
* (x) Föredrar pullande framför slickande
* ( ) Föredrar sugande framför runkande
* ( ) Gillar att rivas/bli riven under sex(ibland)
* ( ) Gillar ta/få stryptag under sex
* (x) Haft sex med någon som varit längre än dig
* (x) Haft sex med någon som varit kortare än dig
* (x) Haft sex med någon som varit bra i sängen
* (x) Haft sex med någon som varit dålig i sängen
* ( ) Haft sex i under 5 minuter
* ( ) Gjort något sexuellt mot någon annan när den personen sover
* ( ) Fått något sexuellt utfört på dig när du sovit
* ( ) Haft sex på bio
* ( ) Haft oralsex på bio
* ( ) Haft oralsex på buss
* ( ) Blivit sedd när du haft sex
* ( ) Blivit sedd när du haft sex och vetat om det
* ( ) Blivit sedd när du haft sex, vetat om det och tänt på det
* ( ) Haft sex med någon enbart för att hämnas och/eller göra en annan person svartsjuk/avundsjuk
* (x) Haft sex och ångrat det
* (x) Haft oralsex, men inte mer, med någon
* ( ) Har en kk 
* ( ) Har en pojkvän/flickvän
* (x) Haft sex med en person med "för litet" könsorgan
* (x) Haft sex med en person med "för stort" könsorgan
* ( ) Fejkat en orgasm
* ( ) Fejkat en orgasm flera gånger med samma person
* ( ) Tycker att du är duktig på att ha sex
* ( ) Stönar själv när du utför något sexuellt på en annan, utan att själv få sexuell stimulans samtidigt

LOST

Lost är tillbaka. Jag missade förra veckan men, jag är HELT lost. Vad fan händer? Haha. Men fyfan vad det är bra? Var det någon som såg förra veckan? Bomben sprängdes och i ett parallellt universum eller nåt så har ingenting hänt och man får se hur planet landat? Det är så jävla konstigt. Haha.

Onsdag

Idag har jag haft Konstvetenskap om Popkonst och imorgon ska jag jobba 7-16 och 17-19.30 har jag Teckning och då blir det kroki: så det blir en heldag. Ikväll blir det tv-kväll med Anna Anka, Grey's Anatomy, True Blood och Lost. Har jag missat att det börjat?! Det är andra delen och jag tror inte jag har sett första avsnittet...
Jag funderar på tatueringar också, haha, redan sugen igen! Har kommit på en text som kanske kan bli bra, från Live to tell med Madonna, men var den ska sitta vet jag inte riktigt. Förslag? Typ revbenen? Ryggen någonstans? Texten är i alla fall denna:
How will they hear
When will they learn
How will they know

Tisdag

Jag tog fram vårjackor idag. Hade en del. Vi går mot en fashionabel vår säger jag. Haha. Fick sommarjobb också! På Fågelmuseet. Det blir nog bra.

Grr!

Hittade en ny app till iPhonen, Hipstamatic, som tar såna här fantastiska bilder. Så det lär ni ju se mer av. Jag blekte precis håret. Det är gult. Och silverschampot är nästan slut! Men det ska väl gå.

Söndag

Jag, Hanna+Toni och Fika+Matte tittade på Sisters, en konstig film med Cloe Sevigny i huvudrollen. Den var för konstigt till och med för mig, fattade ingenting. Men gillade mordscenerna, haha. Blod!!! Efter det skulle vi tydligen åka ut i skogen och typ, bli skrämda... Ja, så det gjorde vi. Åkte till utsikten, det var fint, störde ett par som hade sex i en bil på parkeringen. Haha. Jadu. Nu ska jag sova. Imorgon händer nog inte mycket.

Anything she wants

Vampyrer, såklart. Eh ja. Men det är ju snyggt.

Bäh

Det blev inget Trollhättan. Farmor ringde imorse och sa att kusinerna var rädda för spysjukan. Så jag fick gå och lägga mig igen. Sov till ett och nu sitter jag här och har tråkigt igen.

Christina is back


I gonna dress u up in my love

Fin dag alltså. Ganska så seg. Tittat lite på Harry Potter ikväll, men tröttnade och satte på Ciao Italia med Madonna istället, från 1987. Det är grejer det. Jag ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR klippet här ovan. Funderar på vad jag ska göra nu? Sova? Vad ska man göra?
Imorgon åker jag till Trollhättan över dagen i alla fall, till kusinerna, med farmor och farfar och Claes.

BTW så släpper Madonna snart sin nya singel Boom. Tre saker du behöver veta:
1. The title speaks it all! It’s explosive.

2. If you think “When Love Takes Over”, “I Gotta Feeling” or “Sexy Bitch” were Guetta’s peak, think twice after hearing this track.

3. The summer anthem is here.

Skivmässa

Jag åt lite idag. Så mår bättre. Det är bra. Var på skivmässan också. Det var mys. Solen är skön ute. Det gillar jag. Det här köpte jag på skivmässan:
Madonna - Drowned World Tour 2001 CD, Shake CDS, Get Down CDS, Oh My!!! CDS
Thåström - Det är ni som e dom konstiga och jag som e normal
Depeche Mode - First time around live at Zeche Bochum 1982
Cyndi Lauper - Hat full of stars
Blade Runner
Alison Moyet - Voice
No Doubt - Rock steady, Return of Saturn
Spice Girls - Spice
Melanie C - Northern star

Magsjuk

HEJ BLOGGEN!
Det var ett tag sen. I onsdags var jag, Hanna och Maja i Stockholm! Efter det blev jag magsjuk och har legat i sängen i två dygn, inte ätit någonting och gått ner tre kilo. Haha. Jag har mått skit, men börjar må bättre nu. Men vågar inte äta, jag kommer säkert bara spy upp det. Men, till onsdagen.
Vi åkte med mammas kusin Tore upp till Huvudstaden och var där cirka 10. Sega och trötta gick vi runt på stan, panka och eländiga. Haha. Skrapade ihop pengar till en assnygg t-shirt på Monki, och massa mat såklart. Vid sex var vid på Berns och såg Adam Lambert. Det var litet men gud så BRA! Jag och Hanna blev lite exstatiska när vi såg gästerna. Vad sägs om att mötas av Kishti, Peter Jöback, E.M.D., Gathania, Cissi Wallin, Per-Robin Gaybloggaren (som är med i Anna Anka), Sibel med flera... Det var ganska fint. Men snyggast var ju ändå Adam Lambert! Gud vad det var bra! Jag och Hanna tog en öl och bara njöt av alla kändisar! Idag njuter jag lite av videor från konserten! Mingelfoto blev det också och Hanna blev utsedd till veckans snygging på finest.se! Inte dåligt.

RSS 2.0