För du och jag ska aldrig dö.

Lina,


jag är så glad att jag träffade dig och jag tycker om dig massor. En vänskap som aldrig ska dö startades på Arvika 2010.


För du och jag ska aldrig dö.



<3




Imorgon åker jag till Emmaboda. Måste packa lite till innan jag är ready to go. Kommer nog bli bra trots att jag inte är så pepp än. När jag ändå packade lite lade jag ner nästan alla mina byxor i en flyttlåda också, det blev 40 par. Och t-shirtar också, 100 st.

You're a homo

Haha. Dör lite.

Show me love

Jag filmade faktiskt lite på Peace & Love. (Det blir bättre i slutet)

Hang with me

Robyn - Hang With Me official video from Robyn on Vimeo.

 

Det är inte Arvika i tältet va? Jag fick en sån konstig känsla av att det var det, men det var nog inte det ändå. Jag hittade inte mig själv iaf. Haha.


Clubmaster

Solglas: Ray-Ban Clubmaster, de svarta blir vanliga glasögon inom en snar framtid
T-shirt: H&M

Drawing


Friday night @ Bongo


Transperent

Skjorta: H&M
Halsband: Topman

Wonderful life

Måste vara årets band. Jag längtar till debutalbumet. Allt de gör är så snyggt och så sjukt bra. Lyssna även på deras första singel Better than love - Hurts – Belle Vue EP

Så bygg nåt fint som krossar allt.

Det blir Kent i Göteborg 7 augusti med Lina och Alinde från Arvika. Älskar mina Arvikavänner och den helgen blir det flytt och reunion och mys. Längtar redan. Åh. Och kolla videon, jag ÄLSKAR övergången från Krossa allt till Dom andra.

Kan inte sova

Jag är hemma igen, vilket betyder att jag inte kan sova. Var jag än är, förutom hemma, brukar jag kunna sova men inte här. Något i mig måste verkligen vilja här ifrån. Vad är det med Jönköping som får mig att inte kunna sova?

Lost

Idag såg jag Lost. Nu är det slut alltihop. I en värld skapad av karaktärerna för att gå vidare i livet var slutet, där alla träffades och tillsammans gick vidare till livet efter döden. För det var så, alla dog, förr eller senare. Tiden har aldrig varit linjär, allt som hänt i Lost har hänt och alla som möttes i denna eftervärld dog, när och hur vet vi inte om alla. Kanske är svårt att förklara, men jag förstår och jag älskar det. Kommer sakna Lost. Haha.
Piercade mig idag också. :)

Body Talk Pt. 2

FÖR HELVETE ROBYN! JAG DÖR. <3 BILDEN! GUUUUD.

"The dust has barely had time to settle since the arrival of Body Talk Pt 1, the first installment of Robyn’s ambitious three-part album release plan for this year. Lead single Dancing On My Own, the heartbreaking heir to With Every Heartbeat, went top ten in the UK, while everyone from Pitchfork to the BBC, the Guardian to Stereogum, bestowed effusive praise (and numerous stars) on the album. It’s fair to say many are waiting eagerly for part two, and they wont be disappointed.

Body Talk Pt 2 offers the clearest example yet of Robyn’s pop prowess; 8 songs that crystallize her preoccupation with hypnotic repetition, propulsive beats and infectious hooks, and lyrics which display the kind of unabashed emotional vulnerability that only comes with true self-confidence. Body Talk 2 is further proof that Robyn’s understanding and love of pop music is as intrinsic as it is accomplished.

Robyn has worked with the hottest people around on Body Talk PT 2; Klas Åhlund, Kleerup, Savage Skulls, Diplo, and Snoop Dogg are all on board.

Body Talk PT 2 Full track listing:
1. IN MY EYES
2. INCLUDE ME OUT
3. HANG WITH ME
4. LOVE KILLS
5. WE DANCE TO THE BEAT
6. CRIMINAL INTENT
7. U SHOULD KNOW BETTER feat. SNOOP DOGG
8. INDESTRUCTIBLE (acoustic version)"

(via Robyn.com)


Peace & Love, Åre & Arvikafestivalen

Onsdag 30 juni
Åkte kl 8 mot Borlänge med byte i Stockholm där hundratals ungdomar slogs om platser på bussarna. Vid 16 var jag framme, fick mitt funkisarmband och t-shirt och mötte upp med Johanna och Mimmi som jag spenderade festivalen med. På kvällen såg vi Tomas Di Leva vars höjdpunkt var covern av Personal Jesus. Han bedyrade att vi alla var från samma planet, kärlekens planet, men nej Di Leva - vi är inte från samma planet. Såg även Mika och dansade med fyra astrevliga tjejer och tanter.
Artister:
Lasse Lindh
Mika
Tomas Di Leva


Torsdag 1 juli aka Dagen-vi-alla-längtat-till
Vaknar av värmeslag kl 6. Hela dagen var peppning för det jag hit för: Robyn, och Kent. Robyn är det coolaste Sverige någonsin sett och hennes spelning var så sjukt galen. Träffade Magnus men han drog bak när trycket blev för hårt. Jag tryckte mig längst fram, blev mosad, trillade i en hög av tjugo personer men dansade som en galning till Dancing on my own, Be mine, The girl and the robot, Cobrastyle, Whitney every heartbeat och allt hon bjöd på. Helt fucking jävla underbart trots att det kändes som Roskilde -00, if you know the story.
Kent öppnade med favoritlåtarna, en Utan dina andetag som flöt in i Det finns inga ord och fortsatte med hits som Dom andra, Kärleken väntar, Ingenting, Gamla Ullevi och såklart 747 då jag fick hångla. Drog till tältet och sov inte så mycket...
Artister:
Elias and the Wizzkids
Ane Brun
Devendra Banhart & The Grogs
The Kooks
Vampire Weekend
Robyn
Kent


Fredag 2 juli
Älskade Patti Smith och satt i öltältet och hade mysit med Magnus och hans vänner. Lily Allen orkade inte riktigt gå i högklackat, hon var bättre på Way Out West i fjol. Mös även till Kings of Convenience och skrattade till Europe. Jag vet inte vad det är men jag har alltid tyckt att de är jävligt töntiga. Alla andra skrek och dansade till Final countdown och jag stod där och gapskrattade. Haha. Så jävla roligt. Efter det var det The Ark som var grymma och sexiga som vanligt men körde lite för få gamla låtar tycker jag.
Artister:
Patti Smith
Lily Allen
Nationalteatern
The Hives
Kings of Convenience
Europe
The Ark


Lördag 3 juli
Jobbdagen - började 14, slutade 04. Vi riggade scenen, tömde lastbilar på cases och under De lyckliga kompisarna fick jag agera tyngd till ett skynke så att det inte skulle blåsa iväg. Så genom en liten liten springa kunde jag se spelning från precis bakom trummisen.
Bättre blev det Mando Diao då jag sprang från scendiket till scenen, stod med Johnossi och duggade på scenen och kände svettlukten av Gustav när bandet gick av för vatten/rökpaus. På Jay-Z stängdes hela scenen när vi riggat allting och fått allting på plats, rullat in Mandos grejer k lastbilen och så. Vi blev övervakade och såg inte en skymt av Jay innan han gick på scen. Genom en glipa i baksidan på scenen såg jag Beyonce stå och dansa till musiken. Grät nästan av lycka. Hon uppträdde inte tyvärr, men jag SÅG henne!!!
Efter spelningen plockade vi ihop allting, mixerborden och ljusriggarna, sladdar och instrument. Amerikanerna sade om och om igen: "Don't you EVER do this for a living Become an lawyer or doctor or something just don't ever do this for a living." No, ain't gonna happen. Men såhär en gång om året för att få åka på festival är det värt det.

Artister:
De lyckliga kompisarna
Mando Diao
Jay-Z
Hörde från backstage:
John Fogerty
Johnossi


Söndag 4 juli
Vaknade sex av solen som vanligt och packade ihop allt. Sov i skuggan av ett träd i en park till tolv-ett innan jag drog till tågstationen. I Mora bytte jag till en buss som skulle gå till Östersund men chaffören var inhyrd och körde bara till Sveg där vi fick hoppa på de andra bussarna och sitta på golvet för det var så fullt. Väskorna hade de flyttat över sade de, även när jag för säkerhetsakull frågade om de tagit alla. Så åkte vi iväg och jag somnade åå golvet.
Plötsligt blir jag väckt och tillsagd stt gå av med de andra som suttit på bussgolvet. "Det kommer en annan buss, packningen vänar på er i Östersund." så där satt vi mitt i härjedalen, i ytterhogdal och väntade på en buss. Och nu: När vi äntligen kommer fram till Östersund är min väska borta: alla mina kläder, hygienartiklar, sovsäck, tält, alkohol, kameraladdare... Helt borta. Blir förbannad, kedjeröker i väntan på nästa buss som ska ta mig till Undersåker. Kl 24 är jag i stugan i ottsjö och äter mat och duschar innan jag somnar i en mjuk säng.


Måndag 5 juli
Vaknar 11 och äter frukost. Ringer bussbolaget men hon som är där jobbar hemifrån, 8 mil från Östersund och ger mig andra nummer. Ingen lycka. Ringer tillbaka och hon säger stt jag får ringa imorgon efter tio. Jahaja. Grejen är ju den stt pm jag ibte får min packning kan jag inte åka till Arvika för då har jag inget tält och jag förlorar utöver en veckas festival och packning för 8000 också 700 i bussbiljetter. Jag blir så jävla arg på den usla servicen.
På kvällen kom Cissi, morfars syster och hela familjen och vi firade henne som fyllde 59 med middag och kladdkaka med hallon. Mycket trevligt.


Tisdag 6 juli
Ringt massa samtal och fick tillslut reda på att bagaget är spårlöst borta. Blir så jääääääääääääääääääävla sur. Det finns inga ord för det på det här jävla språket. Var i Fröå gruva och åt lunch och åkte senc in till Åre och tittade lite i affärerna. På kvällen tände vi en brasa och satt och mös.


Onsdag 7 juli
Åkte ut till Storulvåstugan och vandrade ut mot Sylarna. Så underbart vackert! Kastade snöbollar och bara njöt.

Torsdag 8 juli
Efter lunch åkte vi till Östersund där vi kollade på stan en stund, åt glass och sen åkte vidare till Brunflo där de har Sveriges största antik/loppis. Köpte två böcker i alla fall, Hemsöborna och Voltaire. 
På kvällen kom bussen med mitt bagage!!! Otroligt. Allt var kvar och allt var dränkt i vitt vin, tur var det väl att det inte var rött. 


Fredag 9 juli

Jag följde med pojkarna Hedeby och Malin upp på Åreskutan och njöt av den vidunderliga utsikten. Malin orkade inte gå ända upp till toppen 1420 möh men det gjorde vi andra. Vi kastade snöbollar och sprang som bergsgeter mellan stenarna. Vi åt falafel i Åre by och åkte sedan och köpte choklad på Åre chokladfabrik. Blåbärstruffeln kan vara det godaste jag någonsin ätit och det är konstigt att jag varit här uppe i 20 år utan att någonsin varit där eller ätit sån choklad. 
På kvällen åkte de hem och jag tog en kvällspromenad upp till platåkåtan och njöt av det gyllene ljuset lver fjällen innan jag tittade på Nyckeln till frihet.
 

Lördag 10 juli

Tog det mest lugnt och tittade på Lawrence of Arabia på kvällen, underbar film. 

Söndag 11 juli

Sov till tolv, åt lunch och åkte sedan till Cissi och Anders på lite kaffe och tittade in på loppisen i undersåker. Köpte en liten Fatimas hand, När lammen tystnar på dvd, Flickan från ovan bok och ett cigarettetui. Packade ihop allting och slappade framför Glee. 
Måndag 12 juli

Upp kl sex och åka bil till kristinehamn där tåget mot Arvika gick kl 17. 18.30 var jag framme, träffade Lina och fick ett nytt smeknamn som nu alla kallar mig - cimon. Satte upp våra tält och träffade fler nya vänner som jag spenderade kvällen med. Åt på mcd och satt och rökte. Försökte sova en timma innan mitt arbetspass men allt blev blött när regnet kom och åskan brakade precis ovanför. 



Tisdag 13 juli

Var på mitt arbetspass från 2.30 till 12. Lugn natt, knappt något folk och ösande regn så fick sova på en soffa i funktältey och tur var väl det. Åt lunch med mina vänner och väntade sedan på att mitt nästa arbetspass skulle börja, 19.30-4.00. 


Onsdag 14 juli

Jobbade 11.30-20.30. Lunchen var försenad och kom inte förän 17, så då var man mör efter att inte ha ätit något sen tio och stått ute i gassande sol och visiterat folk. 
På kvällen hängde jag med Lina, Ringo, Alinde på stora campingen och sprang in i Magnus. Trevligt trevligt. Kl 1 lade jag mig och sov. 


Torsdag 15 juli

Äntligen börjar festivalen på riktigt! Peppade hela dagen för Robyn och Kent. Robyn var ganska fail faktiskt. Jag sprang läääängst fram och stod där tills folk runt omkring började svimma och må dåligt och trycket bakifrån var ENORMT, då sade jag åt vakterna att lyfta över mig så gick jag bak till Alinde och dansade istället. Det funkade det också. 
Missade början på Kent, vilket var synd, men jag såg ju Utan dina andetag/Det finns inga ord på P&L. Resten av konserten var hur grym som helst och jag stod med Alinde och Lina och kramades och sjöng med i varje textrad och var lycklig.
Artister:
Timo Räisänen
Juliette Lewis
Regina Spekto r
Kent
Robyn
Khoma
Johnossi
[ingenting]


Fredag 16 juli

Efter att ha varit vaken i 42 timmar var jag ganska död och sov till fyra och missade därmed Oskar Linnros. Menmen. Hellre liiiite pigg än DÖD. Dagen var mest slappdag i solen och såg inte en enda spelning. Men det var fint ändå. Älskar er Lina, Shirin, Alinde, Ringo och Matilda.
Artister:
Markus Krunegård


Lördag 17 juli

Hängde med Shirin och såg Shout Out Louds och Nitzer Ebb, som hon inte gillade så värst men tyckte var snygg. Kan vara festivalens bästa spelning enligt mig. Nitzer Ebb är så grymma. Babyshambles hade väl ALLA sett fram emot, så också jag. Blev lite besviken, tyckte de var ganska tråkiga. De frågade Lina om hon kunde fixa weed. Men nej, de fick fixa själva. Efteråt låg det tomma påsar och joints överallt. De drack även 187 öl, två vin, tre flaskor sprit. Japp. Och Pete satt på scenen en kvart efteråt för att polisen väntade nedanför och skulle drogtesta honom. Läste i tidningen att han togs in till station 1.30. Haha.
Träffade Magnus också en stund. Och Albin och Victor, som erbjöd gruppsex. "Det är ju sista natten och då måste man göra något riktigt äckligt som man kan se tillbaka på och ångra." Eh ja. "Jag är nykter ju!" sade jag och fick det klockrena svaret: "Då är du den enda som får upp den!" Haha. Nåväl, gruppsex blev det inte, men hångel med den ena. ;)
Artister:
Shout Out Louds
Babyshambles
Nitzer Ebb
Teddybears
Simian Mobile Disco
Danger
Ost & Kjex

Söndag 18 juli

Gick upp 8 för att äta avskedsfrukost för Lina. Så sorgligt. Men Popaganda så ses vi allihop igen. Sen var dagen en lång väntan på mitt tåg. Jag sket i jobbet och sa att jag hade feber och hade jätteont i halsen, vilket jag verkligen hade. Halv sju gick tåget till Oslo och jag korkade upp en flaska vitt för mig själv.
I Oslo hade jag två timmar och tjugo minuter så jag gick Karl Johan upp till Slottet och tittade lite. Satt på trappen och rökte och så. Det var väldigt fint där i Oslo, i solnedgången.
Åkte vidare mot Göteborg vid 23 och kom dit vid 3. Då var det mörkt och kallt och jag satte mig på marken som en uteliggare och väntade i tre timmar. Kedjerökte för att hålla värmen och ha något att göra och såg saaakta solen gå upp. Visste ni att dagarna är två timmar längre uppe i Jämtland och Dalarna typ?

Måndag 19 juli

Slappdag. Räknade på kvällen ut att jag varit vaken 38 h. Fint. Lämnade tillbaka böcker på bibblan och tittade på Brüno som jag skrattade hejdlöst till, kanske för att jag var så fruktansvärt trött?
Dagens outfit:

RSS 2.0