Club Queer

Bilder från i fredags, have fun...


Nadines bilder!

Provar att mobilblogga. Kan jag ju göra i ...

img_9244 (MMS)

Provar att mobilblogga. Kan jag ju göra i London om jag vill bjuda på bilder!


Antichrist

Igår såg jag och Yonas Antichrist av Lars von Trier. Kajsa sa att hennes vänner mådde dåligt i ett halvår efter den. Då undrar jag hur de mår? Haha. Jag kände mest att den var oerhört vackert filmad, hade sjuka inslag och, okej, i slutet blev den ganska störd.
Den handlar om ett par som förlorar sitt barn och åker ut i skogen för att bearbeta sin sorg. Hela filmen har grunder i religion. Enligt kristendomen är kvinnan skaparen av all ondska. Det var Eva som åt av äpplet och brogte död och ondska till jorden, det var Eva som fick människan att korsfärsta Jesus. I filmen är kvinnan Eva och barnet Jesus som måste dö för hennes synder. Det är så jag ser det, ungefär. Sen hände det en jävla massa annat mystiskt symbolistiskt.

London

London, april 2008. Då Björk med Jonas.
Imorgon åker jag och Yonas till Stockholm på Cheap Mondays visning. Natten spenderar vi på bussen och på onsdag flyger jag och Filippa till London. Sist jag var där var 2008. Filippa har bokat hotell nära Elephant & Castle, vi har ett rökrum och vi ska träffa hennes vänner och gå på alla sevärda museer och åka på gallerirunda a la tourbus i hela East. Kommer se Damien Hirst, Turner och massa annat. It'll be awesome.
Hotellet har gratis wi-fi men då jag inte tar med datorn blir det som mest lite facebook och kanske något kort inlägg i bloggen från iPhonen.
Kommer hem på måndag morgon!

We all been painted by numbers

1, Grund. 2, Smetade ut allt som i ökenmålningarna = bajs.
3, Målade över allt igen. 4, Målade över allt igen.
Målade över denna med.

Close up


Barnhemstema, och ja, vi skulle se ledsna ut.

Armed


B&B


Jag känner mig naken, rädd... exposed.


Igår på vagnen.

Klippte banden. Ville inte riva min älskling mer.


FICK PRECIS VETA ATT GRUPPBILDEN FRÅN BELLA O BASTIAN SLÄPPS IKVÄLL. JAG KOMMER LÄGGA UPP DEN HÄR, SÅ HÅLL UTKIK!

Eh.


Två invandrare satt på tunnelbanan i Sthlm och såg en gammal man med en skylt som gick och tiggde pengar av folk.
Invandrarna tittade på varandra och föreslog att de skulle göra samma sak eftersom det verkade vara lättförtjänta pengar.
Dagen... efter skiljdes de åt på varsin tunnelbanelinje, när dagen hade gått så kom den ena invandraren till den andre och sa:
"Jag tror inte detta funkar eller så gör jag nåt fel, har bara fått ihop 44:50:- på hela dagen"
Den andre tycker det var konstigt och frågade vad han skrivit på skylten:
"Jag skrev, Jag är ifrån Irak och har inga pengar till mat eller hyra".
Den andre sa:
"Va konstigt, jag fick ihop 44000:- jag, jag skrev - Jag är ifrån Irak och vill åka hem".

Jag hade gett pengar till den sista. Ehe.

Queer

Har haft en helt underbar helg, förutom en incident. I fredags var det först förfest hemma hos Yonas med lite bögar. Haha. Sen drog vi till Camilla som hade finbesök av Nadine och Millan! Hade så kul innan vi drog till Queer på Park Lane. Temat var Burlesque och när vi kom körde de igång en dragshow med Cher, Dolly, Beyoncé, Gaga och Amy Whinehouse. Så sjukt dåligt men så sjukt bra. Haha. Gogodansare var det överallt också och kvinnorna i sällskapet blev upphetsade. Kom hem någon gång vid fem på morgonen.



Enda bilden från kvällen. Snor Nadines bilder sedan.

Igår sov vi ett tag och sen tittade vi på The Town innan vi åkte in till stan och åt sushi. Träffade min syrra en väldigt snabbis också. När vi kom hem somnade vi och vaknade kvart över åtta. Vi fixade oss snabbt och drog till Vanessa för födelsedagsfest. Vi var ett litet trevligt sällskap och det blandades gratisdrinkar av de tre bartenders som var där. Hade jättemysigt och spelade Man vs Kvinna och vann.

Incidenten som jag nämde i början var då att en tjock ful jävla CP kallade mig och Yonas för bögar. När Yonas gick in och köpte cigg kom han fram och skallade mig och slog mig i magen och sa att han kunde slå ihjäl mig om jag ville. Det var ju tydligen jag som provocerade honom med när jag tittade åt hans håll en gång när han kallade mig bög. Vissa människor... och Yonas är det sötaste som finns, kolla bara här.

Ökenvandraren

Dagens tre ökenlandskap, av vilka den tredje blev för kladdig.
Körde på en ökenoutfit också. Ridbyxor Monki 60 kr, klänning Weekday 80 kr.

Tja bloggen.

Tjatja. Målar dårå. Har målat två ökenlandskap till idag dårå. Känner att, vad ska jag gör nu liksom? Asså, vet inte asså. 4real du vet. Jag känner mig som... jagvetinte. Asså gud, ne nu måste jag försöka måla tre till innan fyra...


Är man snygg eller? Asså liksom, wow.

Jönkan

I helgen var jag och Yonas i Jönköping. I söndags fikade vi med Johan och Lasse och planerade min utställning på Johans café. Den 27 mars blir det vernissage! Jag kommer påminna er, tro mig. Sen träffade vi Amanda och åt sushi och pratade hela kvällen. Mycket trevligt.
På måndagen åt vi sushi igen. Pappa betalar... Haha. Bjöd oss på lunch och Hanna och Fika var med också. Mycket gott. Gick hem genom stan och fyndade en borste på Make Up Store på 50%, mycket fördelaktigt. På kvällen var det casting för Spring Inspiration och det gick bra men vi kom inte med. Kul hade vi mot alla som inte gå, men några av de kom med så man kan ju undra vad det är för jävla kvalitet på det där jippot. Glad är jag att jag får riktiga modelljobb. I slutet av februari fotas jag och Y för yokiono.se ju. Kommer bli fierce.



På bussem, Espresso House och... wc... plats...

Öken a la Gerhard Richter, 60x43

Vi har börjat med ett tema som heter Resor jag aldrig gjort. Förra året så läste jag boken Öken av Clezio. Den innehöll bland annat den bästa beskrivningen av en död människa jag läst - dessutom hade jag precis sett min döda gammelmormor och kände att allting stämde - och underbart vackra beskrivningar av öknen och ljuset.
Jag målade och laverade då ett par målningar/skisser till ett tänkt projekt som dock aldrig blev av. Tog med mig allt det till Göteborg och målade idag tre tavlor med ökenlandskap i olika nyanser/ljus. Provade att dra ut färgen som Gerhard Richter och fick en fin ökenstormkänsla. Det blir fler likadana imorgon.

Flippa

Igår var det fest för syskonen Filippa och Josse Wikner, och så smögs ett grattis till Tobias in också. Mycket trevlig kväll. Mycket sitta och dricka och bli packad. Pratade massor med Fanny, vår nya klasskompis. Hon är riktigt trevligt. Det roligaste är ju dock att hon har varit rädd för mig i två veckor där jag kommer med bestämda steg och stoneface. Haha. Kan ju kanske vara lite sån ibland... Eh. Hon hittade iaf en ingång tillslut, festival. Haha.
Idag åker jag och Yonas tillk Jönköping. Lämnar datorer och allt. Så ses på tisdag.

Party til you drop

Åh! Det var längesedan jag hade så kul och var så full! Känns som det var evigheter sen jag var ute. Jag och Yonas åkte till Camilla och förfestade med ölspel och grejor och hade hur kul som helst. Sedan drog vi till Sticky men gick ganska snabbt hem. Yonas skulle ju upp och jobba idag...
Ändrat lite kring ögonen och så. Nu är den nog klar.
<3
Mina nya skor från TIGER gick sönder också. Kostar ett par skor 1900 ska de fan hålla mer än en vecka. Jag har gått vanligt i de bara och gummisulan lossnar? FUCK. Och visst ser vi fräscha ut? iPhoneblixten <3
Idag smugglade Yonas in mig på bilmässan genom köket så att jag kunde försöka vinna en laptop genom att klättra på backar. Det gick bra, men inte tillräckligt. Klarade 22 st på 4.14 min, för att vinna - just då - behövde man hinna 25 backar på 3.30. HUR snabbt är inte det?! Kul var det iaf. Sen åt jag sushi med Camilla och gick på stan.
Ikväll blir det fest för Filippa och Josse, hos Filippa. Och även Tobbe fyller ju år idag. 45-50 pers kommer, i en trea i Haga. It'll be crowded.

Back



Nu har vi gjort oss i ordning och ska dra till Camilla för lite förfest och sedan utgång. Yonas jobbar imorgon så blir nog lugnt för honom. Jag kör på "backslick" idag. Kände för att ändra lite, saknar när jag hade håret bakåt, och nu funkar det ju igen! Yey!

För övrigt är det casting för Spring Inspiration 11 på måndag, i Jönköping. Jag tycker ju att jag borde komma med. Och så måste jag ju fika med Lasse och prata om utställningen på Johans... Hmm.

Black Swan

Igår såg jag och Yonas Black Swan. Jag älskade den. Så sjukt vacker och underbar. Idag målade jag en bild från filmen, fast i egna färger då såklart. Har jag sagt att jag bara skriver ut bilder i svartvitt och hittar på alla färger? Jag är nöjd. Ändrade lite efter jag tog bilden menmen. Det bästa är att den tog två timmar.
Natalie Portman i Black Swan
Jag fick massor beröm för självporträttet. Och ja, ju mer jag tittar på det så förstår jag vad de pratar om. Färgen är faktiskt väldigt bra i den. Bättre i verkligheten dock. Men det är alla bilder jag lägger upp. Haha.

Lady Gaga remixes track for Mugler



Till Thierry Muglers visning under Paris Fashion Week igår remixade Lady Gaga en låt från Born This Way speciellt för showen. Jag hörde den tidigare idag med kass kvalitet och var inte så blown away. Här har ni högupplöst, superljud - och ja, vad ska man säga? Love it.

Hyper

Jag är hyper idag! Satte på Compadre på högsta och bara spottade ut en grund till en målning av Cate Blanchett. Pratat med Patrick och Kristina om mina andra porträtt också. Jag har utvecklats mycket den här veckan, det känner jag, och det fick jag även bekräftat. Känns super!
Nu blir det rökpaus och sen kör vi igen.



True colors

Idag körde jag på ordentligt. Jag provade något nytt och drog upp lite starka färger på ett porträtt, blandade allt och fick en hudfärg i olika toner. Så jag körde på det på porträttet på mig och Amanda och blev jättenöjd. Sen blandade jag den gulgröna spyfärgen och pangade upp den som bakgrund. Hatade den först men det blev nog ganska bra. Gav allting värme och spelar bra mot hudfärgerna. Well. Får se vad Patrik och Kristina tycker.

Yonas har blivit inbjuden till Cheap Mondays visning på Stockholm Fashion Week, den 1 februari. Jag åker ju till London den 2, men det får man ju fan inte missa... GOD. Det SKA lösa sig på något sätt.

The world is yours


Glasvegas släpper nytt. I LOVE IT.


Jag och Filippa


Jag och Filippa en kall dag förra veckan. Foto av Petra.
2-7 februari åker vi till London tillsammans och myser! Kommer bli så kul!

Självporträtt




Klockan är 17.10 och jag är fortfarande i skolan. Jag har varit ganska produktiv tycker jag. Målat klart mina burkor förutom ett lager till på bakgrunden, och lagt grunden till detta självporträtt. Jag provade att lägga mer distinka färger den här gången. Men lite mindre variation och mer sammanhållning i färgerna tror jag nog det kan bli bra tillslut, det är ju som sagt bara första lagret.
Ska väl hem till Yonas snart och bara mysa, kolla på Cougar Town antagligen. Nya nöjet. Haha. ÄLSKAR Cougar Town.


Porträtt av tre kvinnor


Tre kvinnor, eller en och samma?
Inte på långa vägar klara.

Burka burka

Idag är jag seg. Åkte in till Nordstan och Classe och köpte målarduk för 500 kronor. 6 uppspända och en rulle. Asbra. Så jag skrotade mina sjukhus och började måla brukor. Har lagt upp grunden på en i alla fall, ska bli tre. Tänkte att burkor är väl ändå skräckromantik?

b e l l a o b a s t i a n

Igår var det photshoot för Bella o Bastian igen! Yonas följde med mig till Borås och väl där var den första frågan han fick om han ville vara med. Någon var sjuk. Så vi gick rakt in i maken och sen körde vi. Det kom en kändis också. Får ju inte avslöja för mycket som ni kanske vet, men det var en svensk artist i femtioårsåldern som varit med i Melodifestivalen ett flertal gånger. Mycket kul att träffa honom var det, underbar människa! Bilderna kommer nog i mars någongång.

I maket
Yonas var inte så nöjd med sin styling... Men det bra tillslut.

Frisören Calles söta lilla hund Bambi

Och photoshooten då, den var utomhus. Jag hade tights, kortbyxor, skjorta och pullover. Yonas hade bara tights och långskjorta. Man kan ju säga att det var ganska kallt att stå så i över en timma. Vi spelade även in en film. Det ska bli så kul att se sen. Efter det åkte vi till en studio där kändisen fotades mer och Yonas fotades lite mer.
I studion. Ful som stryk men.
Efter photoshooten åkte jag till Jönköping och Yonas åkte hem till Göteborg. Idag ska jag fira mamma som fyllt år. Köpte precis present till henne, och passade på att köpa Make Up Stores Foundation Powder i nyans Stockholm som de använde på mig igår. Like it.
Make Up Store Foundation Powder Stockholm, 259:-

Pop the cherry

Igår var jag och Yonas på Lust där Yonas kompis Mirre anordrar HBT-kvällen Pop the cherry - som Yonas faktiskt också döpte. Det var trevligt. Träffade Felicia igen och lite alternativa folk. På kvällen tittade vi på massa Cougar Town och bara mös, det ska vi göra nu med. Jag hann med lite shopping med. Hela outfiten på bilden. Köpte ett par skor från Tiger som kostat 1900 på 70% rea! You do the math. Mycket nöjd.
Idag har vi haft fredagsteckning med kroki/kläder och föreläsning av gamla elever och deras  nuvarande skolor. Så fick höra massa bra och dåligt om Mejan/KKH, Malmö Konsthögskola, Valand och Glasgow School of Art. Glasgow hade arkitekt, blev nyfiken. Men inte i år inte.
Har jag sagt att vi fått en ny klasskamrat? Fanny heter hon och verkar väldigt trevlig.


On the way to town

@ Pop the cherry

Dagens outfit. Skjorta & kostymbyxor Weekday, skor Tiger

Onsdag

Sjukt seg dag idag. Målade nästan klart min korridor i alla fall och fick beröm för min färghantering som utvcecklats! Kul att höra. Yonas kom vid halv fyra och så åkte vi till stan och träffade skitsnygga Felicia och fikade på Fröken Ohlsson, mycket trevligt.
Väl hemma åt vi tacorester och tittade på The Social Network. Bra film faktiskt.
'

Yonas @ Dômen

Jag i Slottis

Snygga Felicia

Vinkväll

Trevlig kväll tillsammans med Yonas, Lasse, Rikard och Magnus. Började med Monopol, slutade med Fatbooth. Haha. Drack massa vin och bara mös. Nu ska vi sova här i gaykollektivet.


Yonas handlade för 1700 igår, bl a denna megapepparmix. NÅGON gillar pepparmix...

Lasse & Yonas

Lasse & Rikard

Back at Dômen

Skolan har börjat igen! Segt att gå upp typ halv åtta ska jag säga. Men kul att träffa alla igen. Det går ganska bra nu. Konstigt vore väl annars efter tre veckors lov? Nu väntar jag bara på pengarna så man kan handla grejor och så att jag och Filippa kan köpa flygbiljetter till London!



Nu har vi två temaveckor med skräckromantik. Jag gör min värsta rädsla, sjukhus. Det här är en korridor jag började på innan lovet. Då var den allt lite väl pastellig och efter två lager till har jag hittat rätt ton.


b e l l a o b a s t i a n

Har haft en underbart rolig - men jobbig och seg - dag. Fotat i fem timmar för Bella o Bastian. Åkte hemifrån 10 och kom hem 22. Har haft så sjukt mycket snygga kläder på mig, fått massa fint beröm om hur bra jag passade i kläderna och så och fotat tusen olika outfits till lookbooken för AW11. Ni, och jag, får nog vänta ett tag på bilderna. Vi var de första som fick se kollektionen idag och det är ju ett tag tills den släpps. Bilderna blev hursom sjukt bra och jag är väldigt nöjd. Kolla in Bellas senaste kollektioner här.


Preview. En konstig bild Armin tog.

Drawn Together Movie: The Movie!

Ja, det var kanske inte superspännande på MyDOG. Massa folk och en tråkig föreläsning av Cesar. Såg Yonas, Lasse och Magnus slitandes i köket i alla fall. Hehe.
Fick reda på att Hanna ligger inne med dropp och intravenöst penicillin. Allergisk är hon så de prövar allt möjligt men blir bara sämre. Jag vet inte vad de ska göra. Tack Penicillin, du är bra du. Update: Körtelfeber var det visst.


På mässan dårå.

Världens roligaste film?

Dagens


M&C

Igår var jag alltså på stan med Camilla. Vi köpte likadana tröjor, åt lite sushi, var förbi hennes jobb och hon fick make och sen åkte jag hem till Yonas. Han hade haft en jobbig dag och var irriterad, idag blir det värre. Fick gratisbiljetter till MyDog-mässan så dit ska jag idag, med hans kompis Ani och hennes vänner. Blir nog kul. Ceaser från Mannen som kan tala med hundar är där. Haha. Och 6000 hundar...


Tröja: Cedric Jacquemyn for Weekday (samma som den stora grå tröjan jag och Y köpte)

Sushi!

På The Studio!

"Wear, wear leather baby. Work it, move that touchy sexy..."


Vänta på Camilla kunde man ju göra i en evighet. Visar min nya skjorta, som både jag och Yonas köpte, sålänge. Weekday 50% rea. Woho!
Lyssnar även på Bruce - The Promise där hans version av Because the night äntligen finns!

Seg

Seg dag. Vaknade utan Yonas. Jag vill börja skolan så jag också har något att göra på dagarna. Men ja, det gör jag ju på måndag. Och på söndag gör jag mitt första fotojobb! Jag är lite nervös, hoppas det kommer bli bra! Ah, soooo excited! Det är för Bella o Bastian, ett underbart klädmärke och det är fem modeller som ska göra lookbook i studio tror jag, och den 15e är det on location med cirka 20 modeller.


Nu ska jag träffa Camilla i stan!


Snor vågat från Facebook. Tyckte hon va fin hääär.

Årskrönika

Ja, det börjar väl bli HÖG tid för en sådan. Vad har jag gjort under 2010? En jävla massa olika looks har jag haft. Det blev ju några gånger att hårmodella. Fem festivaler blev det, tre konserter med Lady Gaga, en med Depeche Mode, en med Kent. Trippar till Stockholm, en del spelningar med Compadre. Och som avslutning på året har jag träffat en pojk, Yonas. 2010 var ett fint år.
Vi kör en bildkavalkad månad för månad!

JANUARI

18 december 2009 dog min gammelmormor Inez, den 19 såg jag henne för sista gången - något som påverkat mig hela året. I tidig januari begravdes hon under en enkel ceremoni.
Jag visste det inte då, men på Depeche Mode träffade jag Tomas för sista gången när han abrupt gick bort i oktober.
Jag var på Bongo som vanligt. Det känns som en evighet sedan, men jag bodde i Jönköping större delen av året.
FEBRUARI
Jag, Hanna och Fika var hårmodeller för Wella.
Jag solade solarium för andra gången i mitt liv.
Jag blev kär, och dissad.
MARS
Jag och Rasmus gick visning inför 1000 personer för NOIR Sthlm på ELMIA Inspiration.
Jag tatuerade mig!
Jag vann biljetter till Adam Lambert och drog med syrran till Berns (där hon blev utsedd veckans snygging på vimmel). Superkväll, förutom att jag blev magsjuk och spydde på hela hemresan - var 30e minut i sex timmar...
APRIL

I april jobbade jag nog mest på köttfabriken och gick kurser på högskolan - bland annat teckning då jag tecknade kroki för första gången någonsin.
MAJ

Jag såg Lady Gaga i Globen två gånger och dog typ för att det var så bra.
Jag lekte.
Jag egofotade på min balkong mitt i natten.
Jag var i Göteborg med Amanda.
JUNI

Jag började sommarjobbet på Ryggåsstugan/Fågelmuseet.
Jag träffade Robyn och fick mina åtta skivor signerade.
Jag spenderade sommarnätter på Bongo, här med Adam.
JULI

Jag var på Peace & Love med Johanna och Mimmi.
Och där spelade bland annat Robyn, Patti Smith, The Ark, Jay-Z, Mando Diao.
Direkt från P&L åkte jag till mormor och morfar i Åre och var där en vecka innan jag åkte vidare till...
...Arvika och träffade underbara vänner och såg fantastiska spelningar.
Bland annat Robyn, Kent, Nitzer Ebb, Teddybears, Juliette Lewis.
Sen egofotade jag lite. Älskar fortfarande den här bildserien.
Sen var det dags för den tredje festivalen, Emmaboda, dit jag åkte och jobbade med Amanda.
AUGUSTI

Jag flyttade till Göteborg och firade med Camilla på en klubb med renfällar på väggarna.
Jag var på Kent med Nadine och hennes mamma.
Jag såg Oskar Linnros, som jag missat på alla festivaler, gratis på Kulturkalaset. Såg även Teddybears och Amanda Jenssen gratis, och jobbade lite på en modevisning.
Innan Teddybears.
Sen var det Way Out West - och en av årets bästa spelningar: M.I.A. Såg även Lykke Li, The XX, Jónsi, Iggy Pop, Håkan med mera.
Hängde i scendiket med Emelie.
Såg Compadre på Akademien.
Jag var på Popaganda.
Och såg Robyn igen!
Och underbara Hurts.
SEPTEMBER

Jag började på Dômen och träffade massa roligt folk.
Som jag festade en massor med.
Jag njöt av solnedgångar.
Jag åkte till Berlin med dessa och fyllde 20.

OKTOBER
Jag och Anna genomförde konstprojektet Action Pollock under KulturDagNatt.
Sen åkte jag till Berlin igen, med skolan.
Och såg massa bra - och dålig - konst och ÄLSKADE Neue Nationalgalerie.
Fick fierce nails av Camilla.
Mös i höstfärgerna.
Festade med Camilla, Sandra och Nadine - krälade i löven utanför Trägårn och var allmänt kalasfulla.
Var på rökig svartklubb.
Fick besök av päronen och åt på Tre Indier.
Var i Jönköping och festade med Nadine och Camilla.
Såg Compadre på Bongo.
Förlorade en bekant.
NOVEMBER

Åkte till Stockholm för att se Compadre på Berns.
Jag var på maskerad.
Jag var hårmodell och blev brunett igen!
Var på Lady Gaga i Malmö.
Hade öppet hus på Dômen och jag visade mitt rum In memorial.
DECEMBER

Träffade Yonas 22 nov, blev ihop officiellt 8 dec.
Mös med Filippa och katten som gått in i en vägg.
Bjöd med mina finaste till Dômens julfest!
Såg Robyn med Filippa och hon tog min hand. <3
Yonas fotade mig (och jag fick mitt första fotojobb!!! BellaoBastian!)
Var i Jönköping över jul och nyår. Var på Bongo och träffade alla jag kände, väntade på Yonas, var sjuk - ja, det var ju så nyss så ni vet ju.

Hemma igen

Hemma i Majorna för första gången på typ tre veckor. Det är någon i det lilla rummet, den nya inneboenden. Vet inte vem hon är. Får väl se om vi hälsar snart. Haha.
Yonas jobbar idag så jag spelade Fable III några timmar innan jag åkte hit för att kolla posten och så. Inte mycket spännande. Nu vill jag att Yonas ska sluta jobba så jag kan åka dit igen...

I need you so bad

Träffade denna killen på krogen för länge sen. Nu fick jag höra hur han sjunger! Haha. Bra ju. Gillar verkligen rösten.


Shopping

Här har jag inte skrivit mycket. Sjuka är vi, båda två. Nyår spenderades i sängen - kanske lika bra det. Hörde idag att Amandas fest inte blev så bra, någon spydde i soffan. Hade jag inte klarat. Vi bastade och mös istället. Så vi har bara kurerat oss i Jönköping och myst hela tiden, var och såg Narnia i 3D och igår åkte vi tillb aka till Göteborg. Yonas drgo med mig till stan. Han shoppade en massor. Nu ska vi kolla på världens sämsta film, Titanic 2.


Black Swan

Måste se!!!

Don't stop the pop

Mashup av årets 25 bästa låtar. Kunde ju dock varit mer Gaga och mindra Kesha...

Born This Way

Inatt vid tolvslaget N.Y.-tid släppte Lady Gaga datumen för Born This Way tillsammans med en bild tagen av Nick Knight. Ska jag vara ärlig hade jag hoppats på mer.
THE SONG 2 13 11 THE RECORD 5 23 11

RSS 2.0