Måndag

Idag var det strålande sol och kallt så in i bomben. Hade skinntajts på mig - svinkallt. Kände inte mina ben. Var på banken på lunchen och tog ut kontanter. Städade ur mitt projektrum och hängde den döda rosen i fönstret istället. Synd att slänga ju. Den kostade ju ändå 50 kronor. Snål - check box.
Datakursen då. Grunder i photoshop. Vi ska fota våra verk och sätta ihop en "portfolio" i inDesign. Det kan i och för sig vara bra men... Ja.
Nu väntar jag på Yonas... Haha.

Skitliv

Banken ringde när jag satt på spårvagnen. Någon försökte ta ut pengar från mitt kort i lördags. I Thailand. Skimmad - yes box. Inte förlorat några pengar - sa bankmannen. Så nu är kortet spärrat och jag har inga kontanter. Skitliv. Och i skolan har vi datakurs om grunderna i photoshop. Svårt... Skitliv. Vill bara hem och sova. Och duscha. Och äta.

Yonas

Är fortfarande hos Yonas. Har varit här hela helgen förutom ett par timmar igår när jag var hemma och duschade. Det har varit folk här hela tiden, trevliga killar allihop. Nu är bara vi två. Igår såg vi Avatar och idag har vi kollat på Kill Bill. Så äntligen fick jag se Avatar - den var bra. Men Titanic är bättre. Haha. Nu lagar Yonas mat och sen får vi se när jag ska hem. Datakurs hela veckan i skolan denna vecka... Jippi...


Väldigt fräscha.

Helgen

Öppet huset och redovisningen för tidsprojektet gick super! Folk blev helt tysta när de kom in i mitt rum. Stämningen var väldigt fridfull och vacker och jag är väldigt nöjd. Det fanns mycket att diskutera kring allas verk. Jag såg så sjukt mycket bra grejer. Mamma, pappa, mormor och morfar kom ju ändå från Jönköping med. Trevligt! Vi åkte hem till mig och drack glögg och åt pepparkakor, så gick vi och handlade en matkasse för 500 kronor som mormor bjöd på! Ibland har jag det bra. Pappa ska försöka få ut pengar på hemförsäkringen för min trasiga iPhone med. Lite kan man kanske få.
Vi åt på Tre indier på kvällen. Lika gott som förra gången, och drack indiskt öl till. Alla var nöjda och efter det åkte jag hem och dog av trötthet framför Idol, Skavlan och Sin City. Men drog till Yonas vid halv tolv typ där det var fest. Kom in i värsta dramat då det var ett stort bråk. Kändes ju sådär. Polisen kom. Sov där och idag har jag och Yonas varit på stan en sväng, sen ska jag tillbaka dit.
Kallt och soligt.
Rosen hann allt dö lite.
Isabelles videoinstallation.
Tobias byggde ett helt monokromt rum.
Ylva.
Sanna. Jag ÄLSKAR de! Så sjukt snygga! Det är urverk och fjädrarna sitter på sekundvisaren! Urtavlan är gjord av bönor/linser/valnötter.
En fläta som är 3,42 m, så långt konstnärens hår växt under sin livstid enligt beräkning.
Tre indier.
Vaknade upp till en solig frisk dag.
Så var ju på stan. Body Talk-samlingen är komplett...

Always

Det här fick mig att börja kolla upp underbara Vince Clarke (igen)! Clarke var med Depeche Mode (världens bästa band(?) med två grymma solokarriärer - Dave Gahan & Martin L Gore - och Alan Wilder efter avhoppet -94 skapade Recoil) på första skivan, hoppade av och skapade Yazoo med Alison Moyet (underbara två skivor, och en underbar solokarriär från Alison) och gjorde sedan en singel med The Assembly – Never Never (har hört den innan men kommer inte på var!) vartefter han gick med i bandet ovan, Erasure.

With you I watch them all be burned

I Antwerp avslöjade Lady Gaga fler lyrics till Born this way! Hon sjöng en snutt på den på VMAs. Lyssna/se båda klippen nedan!

I'm beautiful in my way,
'cause God makes no mistakes.
I'm on the right track, baby.
I was Born This Way.
Tonight I will return all the fame and riches earned,
with you I watch them all be burned.

Sneeeaky bastard

Idag har jag mest flummat runt i skolan. Var och åt sushi med Kajsa, Victoria, Petra och Patrik och köpte därefter en stor röd ros som jag hängde upp i mitt utställningsrum. Vi får se hur mycket den vissnar till imorgon. Vore ju kul om det syns att den håller på att dö och inte ser bra ut.
Det är jättespännande att se vad alla andra håller på med! Alla är så duktiga. Gick hem vid nio idag...
Huskatten mös i Petras luva igår, och en sneakpeak inför morgondagens öppet hus:
7 års samlande av naglar... VIDRIGT

Repeat

DEN HÄR retar gallfeber på klassen. NEHE!?

IIIIIIIINSANE!

Varje jul delar en (allt fylligare) Oprah ut sina favoritsaker till en hagalen och hysterisk publik och då allt Oprah rör vid blir guld står tillverkarna på kö för att sponsra inslaget med eskalerande dyra produkter. Programmet är inne på sin sista säsong varför “Oprah’s Favourite Things” visas i flera avsnitt i följd med exceptionellt överdådiga gåvor, med sjukvårdspersonal i kulisserna ifall någon skulle svimma eller få hjärtattack. För att balansera det sjuka i konceptet bestod publiken i år av speciellt inbjudna individer vilka “bidragit till samhället”.

Bland presenterna fanns diamantörhängen, kameror, cashmeretröjor, flatscreens, en veckolång karibisk lyxkryssning samt den kommande versionen av Volkswagen Beetle.

Via Dorian

I was born free, MOTHERFUCKER!

Mathangi Maya Arulpragasam. Ja, jag visste om hennes riktiga namn - M.I.A. Jag visste inte att M.I.A. står för Missing in action, att namnen på hennes två första skivor är hennes föräldrar - pappa Arular och mamma Kala, och så tredje skivan som då heter Maya. Hon är även konstnär och har gåt på St. Martins! Det lär man sig om man kollar på Kobra. Och Romain Gavras som regisserade den fenomenala videon till Born Free där rödlätta sprängs i bitar har tydligen släppt en independentfilm! Den får allt ta och ses!
Igår träffade jag Yonas och drack lite vin och mös. Mycket trevligt. Blev sent men kom i tid till skolan där jag klippte ihop en film till, började montera mina verk i projektrummet och gjorde en ros i papper. Det får jag nog göra om eller skrota, vi får se vad som händer. Var även på Hemmakväll och köpte tillräckligt med godis att hålla i två veckor och den animerade filmen Metropia. Den var så SJUKT snyggt animerad. Blir helt paff.
Idag var det även tre personer till och kollade på lägenheten så nu har jag träffat sex potentiella nya sambos! Jag och Helena är nog överens om två som vi tycker var bra. Inte för att jag väntar mig någon stor beslutsrätt men visst är det viktigt att båda trivs. Det är inte lätt ska jag säga!

Wanna make out?


Robyn @ Nyhetsmorgon

LOVE HER!

HURTS

Jag har glömt att visa vad Adam fixade till mig!
TACK ADAM!
Årets bästa album signerat av Theo och Adam! I mitt namn!
<3

Äggindustrin

Det här är varför jag är vegan (så långt det går):
"Sorteringen och nermalningen av kycklingar är densamma i Sverige, dock slipper svenska fåglar få sina näbbar avklippta. Men varje dag dödas 15 000 tuppkycklingar på svenska kläckerier, genom att malas ner levande. Det är samma procedur som ligger bakom såväl burägg, "frigående" och ekologiska ägg. 15 000 tuppkycklingar, varje dag, för vadå? Omelett? När det finns så mycket annat att äta!"
Djurens rätt
Kött och mejeriprodukter är dessutom en av de produkter som bidrar till miljöförstöringen mest. Ris är inte heller bra för miljön, men så långt behöver vi inte gå.

September


The Monster Ball Tour starring Lady Gaga

Intro/Dance In The Dark

Glitter And Grease/Just Dance


LoveGame

Beautiful, Dirty, Rich/Telephone/So Happy I Could Die

Monster/Teeth/Alejandro

Poker Face

Paparazzi

Bad Romance

Mer Wella

Bilder från mirroronline.se.
Vaknade klockan 18 idag. Nu blir det mat sen kommer Gaga-bilderna!

Rub that glitter and grease around, grease around

Lady Gaga var så sjukt jävla cpbra. Det var samma show som sist med lite ändringar och nya låten You and I insprängd efter en underbar Speechless. Stod längst fram. Fick jävligt bra bilder. En del bättre än sist. Hade tur och träffade Pontus och hans pojkvän efteråt. Pontus är ett stort Madonnafan och vi har pratat en del på fejan. Så jag följde med de till hotellet och, sov på golvet i deras hotellrum ett par timmar. Nu sitter jag på bussen och åker hemåt. That saved me.
XOXO

Doin' it for the fame

Sitter på bussen på väg till Malmö! Var ju på casting för Total Blackout tidigare. Det var intressant. Det blev en gruppingervju med mig och två tjejer till. Ganska snabbt avklarat och det gick väl sådär. Fortast gick det för mig. Får aldrig ut va jag vill i sådana situationer. Efter det fick vi ögonbindel och fick känna efter i en låda. De hade satt på läskiga ljud. Det var något kladdigt, vått där i - skulle gissa på en hand faktiskt. Allting filmades och sen var det klart. Ja. Vi får väl se. Hoppas kan man ju alltid.
Åt lunch på skolan. Nu åker jag alltså buss. Tog precis rökpaus i Halmstad. Fick minnen från Strandgården. Haha. Det var ett bra tag sen. Minns när jag och Bea gick ända till Tylösand och tillbaka. Sisådär 14 km... Haha. Men då var det sol och varmt - nu är det Snöblandat regn och jag fasar för natten på Malmös gator. MEN jag ska ju se Gaga så det kanske kan gå. Det får gå helt enkelt.

FUCK

*DÖR LITE*
Det ska ju inte bli minus iaf... Åker hem kl 6. Någon som vet hur länge stationsbyggnaden är öppen i Malmö?
Update: googlade... öppnar såklart kl 6...

And here we go...

Jag sa åt henne att skynda, och här är bilderna!
Ge mig gratismat och jag är glad!
Sandra målar Benjamins naglar.
Några av modellerna.
Håkan (fotograf, Jag)
On da runway. Fick ha en kavaj. Vet inte om jag är en kavajkille...? Älskade skorna dock.
Knulls.

Mr Applemountain goes brunette

Gick till skolan (och kom i tid), kelade med katten och gjorde två tecknade filmer.
Genrep. Camilla bytte kläder sen.
Blev färgad på scen. Här backstage i väntat på verkning.
Kmulls is fiiiiiierce!
Blev la brun då. Benjamin som gjorde allting på mig var underbar! En riktig musikalbög från Danmark, asrolig och härlig. Kallade mig Mr Appelmountain och Mr Gaga. Ja.
Ja. Camilla hade systemkameran med sig så det kommer mer!
Så länge, lite cambilder på mig dårå:
Nu peppar jag för casting för Total Blackout och Lady Gaga in Malmö.

You never were and you never will be mine

Återfann en gammal favorit. Sova kanske? Så man orkar upp i tid för en gångs skull? Känner mig helt slutkörd. Ekonomin är betungande. Hoppas det lättar snart.

Well Wella

Måste nog säga att jag älskar Camillas nya frisyr.
Min får ni vänta med...

Raklugg

Idag var jag på Wellas casting och kastades rakt ner i frisörstolen där dansken Benjamin (som kallade mig för Mr Applemountain) klippte raklugg. Det lila försvann och imorgon blir jag färgad på scen. Bilder kommer såklart. Camilla mmsade en bild också. Hon fick också raklugg. Såg... spännande ut. Haha.


Fick även ett mess från Nadia, som rotat lite i vad det är för tv-serie jag ska på casting för:
"Viewers of all ages will love Total Blackout, the hilarious new game show in which players are thrust into a room of total darkness to compete in a series of outrageous challenges. In order to emerge victorious into the light they must survive a series of knock-out rounds in which they come face-to-face with their worst nightmares. Wi...th unpredictable games that range from navigating your way around a sumo wrestler in a tiny room, to plunging your hand into a tank containing a live animal, it takes brains, courage and a sense of humour to survive this game. Seriously scary for contestants and devilishly funny for audiences, Total Blackout was created out of the FremantleMedia / Fuji TV Creative Exchange Alliance, and has already received a fantastic reception internationally with pre-sales to broadcasters in Sweden, Denmark and Norway, and a Japanese version set to air on 30 October 2010."
Överväger att säga att jag är klaustrofobisk och hatar feta människor... Hahaha.


Only love can break my heart

Idag har jag kommit igång ordentligt med mitt tidsprojekt. Som handlar om död. Hann även med en mysig promenad runt hagarna på lunchen. På eftermiddagen ringde de och kallade mig till casting för Total Blackout, som det tydligen kommer heta! Så på fredag klockan 10 ska jag dit. Är typ nervös redan. Haha. Brukar vara så dålig på intervjuer.
Isabelle, Filippa och jag
Solen sken la
Det bara väller över srö

In 100 years love is illegal

Brother Louie
Alltså, frissan. <3
100 Years
Måste ju säga att jag älskar Tradera. När det gapar tomt i plånboken kan man tjäna en hacka. Jag lade ut 27 annonser och har fått hälften sålda. En tröja jag köpte för 50 kronor för flera år sedan gick för 170 kronor... Ett par turkosa Cheap Monday för 150... Galet. Cirka 800 allt som allt. För gamla trasor.
Nu har jag även svarat på alla frågor nedan och skickat in. Nu är det bara vänta.
Har hittat ett nytt band, och ett nytt album, som är GRYMT. Lyssna på Modern Talking - Ready for Romance och kolla på videon till 100 years här ovan. (Som inte är med på albumet men är GRYM)

Jag i tv?

Fick ett mejl från Kanal 5 som tyckte jag verkade intressant för deras nya tävlingsprogram i mörker som jag sökte för ett tag sedan. Det låg där i skräpmejlen och väntade, tur att man kollar in. Haha. Ska svara på frågorna nedan. Haha. HOPPASHOPPASHOPPAS jag kommer med!

 

Castingformulär

Namn:
Personnummer (10 siffror):
Adress:
Postnummer och postadress:
Telefon dagtid:
Mobil:
Mailadress:
Blogg/hemsida:
Utbildningar:
Sysselsättning:
Familj:
Uppvuxen:
Dialekt:

Beskriv dig själv:

Hobbys och fritidsintressen:
Är du engagerad i någon förening/klubb?:
Mål, drömmar eller projekt i ditt liv?:
Har du någon talang (mer eller mindre spektakulär)?:
Folk brukar tro att jag är…

Vilka är dina starkaste sidor?:
Svagaste:

Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Har du varit med i något tv-program tidigare (vad och när)?:

Har du förändrat ditt utseende på något sätt (t.ex. genom skönhetsingrepp)?
Har du några piercingar eller tatueringar?
Om ja, vad, var och hur många?

Är du rädd för mörkret?:
Nej, beskriv varför:
Ja, beskriv när och hur:
Är du rädd för någonting annat, vad:
Fobier:
Allergier/specialkost:
Finns det några personliga omständigheter som vi bör känna till om du blir en av de som medverkar i programmet (Handikapp, sjukdomar, psykisk hälsa mm.)?

Berätta om något galet/spännande du har gjort/utsatt dig för:
Vad skulle du absolut inte utsätta dig för:
Varför vill du vara med i programmet?

Är du tillgänglig för inspelning under januari 2011?

Maila detta tillsammans med ett nytaget foto av dig själv till: detfårniinteveta
Blir en casting aktuell hör vi av oss innan den 31 december 2010.


It's all over like steps in the first snow

Idag lossnade det. Jag tecknade, skannade in i datorn och klippte ihop och gjorde massa varianter. Kan bli screentryck senare. Får se. Skrivit lite texter har jag gjort också. Det kan nog bli bra det här.
NU: SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Wanted

Idag har det inte hänt mycket. Sov till halv tre eller något, tvättade fyra tvättar, åt vita bönor och bröd, tittade på Gossip Girl, Brothers and Sisters och nu är det Wanted. Konstig film, men underhållande för stunden får man väl säga. Jolie är jävligt snygg i den måste man ju också säga... Är sugen på att se Eternal sunshine of the spotless mind dock.

Nighty


Mikrofonkåt

Tar en lugn dag framför tvn. Så mycket bättre blev det, där Petra/September alltid är bäst. Bäst är hennes version av Mikrofonkåt. Nu tittar jag på What happens in Vegas. Kul, men man anar ju hur det ska sluta.

K-kinda busy


K-kinda busy

Igår var jag alltså statist. Det var spännande att se hur det går till att spela in film. Fick sitta och kedjeröka på en "gayklubb" och titta konstigt på Irene Huss och hennes kollega när de kom in. Det blev några tagningar från olika håll. Efter det fick jag dansa på dansgolvet, till tystnad. När man spelar in ska det tydligen vara tyst överallt. Vi dansade och sen kollade vi på en dragshow och och jag hade kameran i nyllet. Förgrund till poliserna som kollar på dragen. Hoppas det syns, lär ju vara en suddig fläck kanske. Sen var det tillslut en köscen utanför klubben med. Filmen heter Irene Huss - Det lömska nätet och det ska bli kul att se det färdiga resultatet sen.
Efter det stressade jag in till skolan och gjorde mig i ordning till Gaga. Det var en fin fest. Här kommer bilder. Fler finns på facebook.
Marilyn et Gaga.
Lala et Luna.
Gaga et Frida Kahlo
Frodo
Twilight-vampyr
Lärare Åsa dansar loss
Röda mattan
Grannen i Beck et Gaga framför gammal film
Jag kände mig för en gångs skull lång. Haha.
Blues Brother et Marilyn

Torsdag

Zero inspiration i skolan, men tecknade lite i alla fall. Men mot eftermiddagen fick jag några bra idéer, som jag ska försöka genomföra. Film är väl svårt kanske, speciellt om man ska teckna/måla den. Efter skolan åkte jag och Filippa ner till stan och fixade hennes kostym till imorgon - Filmmaskerad imorgon då. Jag ska vara Gaga ändå. Hennes musikvideos är ju som filmer.
Efter det gick vi till Hasselblad Center och kollade på Sophie Calle. En mycket bra utställning och jag kände igen många av hennes historier från Kobra. Det var jag, Filippa, Nina och Tobias och efter det drog vi till Tobias där det bjöds på linsgryta. Så nu är man mätt och go.
Imorgon är det då filminspelning 12.30-17.30. Hoppas verkligen inte det drar över för jag mååååste hinna till skolan och festen. Hur det blir med mat vet jag inte riktigt. Menmen. Kul ska det bli. Jag ska alltså dansa/hänga på en gayklubb i någon scen. Inspelningsplats: studio i Partille.
En snara dårå.
En fet paljettkeps på Beyond Retro.
En lökhackandes gråtandes Filippa.
En spexig Marcus i julpolo - kände att det var dags.
EN PREVIEW!
Stop telephonin' me. I'm kinda busy...

Tour of the Universe

Tittar på Tour of the Universe Live from Barcelona med Depeche Mode. Jag såg den två gånger, Arvika och Göteborg - båda gångerna var Thomas med. När han dog skrev Anna ett citat från låten Home på hans wall på Facebook. Så ikväll tänker jag på Thomas och vill att alla ska lyssna på låten nedan.
Kunde tyvärr inte hitta liveversionen. Bilden är från depechemode.com, och där är vi.

KOM OCH KÖÖÖÖP!

Jag har MASSA grejer till salu på Tradera. Jag behöver pengar, och ja, sedan behövde jag väl rensa min proppfulla garderob också. Så.
KLICKA HÄR FÖR ATT SE MINA ANNONSER!

Vita duken

Hola!
Idag försov jag mig lite. Eh. Behövde sova ut. Är helt slut. Hatar att det ska vara så mörkt med. Anton ringde, så på fredag kommer jag tjäna lite cash genom att synas på vita duken. Ja, nu blir ni nyfikna va?
Har även sökt till 2011 års roligaste tävlingsprogram på Kanal 5, tänkte söka jobb på XXL som ska öppna i Göteborg och så.
Lagat fem portioner linsgryta idag och fick en vaniljäppelmuffins av Helena som jag avnjöt till efterrätt. Fint ska det va.

Compadre!

Eh ja, jag syns ju minst sagt en del. Kolla in precis i slutet när jag typ kastar mig över Nadia hahaha.

Gaga

Nästa fredag är det Lady Gaga. Idag köpte jag tågbiljetten dit, nu har jag bara ett problem. Det går inga sena bussar/tåg till Göteborg eller Jönköping (om jag ska på länssalongens vernissage) så nu måste jag leta fatt ett boende. Hmm. Billigt var det iaf, som tur var. För pengar har jag inte mycket.
Foto: Jag

ROBYN

ROBYN HAR GJORT DET IGEN.
Well, såklart hon gjort det.
LOVE IT!

Time Machine:
Call your girlfriend:
Stars 4-ever:

Madonna

Hon är så jävla snygg. Och pratar om mobbning och självmord. Kolla.

Tisdag

Idag kom snön. Och det gjorde den överallt om man kollar Facebook. Vi satt i skolan och drack glögg och åt pepparkakor med ädelost. Nu är det jul, sa någon. Jag målade fötter, tänkte massor och har fått några idéer. Var kvar till sju. Nu har jag köpt mig en egen glögg och sitter här och göttar.
Idag har jag även lyssnat på en ny singel - av en död artist. Michael Jackson släpper alltså nytt i december. Jaha? Det känns ju sådär. Lyssnar på Shakira – Sale El Sol istället. Hon gjorde dessutom EMAs bästa framträdande - klicka här.

GAGAVIOLET


COMPADRE!

Ja. Nu finns det bilder. Compadre har jag sett, två gånger - på Bongo och Berns.
Fölrfest hos Nadine. Jag och Millan. Och ja, det här var alltså förra fredagen.
Nadine och Camilla <3
Sen vart det Compadre för hela slanten!
Can you hear the trumphet? I'm getting golden trumphet!
Träffade Kicki och Emma och rände runt.
Sen åkte jag till Stockholm och träffade Nadia och Amelie.
Amelie och Marcus. Festen var för Bergs och Beckmans och temat var Mentalsjukhus, därav munskydden.
Sen dansade jag på scen med Nadia och blev för evigt fångad på film - film som kommer klippas ihop till en musikvideo för låten Armed.
Vaknade upp i Flemingsberg och stannade i Stockholm till i söndags. Men det visst ni nog.
Idag färgade jag håret. Kolla in snart får ni se!

Tjockholm

"Det är Halloween men vissa behöver inte klä ut sig." Blatte i Flemingsberg Ja. Flemingsberg kanske inte är det bästa området i Stockholm men Nadia är fin. Jag har det bra här i hufvudstaden. Compadres spelning på Berns var deras bästa spelning - jag stod på scen och dansade med Nadia samtidigt som musikvideon till deras låt Armed spelades in. Jag har träffat Gustaf och haft för stora förväntningar, jag har hängt med Adam, Therese, Gustav och Fredrik och såklart Nadia och Love. Imorgon spenderar jag 7 h på en buss mot Göteborg. Då kommer det bilder.

Gloomy Sunday

Sunday is Gloomy,
My hours are slumberless,
Dearest, the shadows I live with are numberless
Little white flowers will never awaken you

Not where the black coach of sorrow has taken you
Angels have no thought of ever returning you
Would they be angry if I thought of joining you
Gloomy Sunday

Sunday is gloomy
with shadows I spend it all
My heart and I have decided to end it all
Soon there'll be flowers and prayers that are sad,
I know, let them not weep,
Let them know that I'm glad to go

Death is no dream,
For in death I'm caressing you
With the last breath of my soul I'll be blessing you
Gloomy Sunday

Dreaming
I was only dreaming
I wake and I find you
Asleep in the deep of
My heart
Dear

Darling I hope that my dream never haunted you
My heart is telling you how much I wanted you
Gloomy Sunday

Onsdag

Idag träffade jag Emma, Kicki, Johanna, Lotta och Sofia för första gången på länge. Vi fikade, pratade och hade skoj. Sen åkte jag, Emma och Kicki hem till Kicki och drack kaffe och pratade ännu mer. Hann med en sväng på A6 också. En mycket trevlig dag. Vi var som vanligt, lite CP.
Imorgon åker jag till Stockholm! WOHO!

Only girl in the world/Whip my hair

FY HELVETE

Baby you're a firework


Fin video.

Idag åt jag lunch med Amanda, sen åkte vi hem till henne och åt godis och pratade. Trevligt trevligt. Köpte precis min biljett till Stockholm. Kommer bli så kul!

ROBYN on GOSSIP GIRL



LOVE


Majorna srö

Nu är det slut på rumletandet. Fick precis veta att jag får bo kvar i lägenheten till sommaren! Jag är glad! Majornabo ett halvår till!


RSS 2.0