Äre Gaga älle?


ÄLSKAR bilden. Är det Gaga eller Isabelle?


Minnesstund


Bongo. Träffade Mirela, det var läääängesen. <3
(Mirelas bilder)


Jag, Mamma och pappa åkte ju till Uddevalla igår på Thomas minnesstund. Det kändes bra att vara där och det var väldigt vackert. Det hade regnat hela dagen men när vi kom dit vid sex slutade det regna och ett vitt sken lös på himlen. Med utsikt över hela Uddevalla tände vi ljus och tänkte, pratade med folk och fick veta mer. Nu vet jag. Nu vet jag var och hur. Jag fick höra hur det var att se en död människa och jag kunde känna gemenskap. Det konstiga är att det inte var lika jobbigt som jag trott. Nu vet jag, och kan gå vidare. Det är nog så.


Bongo

Det känns patetiskt att svara "sådär" eller "dåligt" när man på Bongo får frågan hur man mår. Men jag orkar inte ljuga. Hade ändå en fin kväll och Compadre var grymma.

Ännu mera depp

Ja, jag är deppig. Grät mig själv till sömns igår, den lilla sömn jag fick det vill säga. Har pratat massor med en vän som också är deppig. Man blir så deppig av att veta att det finns så många där ute som mår dåligt. Vad är det med världen? Eller kanske Sverige?
Jag pratade med Viktor idag, och har bestämt mig för att åka till Uddevalla för Thomas minnesstund imorgon. Vi ska träffas där så ska han berätta allt för mig. Det kommer vara sjukt jobbigt och jag kommer må så sjukt dåligt, men jag behöver veta, behöver ett avslut. Kommer må bättre av det sen. Nu vet jag ingenting. Jag vet att han mådde dåligt och tog sitt liv.
Ikväll ska jag till Bongo och se Compadre. Har varit så sjukt pepp men jag vet inte längre. De är grymma och jag älskar de och det blir nog bra. Jag vill bara träffa Camilla och Nadine och ge de världens kram.


Lyssnar på Cardigans och myser. Snart kommer mamma hem och då ska jag åka till Länsmuseet och lämna in tavlor till Länssalongen. I'll give it a try.

Badbadbad

Usch. Jag mår så dåligt. Ångest. Jag vet inte vad jag vill. Behöver komma bort. En restresa till solen vore så underbart. Jag orkar inte med att vara depp och det här skitvädret gör det inte bättre. Jag tror jag åker till Uddevalla. Kanske ska hem till Göteborg. Jag vet inte. Usch.

Indestructible


Robyn 'Indestructible' Official Video
Robyn | Myspace Music Videos

LOVE LOVE LOVE IT!

Bad Romance

Den 26 oktober 2009 släpptes Bad Romance. Vi firar med en cover av 30 Seconds to Mars. GO GAGA! 

Veckan som gått

Jag rökte i förrgår.
Jag köpte lösögonfransar till Halloween och var trött.
Igår var det svinkallt och frost.
Och jag burrade upp mig i min fuskpälstub från Indiska.
Unnade mig en varm choklad med grädde
Och målade det här fruktansvärda stillebenet. (Mer här)
Och så mitt fina öra då. Jag var på akuten och fick penicillin. Blir det sämre och jag får feber, frossa och likande så blir det intravenöst. Jag hoppas det löser sig. Imorgon åker jag till Jönköping.
Blev precis inbjuden till minnesstund för Thomas, på lördag. I Uddevalla. Jag vet inte riktigt vad jag känner. Jag vill ju ändå på något sätt få säga hejdå och det här är enda chansen. Allt vi som kommer lämnar kommer kremeras med honom. Det vore fint men jag vet inte om jag kan.

Hjärnhinneinflammation. Blodförgiftning. Cadmiumförgiftning.

Vad säger man till en som har muncancer? Håll kräft!

Sitter i skolan och har asont i örat. När jag och Filippa var på Sejdeln igår råkade hon krama mitt öra, sen tryckte hon på det så det sprutade ut var och blod. Örat är ju ungefär dubbelt så stort som det brukar. Så vi gick hem och rengjorde, köpte tusen kilo godis och göttade framför Coco Chanel och somnade fint vid halv två.

Idag målar vi stilleben. Suger. Jag och Anna lade oss i sofforna i Orangeriet en stund på lunchen - vaknade vid tre. Haha. Två timmar bara sådär. Menmen. Jag känner mig klar med det jävla stillebenet. Ni ska se. Tänk er rött tyg, päls, pärlor, äpplen, vindruvor, vinflaska, snäckor, spegel oh vas med blommor i en enda röra. Nej tack.

Funderar på att åka hem till Jönköping imorgon. Alla tycker att jag borde gå till doktorn men aldrig i livet att jag går själv så då är det bättre om jag åker hem till mamma. Jag har ont ända ner till nacken ju. Är typ livrädd för blodförgiftning och hjärnhinneinflammation.

Men jag dör väl av cadmiumförgiftning ändå. Det urholkar ju skelettet.


Trägårn

Minns ni när jag var på Trägårn med Sandra, Nadine och Kmulls? Här är lite fler oförglömliga bilder:
FIERCE!
Raw-raw-raw!
EY! TEQUILA!
Disco!
Sen rullade vi i löven... Ja...
DANCE ALL NIGHT SRÖ.

NOIR

Gänget
William!
Spock at your service
Lekte med löshår! Visst borde jag spara ut?
Fashion
Bilder från när jag var hårmodell för NOIR i torsdags.

Gynning

GUD. Underbara Carolina!

RUM

Idag har jag kollat på rum. Det gick väl - hmm... - snabbt. Skulle höras på mejl sen. Jag gillade den iaf och hoppas nog att jag får den. Men har kollat lite mer på Blocket och hittat en etta i Majorna som jag mejlade på med. Men rummet idag, eller ja huset eftersom jag inte fick fota rummet, såg ut såhär:
Balkong med utsikt mot kanalen. FINT.
Lägenheten låg på bottenplan i övre delen av huset, ingång från andra sidan alltså.

Number

Idag har jag fixat ny iPhone 4 - och fått nytt nummer - och bara slappat. Varit hos mormor och morfar, tittat på Juno och mest bara myst. Det har regnat som fan. Inte kul. Nu ska jag sova och åker tillbaka till Göteborg vid fyra imorgon tror jag.
Och jag älskar det här:

Today is not a good day

Idag var jag hårmodell. Fick en frän frisyr. MEN, mitt på dagen började jag se konstiga saker på facebook och en stund senare slog det mig i magen: en vän tog sitt liv igår. Jag låste in mig på toan och bara grät, i chock. Jag förstår ingenting. Och så har man en show att göra, en attityd att visa upp - the show must go on. Men orden ekar i hjärnan. Han sökte vård men fick en kölapp, tog in på ett hotell och tog sitt liv - hur vet jag inte.
Några timmar senare smäller jag igen taxidörren på min iPhone som ligger i fickan - skärmen svart och vit.
Jag åker till Jönköping imorgon.
Jag och Thomas på Depeche Mode 26/1 2010
Det är sjukt hur en människa bara kan försvinna.

Sweet dream or a beautiful nightmare?

Jag ÄLSKAR det här. Sjukt snyggt och sjukt bra röst.

Måla.

Sitter i skolan och målar. Jag är nog mest involverad i skolan i min klass. Nu är jag inte bara bloggansvarig utan också med i festkommitén.

Body Talk

Body Talk release details!

Body Talk: Released…
Scandinavia – 22nd Nov

I’m going to keep mixing up my tours with studio time and am hoping to stick to this new way of releasing music next year. This is the third, last part and completion of the Body Talk album. It was never my goal to break some kind of a world record in how many songs I could release in a year. Although I think it would count as a pretty good attempt, it’s been about the process for me. It’s been very interesting to try and figure out a more organic way of making music. A way that is unbiased and has it’s starting point in what feels logical to me, but also to the listeners.

Even though it was never a conceptual idea, but a practical solution to the problem of getting bored with just doing one thing at a time, it has influenced not only the music, but all the visual content for the album as well. And the way I’ve communicated with press and listeners. It’s been amazing to share the process with you. As soon as I have had an idea of what I’m doing so have the fans and that interaction has been super interesting and fun to me. As I’m writing this, I am still mixing the third album.

There are 5 new songs ready to be released and I’m also including music from Body talk pt 1 and 2 to complete this body of work in what will make the turbo version of the Body Talk album. Thanks for tagging along with me on this ride!

1. Fembot
2. Don´t fucking tell me what to do
3. Dancing on my own
4. Indestructible (listen here)
5. Time Machine
6. Love kills
7. Hang with me
8. Call your girlfriend
9. None of dem
10. We dance to the beat
11. U should know better
12. Dance hall queen
13. Get myself together
14. In my eyes
15. Stars 4-ever


Jag hade rätt. En skiva, 15 spår. Längtar.


Remember me

Jag ska på visning för inneboende i en 4:a på måndag. Ungefär vid Domkyrkan, vore väl perfekt - asnära stan och allt. Vi får väl se.
Ikväll såg jag Remember me. Den var bra. Jag visste hur den slutade tyvärr - Hanna berättade. Men bra var den. Och grät gjorde jag.

GAGA

EN MÅNAD KVAR.

Hard work work

DAGENS FRÅGA: Kommer inte alltid Jönköping vara "hemma"? ;)
Nej. Göteborg är mitt hem. Jag har gått vidare och vill inte bo i Jönköping längre. Jag är trött på den staden. Det är inte ens min födelseort.

Idag var jag i skolan från 9-19.45. Skolan är faktiskt mycket bättre på kvällen, då släpper vi loss och lyssnar på musik och får göra vad vi vill. Isabelle lagade mat till mig och vi mös: hon, jag, Filippa och Mikael. Kolla in klassbloggen för bilder på vad vi alla håller på med, eller skolbloggen där hela skolan bloggar tillsammans.

<3

Hercules 9, Mariano Vivanco from Luca Finotti on Vimeo.


En kulen natt

Nu är jag hemma i Göteborg igen, och ska visa bilder från helgen!
Jag var röd. Precis som jag planerat att se Waltz with Bashir på lördagen ringde Filippa och befallde mig att följa med ut. Så, jag fixade te mej.
Drog till Isabelle och hjälpte henne välja outfit.
Filippa blev så glad att hon tappade nacken. Och jag körde på Raw-raw-raw - fortfarande.
Sen drog vi på svartklubb.
Filippas bh lyste i mörkret.
Och så dansade vi!
Kom hem kl 05.
Sen kom mamma och pappa och vi gick upp till Skansen Kronan och åt på Tre Indier - hur gott som helst. Sen åkte vi hem.

The Dentist

Så har man lagat två hål då. Midasolam i kroppen. Har mått illa hela natten och morgonen, släpade mig till tandläkaren, drack äcklet och slappnade av lite. Fick sprutor uppe och nere, tunga, käkar borta. Borrborr. Fyllfyll. Det bästa var att hon polerade mina tänder - ingen sot kvar. I can smile again.
Och ja, det måste varit tre indier som spökat. Tillbaka på 60.


The next to last song


Hålan

Det händer mycket på bara två veckor när man kommer hem. Jag säger då det.
En våg har vi också i Jönköping. Den skulle jag inte ställt mig på. Nytt rekord. Innan Berlin vägde jag 60... Nu väger jag 62,4... Jag som brukade väga 52... Wellwell. What to do?
Bilder från gårdagens svartklubb kommer.
En bild på mig från en utekväll för ett tag sedan, som Linda tog. Jag kommer ihåg den som skitsnygg, men den var ju ganska ordinär.

If you go away

Åh så vackert.

<3

I love I Blame Coco
Idag träffar Adam Hurts. Ingen ville följa med. Hade jag haft pengar hade jag varit i Stockholm och gått på deras spelning ikväll - alltså kunde jag fått följa med. Fuck. Men, Adam ska fixa en signerad skiva åt mig i alla fall.

Trägårn

Igår träffade jag Nadine, Sandra och Camilla på stan! De shoppade och jag smakrådade innan vi åkte hem till Camilla för förfest. Lösögonfransar och nya kläder flög på och sen drog vi till Trägårn där vi stannade till halv fyra. Sjukt kul!

Robyn

Robyns nästa singel är den underbara Indestructible i ny upptempad version. Att den skulle bli singel kunde man ju gissa - Hang With Me pumpades även den upp och släpptes som första singel från Body Talk Pt. 2. Och någon ordentlig Pt. 3 blir det kanske inte... Hon kommer släppa en skiva med 5 låtar från Pt.1, 5 från Pt.2 och 5 nya. Det står inte på robyn.com men jag läste det någonstans... Hmm...
Indestructible by robyn

Teach me tiger

Har ju glömt och visa mina fierca naglar som Camilla gjorde åt mig! Love 'em!

Brighten up fall


In the trench


Meredith Grey

JAG DÖR. Fy helvete vad bra det var och FY HELVETE vad snygg Meredith var!!! DÖR. Ser näästan ut som SJP... men Grey är nog fan snyggare.

Animal


Money money money!

Idag städar och tvättar jag. Behövde sova bort förkylningen, har asont i huvudet och näsan bara rinner. Sökte två kurser på GU till våren också, kanske kan vara något... Skriva 7,5 HP och Miljöproblem 15 HP distans. Kunskap får man ju aldrig för mycket av. Blir det mycket på Dômen så skiter jag nog i det dock. Man får ju inte slita ihjäl sig. Haha.
Camilla och Linda ska åka till Prag och fira Lindas födelsedag, jag vill så följa med! Bussresa t/r och 4 nätter på hotell för 2000... Jag har ju tänkt sälja lite saker på Tradera och så... Hmm. Det är inte lätt med pengar alltså. Snart är det Lady Gaga i Malmö också, 19 november! Och så måste jag ju flytta snart och få dubbla hyran kanske. Någon som har ett jobb att langa?
Men man kan tydligen få bostadsbidrag med? Hur söker man?

Neue Nationalgalerie - Berlin


Stay


Berliner Dom


Berlin Berlin Berlin, ack denna stad.

Nej jag har inte dött. Jag har varit i Berlin. Och här kommer bilderna:
Vi åkte från Göteborg kl 7 på morgonen. Vi åkte båt två gånger. Mikael trodde vinden kunde hålla uppe honom. Det kunde den inte. Han ramlade.
Jag höll mig till posing och på fötterna.
Love at first sight srö
Stannade på McD och lekte i rutschkanan.
Kom fram till Berlin. Åt, fixade - whatever... Snyggast på skolan går härmed till: Isabelle Cussuto.
Och sen visade jag alla Roses, såklart, och sen var vi fast.
På måndagen åkte vi på sightseeing med början i Schöneberg, ut till någon sjö med avslut vid förintelsemonumentet - så man fick typiska posebilder därinne med ;)
Och öl drack vi ju såklart. Come on, it's Berlin!
Anna-Nicola är underbar. Hon och jag på fest är oslagbara:
"FLADDERFITTA! SCHLYNA!"
Riksdagen.
Berlinmuren srö
Och så hoppade vi över.
Och en försäljare nästan TVINGADE på mig den här. Men nej, den köpte jag inte. Kanske jag borde dock? Haha.
Ja, ni ser ju själva.
Sen åt hela klassen utan två tror jag indiskt.
Sen började vi leta öl, men Kaisers är ju dyrast i världen så vi flög ner i U-bahn...
...där de hade både öl och...
...underbar reklam...
Sen förfestade vi med massa skulptörer srö.
Jag trashade strumpbyxor, vi hamnade på Roses, blev erbjudna kokain på gatan och jag vet inte vad.
Tisdag då. Asbakis, Gemäldegalleri = tråkig gammal konst, rymde till Neue Nationalgalerie efter en stung och fick en orgasm av all underbar konst och inte minst Mies Van Der Rohes sista mästerverk från 68. Byggnaden alltså.
Otto Dix - Skat Players. Jag började nästan gråta av lycka över den här. Man har aldrig sett att det varit ett kollage så tydligt på bilder och att sen den i verkligheten var bara överväldigande. Jag stod läääänge framför den och upptäckte nya saker hela tiden. Upptäckte nya saker när jag gick dit igen med klassen en annan dag. Otroligt...
Efter Neue vandrade jag runt som en zombie efter cigg, mötte upp klassen som varit på Gemälde och åkte ut till Kreuzberg där vi skulle till ett galeriehaus.
Där träffade vi tre konstnärer. Intressant
Sen gick hela klassen och åt på en mysig resturang.
Och sen hamnade hela klassen på Roses... Haha. Patrik gillade det till och med. Glömt berätta. På bussen frågade han om jag var "en sån där BDSM-kille". WTF!? NO!!
Sen vart det onsdag och Hamburger Bahnhof.
Där ett konstverk var ett rum med grönt ljus.
Syns jag om jag står framför Warhol?
Gick till Tacheles. Underbart.
Satt i solen i en äcklig soffa. Sen drack vi öl.
Och så satt vi på hostelet och drack öl och rökte egenrullade cigg.
Och Isabelle blev belle och stack på dejt. Med en tysk.
Och så blev det torsdag och vi åkte till Museum Insel och gick på Alte Nationalgalerie och tog gruppfoto.
Och när jag sett allt jag ville där sprang jag iväg till Berliner Dom och började klättra.
Kupolen var fin.
Men betalade väl mest 3 euro för utsikten. För varför betala 10.50 för tv-tornet? Tyckte det var dags att se Berlin från ovan. Vackert var det. Själv var jag. Och det behövdes.
Bild till Lookbook?
På kvällen var vi på Neue igen och sen gick vi till otroliga Sony Center med ett tak som ändrar färg och massa fina barer. Drack drinkar och hade det fint. Enda kvällen jag inte gick ut och festade.
På fredagen blev det konstmässan Art Forum Berlin. Jag vaknade med förkylning, busschauffören körde fel och det som med tunnelbana tog en kvart tog för bussen en och en halv timma. Jag var så jävla sur så det fanns inte.
På kvällen bjöd skolan på middag! Asgott!
Började med en drink. Åkte till hotellet. Jag förstår det inte, men på något sätt fick jag i mig en sjuttis vodka. Jag borde inte kunnat stå? Men så sa ju alla att jag och Anna var jävligt fulla. Hör bara...
In i dimman. Det var bara Anna och jag som var party. Så med en sjuttis i mig så åkte vi mot en...
...punksatanistbar. Där spydde Anna som en gris, sen låg hon på gatan en stund, sen gick vi till Roses med den andra Anna och Anna vilade i soffan en timme eller något innan jag och den första Anna - Spyanna - åkte till Berghain där vi köade i en timma innan vi festade som om det inte fanns någon morgondag.
Lördagen var fri så jag tog en välbehövlig sovmorgon. Vid tre någongång gick jag, Petra och Anna en sväng runt judemonumentet, Branderburger Tor, upp mot Montbijouparken...
Där vi drack öl i solnedgången.
The Last Supper - Pizza.
Sen fick vi timglasfigur. Hot eller? Isabelle ser ut som BARBIE!
Sen drog vi till Fredrik på förfest. Underbart kul. Efter det drog vi till Berghain och festade HELA natten. Läderbögar överallt. Dansande hela natten och helt galet...
Här är vi i taxin 7.10. 7.15 satt vi på bussen hem. Så jävla kul att springa ur taxin fulla, upp på rummet, ta våra grejer och se alla morgontrötta människor som sovit hela natten - och där kommer vi fulla och glada, hem från klubben. Haha.
Och denna bild från soldäck Rostock-Geidser får avsluta denna bildkavalkad.
Jag har haft en av de roligaste veckorna i hela mitt liv och jag längtar redan tillbaka till Berlin. Gud vad jag skulle vilja bo där en period och bara festa och måla.

Berlin all over

@ Renates med Max, Yasmin och Frippo
Photos: Yasmin Billeter
Ja, det är mycket Berlin nu. Om typ sex timmar drar jag tillbaka. Längtar. Idag genomförde jag och Anna Action Pollock, läs allt om det och se bilder här! Det kom ca 100 pers och vi är väldigt nöjda med resultatet. Tåget hem var en timma försenat så kom hem strax efter elva, har bloggat och packat och måste sova nu. Men först lite mer packning...

ACTION POLLOCK
Idag kom jag till Jönköping. Jag och Anna har fixat hela dagen inför morgondagens ACTION POLLOCK. Idén föddes i våras under våra gemensamma kurser och sen växte det allt starkare och vi bestämde oss i juni någon gång att, ja, vi ska genomföra det här. Nu är det alltså 2 oktober och Kultur Dag och Natt och det är dags. Vi har sökt och fått bidrag från Kultur Jönköping, hjälp av Jeanette och bidrag från ABF som står för duk. Vi har stött på en del hinder, men det löste sig till slut. Ansvaret skulle vi vara i först, sen KRIS gamla lokaler och idag när vi ringde vaktmästarn så fick vi en annan lokal, en gammal vagnhall mitt emot Bongo - som ni ser på bilden ovan - och den var perfekt. Vi dammsög skiten, tejpade papp över golvet och tejpade fast en cirka 3x10m lång duk mittpå. Vi köpte 9l färg och massa penslar/pinnar. Nu gör vi. Alla ska med!

KLOCKAN 16-19 2 OKTOBER
TÄNDSTICKSGRÄND 12, VAGNHALLEN (MITT EMOT BONGO BAR)


Just hangin'


RSS 2.0