Fierce

Telephone och Bad Romance funkar ju asbra tillsammans.

Ketchupeffekt?

Blev väckt av Lernia idag, kastade mig upp och åkte rakt ut till Torsvik och stod i sex timmar på Danish Crown. Jobbar imorgon också, från 7 till 7 nånting. Det var riktigt bra faktiskt, tungt och man blir trött. Men inte så äckligt som man kan tro kanske. Jag är nog inte så äckelmagad ändå? Jag klarade liksom och stå i blod, få blod i ansiktet och sticka mig på benpipor och lyfta sisådär totalt 1000 kilo kött! Jag är lite stolt över mig själv. Jobbade med en jättetrevlig kille som också han var vegetarian, varit i 9 år! Han tyckte det var äckligare än jag men jobbade på ändå. Haha. Fint att det finns fler som jag.
När jag slutat ringde de från kommunen om sommarjobb. Intervju på tisdag, får hoppas jag får något där. Och så kanske jag kan fixa lite sommarjobb på Danish också, det blir ju perfekt!
Och på onsdag åker jag till Stockholm och ser Adam Lambert uppträda i Sverige för första gången! Hanna ska med, men pappa håller på och tjaffsar om att hon inte kan ta ledigt så vi får väl se vad som händer. Vi vill ju boka bussbiljett hem nu, vi åker med mammas kusin upp som lägligt nog kommer ner imorgon och ska hem till Stockholm på onsdag!
Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon!
XOXO

JAG VANN!

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
JAG VANN! JAG VANN TVÅ BILJETTER TILL ADAM LAMBERTS EXKLUSIVA SVERIGESPELNING PÅ BERNS PÅ ONSDAG!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Happy B-day!

Får väl göra som alla andra,
GRATTIS LADY GAGA!
24 år idag och redan megastjärna.Gaga Oh La La

"I live my life completely serving only my work and my fans. And that way, I have to think about not what is best for my vagina but what is best for my fans and for me artistically. In the book of GaGa, fame is in your heart, fame is there to comfort you, to bring you self-confidence and worth whenever you need it. I want my fans to love themselves. It’s almost like I want to hypnotize them so when they hear my music they love themselves instantly."

Lady GaGa tells the New York Times's T Magaz


Och det här är bara CP!

Eh eh so happy I could die

Bussar kan vara roliga ibland, speciellt en fredagkväll:
Kille: -Vilka vackra naglar! Pedikyr eller?
Jag: - Nej, en veckas utväxt bara!

Beth

Det är en Adam Lambert-dag idag. Damn he's good.
Hade den här discopärlan med honom på datorn med. Jag har 90 låtar jag typ inte lyssnat på med honom. Massa pre-idol.
The Arks nya låt Superstar släpps på måndag, var med i Skavlan igår och finns att lyssna på här: http://www.thearkworld.com/

Fågler

Rökte precis och det kom ett moln av kråkor på himlen! Seriöst typ 5000 fåglar som var överallt man tittade. Ljudet av deras kraxande fyllde hela luften och man fick en obehaglig känsla av Fåglarna, men ändå var det fint. Men min fråga, hur kan 5000 fåglar hitta varandra och flyga i en flock åt samma håll?

Friday night @ Bongo

Var ju på Bongo igår, mycket trevligt. Började med förfest hos Minna med trevligt folk och dans till Bad Romance såklart. Smugglade in vin på Bongo och klarade mig utan att köpa ett endast skit på hela kvällen. Gratis är bra. Ja, för vinet var ju också gratis. Kraaana bag-in-box hemma! Hade askul och sen drog jag och Emelia på efterfest på Torpa med fem killar på 25-år! Det var ju spännande. Emelia drog med mig, väl där satt vi i en soffa och drack lite till och killarna pratade om sina kära flickvänner och hur de ALDRIG skulle kunna vara otrogna. Det kändes lite konstigt... Haha. Tog en taxi med Emelia och kvällets ligg (hennes) vid halv fem och sen sov jag gott.

GRYMT!


Voila!


Tatuering

They say it's the last song
They don't know us, you see
It's only the last song
If we let it be

Då var jag tatuerad! Bilden är ju innan det är gjort, bilder kommer när jag tagit av plasten och så! Kan ju säga att jag var nervös men Daniel och Hanna lugnade mig lite. Det var faktiskt värre när jag skulle ta hål i örat. Menmen, när vi väl började var jag inte JÄTTEnervös men ganska rädd, första raden gick riktigt bra och jag nästan njöt och tänkte att det här går ju asbra! De stora T'na gjorde dock ganska så jävla ont, längst in i armhålan liksom, och längst ut ner mot armvecket också. Glen, som tatuerade mig, tyckte dock jag klarade det jättebra för att vara kille. Tänk, med vilja går allt. Jag är asnöjd och ska tillbaka när det läkt och fylla i. Det är ju så tunna linjer så han pillade och ville inte gå på för mycket.
SLUTSATS: Tatueringar är inte så farliga som man tror. Och nej mamma, jag tänker inte göra venprov nästa vecka.

Torsdag

Teckning var jätterolig idag med! Vi målade av soppåsar, låter väl inte så roligt kanske men ojoj. Det är fint. En annan elev sa lite snällt: "Du borde inte få gå, du är bättre än alla andra!" Hahaha. Ja, jag är jävligt produktiv men jag tycker alla är jätteduktiga och det är kul att se vad alla gör. Om två veckor är det kroki.
Det är typ allt jag gjort idag. Köpte lite duk så jag kan måla och så... var mormor och morfar här och fikade. Fick påskpeng av de, mycket välkommet! 500 kr faktiskt, de är snälla mormor och morfar alltså!
Imorgon klockan tio tatuerar jag mig. Daniel och Hanna ska med, får väl trycka ner mig i stolen så jag sitter still. Men med vilja går allt... eller?

S&S

Snart släpps DVDn!

ICONS

Modellen Baptiste Giabiconi är olika ikoner i L'Officiel Hommes editorial Icons. Det är Barnabé Hardy som har stylat och Xiang Sun har fotograferat.

Read more: http://modeman.feber.se/#ixzz0jC5UxwAP

DET GILLAR VI!

Dix

Fick Otto Dix-boken jag beställt idag. Måste ju säga att urvalet av bilder kunde varit bättre, men ur en annan synpunkt får jag en annorlunda syn på hans konstnärskap, kanske inte till det bättre men ändock. Två krigsbilder, teckningar, är de enda som är representerade och jag vill se mer sådant, och mer sexmord. Att texten är på tyska gör väl egentligen inte så mycket. Menmen.

Visst har jag sagt att man får driva med ALLT?

Det här är så jävla roligt.

Litterär ambition?

På sitt rum i den lilla staden vid Vätterns södra udde sitter en ung man. Han stirrar ut i den grå dimman som höljer sig över staden, från sitt fönster blickar han ut över staden och vattnet – allt en grå sörja denna dag. Men han ser vackerheten även i dessa nästan dystopiska vidder och hans minne vandrar över skildringar av landskap, försöker hitta rätt ord att beskriva de med. Ibland är ord överflödiga, det finns aldrig nog med ord att beskriva hur vackert något är, hur mycket som ryms i ett ögonblick. Vad ryms i detta ögonblick då han tittar ut över sin barndomsstad, men kärlek och med hat, vad händer i alla dessa små hus som en efter en tänds i skymningen? En mor som lägger sina barn, en fru som blir misshandlad av sin man, en mor som lagar mat åt skrikande tonåringar, en far som kommer hem sent från jobbet till en uppdukad middag: kärlek, hat, tristess, stress, självömkan, rädsla. Alla dessa känslor som ryms inom fyra väggar. På sitt rum tittar den unga mannen ut genom fönstret och ser alla dessa hus och funderar på allt detta. Han tänker att han vill gestalta detta, men hur skriver man om ett enda ögonblick, som en spegel in i ett helt liv, ögonblick som kanske är helt vardagliga eller ögonblick där livet ställs på sin yttersta spets. Alla vi människor på hela jorden som levt ett helt liv som kan förändras på ett ögonblick. Livets nyckfullhet i en ask, det vill han skriva om. Om lycka och kärlek, och om död och smärta. För alla dessa känslor, alla nyanser, de ryms i ett enda ögonblick.


Jack the Dripper

Idag gick vi igenom Jackson Pollock och Mark Rothko på konstvetenskapen, två underbara konstnärer som jag tycker om väldigt mycket. Speciellt Pollock faktiskt, det är energi i de bilderna kan man säga.
Idag ringde också tatueraren, så nu har jag bokat tid. Det blir ju... intressant.

Oh la la

Bild av Bobby

Onsdag

Jag vaknade ett även idag, sjukt seg. Kanske var för att jag var smart och läste och skrev om döden innan jag lade mig. Så det blev vi tre någongång jag somnade.
Hann få modellerbjudande på QX också, av alla ställen. Seriöst, ska väl tilläggas. Vi får väl se.
Om en timma börjar min konstvetenskap, så nu ska jag göra mig i ordning och så.

Mrs. Dalloway said she would buy the flowers... herself

Det är en konstig ödesmättad stämning i luften. Det känns som mitt liv står stilla - jag gör ingenting nu. De senaste dagarna har jag känt mig död, helt slut och tom. Jag vet inte varför, kanske är det regnmolnen som tynger min skalle?
Idag har jag tittat på Timmarna. Jag älskar den, jag älskar Meryl och Julianne och Nicole som är sminkad till oigenkännlighet. Lyssnar på soundtracket och bara känner hur nikotinet från min cigarett letar sig in i mina kärl. Varför är jag så seg och trött?

Photos

http://spocktacular.blogg.se/

Visningsfilm

Älskar att det är The Knife.

FINALLY


Javisst


The Weeks of Dasha

Måste tipsa om detta! Det är en del av folket från NOIR-visningen som gör det. En del riktigt spännande avsnitt och det är bra skrivet. Nytt avsnitt varje vecka.


Google me

Massor med bilder från alla visningar --> http://angelicablick.se/


-


HELGEN (I TEXT)

Eh. Jag har gått ner två kilo. Bara sådär? Jag svälter här hemma, jag har ju sagt det. "Det finns mat i frysen." Nej, det gör det inte. Så, 56,4. Det känns ju inte alltför dåligt.
Jag har ju lovat berätta om helgen också. Vi börjar med lördag. Var på Elmia vid nio, var klar elva och väntade till halv fem. Dagen till ära hade jag Odeur på mig, ovetandes om att vår stylist var designer för märket, grymt. Anton, Hasse, Ida och Karin var allihop där och jag välkomnades med kramar. Halv fem började showen, en högklassig show med riktigt lång catwalk och riktigt proffesinellt alltihop - så mycket bättre än förväntat faktiskt. Blev lite fel när Ida skickade in mig för tidigt, men det löste sig fint. Det var nästan lite av en chock när man utan att ha sett scenen innan gå rakt ut och bländas av sisådär 1000 blixtar och fulla läktare, Bobby, TommieX, NicolasG, Wille, Fagerlund på första raden i VIP. Det var magiskt.
På kvällen drog jag då till Idiot, sjukt bra och dansade som fan med Rasmus, Nadine, Millan, Camilla, Mirela, Elin, Mattias, Minna, pratade med TommieX och hans faghag, drack lite för mycket och åkte hem med sista bussen.
Söndag. Hade tenta klockan tolv, mycket roligt alltså. Det gick som det gick, jag skrev på allt iaf. Efter det drog jag till mässan och tittade på Louise när hon gick för Toni&Guy och Björn Axens supervisning med kläder av Lars Wallin och riktigt snygga modeller med sjukt snygga hårfärger!
Ska leta reda på fler bilder, en fotograf kom fram till mig idag och sade att han hade bra bilder som han skulle skicka, men så länge får ni titta här nedanför. 
Alltså, måste ju bara säga det. Stötte ihop med Bobby, jag är ju ett huvud längre än honom! Och jag känner mig kort!? Och hur gay får man vara på en skala? NicolasG är togaytofunction. 


Backstage

Malins foton

NOIR

Är det allt som finns!?

Idiot

Klubb Idiot kan vara det bästa som hänt Jönköping. Och något annat som är bra är att min blogg igår besöktes av 72 unika! Det är mer än dubbelt så många som innan! Så, stanna kvar allihop! Mer om kvällen kommer imorgon...

NOIR

Nu var det slut. Hittade en bild på gänget på Jonathan Fagerlunds blogg! Fint. Andra "kändisar" i vimlet: Bobby Oduncu, TommieX, Nicolas G, Wille.. Ja, det var väl de jag såg. Eh, ja. Alla var ju modeller utan jag. Hahaha.

ELMIA Inspiration

Det är en seg dag. Kom hit vid nio, var klar elva. Jag har blivit lite toppad och färgen är densamma. Jag har bliit sminkad med sotiga ögon känner mig jävligt snygg. Rasmus är här och det är kul annars är det bara folk från stocholm. Alla utan jag är professionella modeller från olika agenturer. Det känns ju bra. Sade jag att jag ar kortast? Haha. Menmen. Om en timma är det visning och jag har verkligen tråkigt just nu. Men det blir väl ta sen, om jag inte somnar. Haha.

Party friday

Festen blev lyckad tills Manda tyckte jag och Matilda var för högljudda och för att alla snodde cigg. Då dog allt. Menmen. Så går det ibland.
Nu ser jag fram emot imorgon och jag borde väl sova.

Dancing in the dark


You know what they say, once you kill a cow you gotta make a burger


Hårmodell

Jag fick mejl från Ida på NOIR idag. Imorgon har de en visning på ELMIA Inspiration och hon frågade om jag ville modella. Självklart sade jag, så tack för inbjudan! Får hoppas mitt hår klarar av det bara. Men det ska nog gå bra!
Hittade det här på hemsidan, och det låter väl inte fel:

16.30 - Noir Stockholm, Hasse Nilsson

En inspirerande Avant garde-visning som binder ihop 
modevärlden och hårbranschen.

Ikväll är det 20-årsfest hos Amanda med sommartema. Vad ska man ha på sig? Inte kortbyxor iaf! Burr.
Jag måste plugga som fan nu med men jag hatar fan att plugga. Hela dagen imorgon försvinner ju och provet är på söndag klockan 12. Jippi!

02.19

Borde sova... Har läst Öken. Det blir bara mer och mer avmystifierat. Öknens skönhet och mystiska hjälte som älskade allt med öknen och såg vackerheten i det minsta har blivit modell, en motvillig sådan kanske, men ändock. Hur ska det sluta? Och är det någon som vet om det fanns en modell som hette Hawa någongång på 60-70-talet? Jag tänker bara på svenska Top Model-vinnaren.

Fembots

Älskar att de har med "Jag älskar dig"

Hörde att trasiga kläder var inne? Men HUR trasiga?

Tröja (Eh, egentligen dress) Cheap Monday (Jag tänkte dock ha något under när jag väl använder den ;)) Och jag, tröjan är HELT ny.

Facehunter

Fick denna i lådan idag. Nu blir det till att inspireras, lyssna på Nitzer Ebb (Spotifylänk) och dricka kaffe.

Kvällens vitsord

[00:39:15] martyr for love säger:
alltså tänk vad bra det är med bögar egentligen
[00:39:30] Omne homo mendax säger:
är det?
[00:39:44] martyr for love säger:
killar vill ju knulla jämt. tänk vad mycket mer två killar ffår knulla än en kille och en tjej. hahahahaha
[00:39:15] martyr for love säger:
alltså tänk vad bra det är med bögar egentligen
[00:39:30] Omne homo mendax säger:
är det?
[00:39:44] martyr for love säger:
killar vill ju knulla jämt. tänk vad mycket mer två killar ffår knulla än en kille och en tjej. hahahahaha
[00:40:31] Omne homo mendax säger:
konstigt att inte fler heterokillar knullar med varann:P
omne homo mendax = http://thewayoferik.blogg.se/

Fuck you

Gissa om jag är sur även idag? Nehe!? Jag hällde en kopp te på golvet, smällde igen dörren och tjurade på mitt rum till Nitzer Ebb. Kan jag snälla bara få flytta härifrån innan jag dör!?

I got some news for you: fembots have feelings too!

Kolla in http://robyn.com/ nu!!!

Ungdomens Vårsalong var, som vanligt, skiftande i kvalitet. Måste säga att Sara, Jessica och Evelina var mina favoriter, linjetecknade älgar av någon 94:a går fetbort tillsammans med de sammantaget röriga hängningen. Men den har sina kvaliteter. Jessica borde dock fått förstapris av de som uppmärksammades även om ettan var intressant. Men seriöst, ett svärd av målarduk? WOW! Men så var han ju 16, och säkert inspirerad av WOW. Haha.

Väl hemma blev jag trött och seg av min förkylning och blev sugen på chokladpudding så för första gången kokade jag ihop en egen! Den verkade bli bra!

Döden

Igår natt läste jag den starkaste beskrivningen av döden jag någonsin sett. Den var såklart skriven av Clézio i boken Öken, som jag fortfarande tar mig igenom. Jag tänker citera, och för er som inte orkar läsa fetmarkerar jag det viktigaste. Det är ett under att jag kunde somna. Men jag tror inte man kan förstå denna text om man inte själv sett en död människa. Hade jag inte sett en död människa i höstas hade detta inte varit så starkt, nu har jag det och texten gav mig ångest och tårar.

"Men herr Ceresola sover inte. Det ser man på hans kläder, fortfarande samma svarta kostym, samma skinande blanka skor; men rocken sitter lite på sned och kragen sticker upp i nacken och Lalla tänker att den ska bli skrynklig. Det vilar en grå skugga över åldringens kinder och haka och han har blå ringar kring ögonen, som om någon hade slagit honom. Lalla tänker ännu på gamle Naman, då han låg på golvet i sitt hus och inte längre kunde andas. Hon tänker på honom så intensivt att det under några ögonblick är Naman som hon ser ligga på sängen med ansiktet utslätat av sömnen och med händerna vilande utmed kroppen. Livet skälver alltjämt i rummets halvdunkel i ett dämpat, knappt hörbart mummel. Lalla går fram till sängen och ser närmare på det livlösa, vaxgula ansiktet med det vita håret, som faller i raka luggar över tinningarna, den halvöppna munnen och kinden, urgröpta av den hängande käkens tyngd. Det som gör ansiktet sällsamt är att det inte längre bär de gamla glasögonen med hornbågar; det ser naket och bräckligt ut, för märkenas skull, som inte längre har någon funktion, på näsan, kring ögonen, över tinningarna. Herr Ceresolas kropp har med ens blivit för liten, för mager för dessa svarta kläder och det är som om han hade försvunnit, som om det endast återstod denna mask, dessa vaxhänder och illasittande kläder på en alltför smal galge. Då grips Lalla plötsligt av fruktan igen, av en ångest som bränner huden och gör blicken grumlig."

Eh. Ja.

Hade nyss denna konversation på nätet, med en kille jag snackat med kort för någon månad sen. Jag svarade inte på meddelanden. 
Han: Inte visste jag att du blivit dryg...
Jag: sorry.
Han: Varför säger du inte hej då? =)
Jag: varför så upphakad?
Han: Hahah..Jag älskar dina nyckelben?
Jag: Eh. Ok?
Han: Nej, men jag tänkte att vi pratat innan och sen snackade vi inte så mkt mer..Jag har dig ju på msn också om jag inte minns fel? :)
Jag: Nej, inte längre. Hejdå.
Han: Antar att du är ledsen över något..Antar att du blivit singel osv, eftersom det stått att du haft partner innan..Men men..Är man otrevlig,så har man inte lika stor chans att bli glad igen.=)
Välkommen, jag är öppen för analysering av konstiga killar!

Självporträtt

Känsla och stämningen mer än fotografisk likhet

Running up that hill

200 sidor arkitekturhistoria tentas av på söndag.
Söndag av alla dagar.
Jag orkar inte.
Ska kanske ställa ut på UKM, är det en bra idé?

...

Som 20-åring kan man vara med en som är 24, men kan man vara med en som är 16?

...

Finns det något vackrare än att stå på balkongen och röka och titta ut i oändligheten en alldeles stjärnklar och vindstilla natt?

Flödande i ljus

Dagar som dessa får gärna hänga sig kvar.
Annars är värmen eftertraktad.
Promenerade på Vätterns is, tog en rökpaus uppe i träd vid strandkanten med solen i nacken, i ansiktet.
Flödande i ljus.
Knastrande under fötterna när isen knäcks.
If I only could make a deal with God.
I'm running up that hill.
Stilla lugn på isen, sol smekandes världen.

Dreams

Jag ligger i en stuga och natten kommer med isande kyla. En gubbe ligger i ett rum utanför det stora rummet där familjen sover - det enda rum som är någorlunda varmt. Han får komma in. Hans fötter är svarta av kallbrand och vi får alla klämma ihop oss i en säng för att hålla värmen och vi ser hur vattnet rinner på väggarna och hur isen tränger sig in genom panelerna och luften vi andas är vita moln.
Jag vandrar i ett sommarlandskap i Kina. En ung tjej drar in mig i en håla, jag är motvillig och vill inte riktigt. Hon vill ha sex, det märker jag. Jag tror att någon ska se, känner att det är förbjudet. Men hon drar in mig och knäpper upp mina byxor och rider mig. Då kommer hennes äldre bror och kastar bort henne och kastar ut mig. Jag ser hur hon rymmer och springer över berg, blir jagad av monster och springer genom grottor där de inte kommer igenom. Hon kastar sig ut på andra sidan och kineser på mopeder jagar henne, och så ramlar hon ner för ett vattenfall och försvinner bort i floden.

Sökt utbildningar...

1
LNU-80050
Designprogrammet - inriktning hållbar utveckling (Växjö)
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Linnéuniversitetet, Växjö, HT 2010
2
MAH-23505
Produktdesign - PUMah
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Malmö högskola, Malmö, HT 2010
3
HJ-52159
Produktutveckling med möbeldesign
120hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Högskolan i Jönköping, Nässjö, HT 2010
4
MAH-27101
Arkitektur, visualisering och kommunikation
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Malmö högskola, Malmö, HT 2010
5
HV-98343
Filmproduktion
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Högskolan Väst, Trollhättan, HT 2010
6
UMU-01120
Manusutbildning för film, TV och nya medier
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Umeå universitet, Umeå, HT 2010
7
HJ-52153
Ljusdesign
120hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010
8
LU-80040
Arkitektutbildning
300hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Lunds universitet, Lund, HT 2010
9
CTH-45000
ARKITEKTUR
300hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Chalmers tekniska högskola, Göteborg, HT 2010
10
KTH-32100
Arkitektutbildning
300hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Kungl. Tekniska högskolan, Stockholm, HT 2010
11
UMU-01592
Arkitektprogrammet
300hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Umeå universitet, Umeå, HT 2010
12
MAH-26003
Interaktionsdesign
180hp Dagtid, Helfart (100%) Utbildningsprogram 
Normal undervisning 
Malmö högskola, Malmö, HT 2010
13
HJ-12279
Fri målning
7,5hp Kvällstid, Kvartsfart (25%) Fristående kurs 
Normal undervisning 
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010
14
HJ-12471
Konstvärlden
7,5hp Eftermiddag, Kvartsfart (25%) Fristående kurs 
Normal undervisning 
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010
15
HJ-12472
Stadens offentliga rum ur olika perspektiv
7,5hp Eftermiddag, Kvartsfart (25%) Fristående kurs 
Normal undervisning 
Högskolan i Jönköping, Jönköping, HT 2010

Fråga

"Vad är för dig det bästa med att blogga? Varför bloggar du? ^^ Mvh Sandra .ms. Engström"
Att få skriva av sig och dela med sig av saker. Mest för min egen skull kanske då jag inte har alltför många läsare.

Fever

Om ni kollar efter 6 min så får ni höra Fever, låten som Adam Lambert har med på sin skiva. Jag trodde låten var nyskriven, men detta klipp är från 2006! Och visste ni att Gaga ska vara med i Glee?

Har tusen frågor men får inga svar

Gillar texten. Känns lite aktuell för mig så. Eh ja.
Kan du förklara vad du vill med mig?
Det känns som att du aldrig öppnar dig
Och om du tycker att det går för fort,
då är det dags att köra öppna kort
Jag ger, du tar
Har tusen frågor men får inga svar
Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig live igen
för jag längtar och jag väntar
Kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion
Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension

Att va med dig kan va ett äventyr
Du gör mig vilsen och du gör mig yr
Du får mitt hjärta att slå snabba slag
Du gör mig darrig och du gör mig svag
Jag ger, du tar
Har tusen frågor men får inga svar
Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig liv igen
för jag längtar och jag väntar
Kan du älska?
Ge mig ett svar, ge mig passion
Jag vill om du vågar
Vill ta det till en högre dimension
Så hoppar du så hoppar jag
Jag har bestämt mig för vad jag vill ha
Jag vill om du vågar
och jag lovar att min kärlek räcker till
Jag vill om du frågar
Så kom kom och ge mig live igen
för jag längtar och jag väntar

Peggy Suuuuuuue

Buddy Holly dåja. Akt 1 var lite seg och lite för lite musik och jag undrade mest hur det gick i Melodifestivalen. Haha. Men Brolle sjunger ju hur bra som helst och det gjorde han mer och mer ju längre det gick. Akt 2 - när man fick höra låt på låt på låt på låt på låt på extralåt på extralåt på extralåt - var GRYM. Det var verkligen en underbar final och Brolle var verkligen bra (och snygg ehe). Det roligaste var nog att alla gjorde vågen innan det började. Det gick inte ens få igång på Depeche Mode i Scandinavium, varför gick det i lilla Jönköping på Buddy Holly? Jaja. Det var ju final både här och i Globen. Anna vann och jag är nöjd. Det blev som jag trodde.

Buddy

Jag tänkte titta på Melodifestivalen idag. Det blev ju inget Göteborg så då kunde jag ju göra det. Men när jag står och röker på balkongen i solen kommer min granne ut och hejar. Han frågar om jag vill gå på Buddy Holly Musical ikväll och jag får en biljett helt gratis! Jippi säger jag och trots att jag missar Melodifestivalen så vill jag se Brolle. Att det var i en loge gör väl inte saken sämre?
Efter det gick jag till Länsmuseet och kollade på utställningen med Li Kioko. Måste väl säga att den var ganska liten för att sammanfatta 30 års konstnärskap men det som fanns var mycket fint och intressant.
Trust is like a mirror. You can fix it if its broken
But you can still se the crack in the motherfuckers reflection

Telephone

Genialt! Kill Bills Pussy Wagon, Thelma and Louise och två sjukt snygga brudar i en underbar video av underbara Jonas Åkerlund. Älskar kläderna och allting. Bara de inte åker ut för stupet!

Ego

Teckningen var rolig och jag gjorde seriöst typ 100 bilder. Stilisering idag och om två veckor är det kroki. Inget tusch idag, det blev det hemma där jag drog igång med självporträtt. Det är så kul att bara skissa upp en liten skiss med tusch och med vatten röra runt färgen över hela papperet. Nedan den största jag gjort än så länge, mitt A3-block är slut!!! Men jag fortsätter i A5. Men måste hitta nya poser.
Den har mer svärta egentligen.

Otto Dix

Stör mig på termen "arkitektritade hus" som en del tidningar kör med. Alla hus är ritade av arkitekter. Bara för att det är Gert Wingårdh som ritat huset är det inte extra arkitektritat.
Jag har köpt biljett till Lady Gagas extrakonsert och jag är glad. Vet dock ingen ska gå på den, men som sagt, det skiter jag i.
Ikväll har jag teckning igen och jag har slarvat med min läxa. Idag blir det förenkling av frukter och sådär. Blir nog bra. Igår var det konstvetenskap och vi gjorde en resa genom framförallt Otto Dix liv och karriär och jag älskar hans bilder! Han var den enda konstnären som målade igenom två krig och förändrades otroligt genom sin karriär. Mycket spännande och mycket fina/skrämmande bilder. Speciellt en serie om sexmord som ett sätt att efter första världskriget bearbeta vad han sett. Verkligt intressant. Jag måste googla lite mer.
Han mest kända målning, en dansare i Berlin

Tisdag

Jag vill om du vågar,

jag lovar att vår kärlek räcker till,

så kom och ge mig liv igen, jag längtar


Idag har jag frusit på stadsvandring och kollat på tv. Och det var allt.

Vår?

Kanske är den här nu - fem plus och gassande sol. Sjukt skönt och jag vill bara sitta mot en vägg och kedjeröka.
Igår var jag på Danish Crown och jag måste säga att det nog var bättre än jag trodde. Visst luktade det kött överallt och det låg lite blodpölar här och där men jag klarade det bra. Jag kan nog stå på rad och lägga lövbiff i tråg. Min enda fråga är om det är moraliskt försvarbart att som vegetarian jobba där, och då liksom stödja köttindustrin? Men, jag har väl inget emot att andra äter kött och jag behöver pengar. I mitten av april får jag börja, extra på helgerna med kort varsel.
I lördags var jag, Amanda, Hanna och Toni på Joppas 20-årsfest. Det blev lite skoldisco men det var väl roligt. Haha. Jag kom trea i en limbotävling iaf. Vi åkte dock hem ganska tidigt för vi var trötta efter fredagen.
Lady Gaga kommer till Globen även den 8e maj och jag ska gå om jag så ska offra allt. Haha. Biljetterna släpps 12 eller 10 för de som är medlemmar på Livenation.se, som jag är. Så jag får ju garanterat tag på biljetter...

Fredagen

Gårdagen var asbra. Jag och Hanna tog bussen till Amanda där det var släktkalas och vin hälldes i glasen och det va allmänt trevligt! Carina var avundsjuk på att jag fått biljett till Lady Gaga. Vid tio någongång tror jag, eller senare, gick vi till någon liten bar och Toni och Hanna bjöd på drinkar. Jag fick en jävla fin fylla helt gratis! Det var en sjukt lyckad kväll!
Ikväll ska jag på Joppas 20årsfest! Det blir också trevligt!

FÖR JAG SKA PÅ LADY GAGA!!!!!!

EN STYCK STÅPLATS INHANDLAD.
Vem mer ska gå? Adam iaf! Och Nadine och Kaisa skulle gå, får se om de fick tag på biljetter!

Bussprat

Glömde att berätta om dagens händelse! Satte mig brevid en tant på bussen. Jag tyckte det såg ut som hon skulle av ett par hållplatser senare: "Nej, jag rättar bara till benet!" Och så bara sådär lade hon till: "Vad snygg du är i håret! Och vilka snygga glasögon! Verkligen kul att se något annat än de där tråkiga mössorna. Tycker du inte det?" "Jo", svarade jag och skrattade och tackade så mycket. Sen log jag hela vägen till högskolan. Hahaha.

Telephone

Damn, sexy bitch! Jag dör om jag inte får tag på biljett imorgon. Nu ska lägga mig och läsa Öken.

...

Kan alla bara dra åt helvete!?

I love that lavender blue

Imorgon släpps då biljetterna till Lady Gaga. Och det är väl det jag lever för just nu. På söndag ska jag till Danish Crown och mitt veckohoroskop sade om jobb att en uppgift eller likande inte blir lika tuff som jag väntat mig utan kommer fungera utmärkt, så om man tror på sådant ska det nog bli jobb. Jag vet inte om jag orkar ett nej till. Orkar inte göra antagningsprover eller någonting och i höst kommer jag sitta här på rummet och vara arbetslös igen. Ge mig vår och energi, ge mig kärlek och Gaga.

Don't panic, we have it!

Hahahaha. Gud var roligt det här var! Kolla Emma! <3 Underbart!

Off with his head!

Alice in Wonderland var grym! Inte riktigt som jag trodde kanske, men hur mycket koll har jag på Alice? Johnny Depp var självklart fantastiskt i rollen som den galne hattmakaren, Helena Bonham Carter var underbar som drottningen och så har ju den lilla larven. Där har vi de som brukar vara med. Han håller hårt på sina skådisar den där Burton? Anne Hathaway var larvig i rollen som den vita drottningen, som hon alltid är. Gillar inte henne förutom i Djävulen bär Prada (som dock bärs på Meryl Streeps outstanding performance). Alice in Wonderland var mycket mer äventyr än jag trott men såklart med Burtons skruvade humor och man skrattar ofta. Det var överlag en grymt bra film!
Jag ska så färga håret orange.

We're plastic but we still have fun

Hatar penicillin.
Hade Konstvetenskap idag, ovanligt segt. Var ashungrig och lite yr. Åt som en varg när jag kom hem.
Jag vill måla igen. Fick en idé att måla utifrån Öken, landskapen där verkar underbara och är beskrivna detaljerat och på väldigt fint sätt.
Klockan nio ska jag på Alice i Underlandet. Det blir riktigt spännande!
I follow you til you love me, paparazzi

Bröstkörtelinflammation

Var på Jourcentralen med min bröstvårta. Läkarn klämde och kände och gav mig en pencillinkur. Återbesök om en vecka.
Desperate Housewives: Tack Bree att du lever!
Cougar Town: Asroligt ju! Mums.

Eh eh so happy I could die

Sista föreläsningen på Arkitekturhistorian idag. Två stadsvandringar och tenta kvar.
Kvart över sju ska jag till Jourcentralen och kolla upp min svullna bröstvårta. Pencillinkur? Jag vill inte!! Bloprov? Hell no!!
Sen drar veckans tv-afton igång med: House, Desperate Housewives, Cougar Town, The Mentalist, Åh Herregud, Lie to me... Ja, ni ser ju.

Walk walk fashion baby work it

Jag är trött. Min ena bröstvårta är svullen. Mamma tyckte jag skulle åka till vårdcentralen, blir väl imorgon. Googlade - cancer. Nej, det är det nog inte. Det är väl HIV eller något, som mamma sade häromdagen när jag visade ett sår på armen som jag inte visste var det kom ifrån: "Det är nog gonorre. Tänk på dina sexvanor."

.

Har varit hus i helvete är hemma ikväll. Jag orkar inte mer. Vill bara gräva ner mig och sova.

.

Johan säger att livet är enkelt.
Det är det fan inte.
När ska jag få träffa dig igen?

Öken

"Det är så mycket som förmedlas genom tystnad. Lalla visste inte heller detta innan hon träffade Hartanin. De andra väntar endast ord, handlingar och bevis, men han Hartanin ser på Lalla och det är i ljuset av hans blick som man hör vad han säger och frågar."

IT'S OFFICIAL

Lady Gaga kommer till Globen 7/5 och biljetterna släpps på fredag. Jag gråter, jag har inga pengar!!! Får jag inte låna av pappa så dör jag seriöst! Missar jag Lady Gaga dör jag.


VEM SKA MED OCH SE DECENNIETS KONSERT?
RSS 2.0