Shopping

Idag har jag tvättat och städat och sen tvingade Hanna ner mig på stan: "Köp en datorväska på Monki på mig!" Så då gick jag såklart runt i varenda butik. Jag vill ha H&M's skinntajts, men de finns ju bara i 42/44 så det blev inget. Men ett köp blev det ju... Ja. Ingen mer shopping i Berlin? Pappa ringde precis efter och frågade hur det var med ekonomin. Jag klarar mig.
@ Monki
Dagens outfit:
Rävpäls Made in Berlin
Skinntajts H&M
Cape med skinndetaljer Monki
Skor Scorette

Det här köpte jag då. På Weekday. Och den hade visst knappar så man kan stänga den men såg jag! ;)

Quiz

I tisdags var jag ju på quiz på Sejdeln med! Har varit för trött för att skriva om det. Haha. Men jag vann utlottningspris, en sejdel öl. De hörde tydligen inte när jag skrek att jag var nummer 14 och när de väl hörde sa de att det var fejk! Så de drog ett nytt nummer. Sen stod de och bajsade ett tag innan jag fick en öl i alla fall. Ett poäng från att vinna pris var jag också. EN öl och ta det lugnt blev alltså cirka tre innan sejdeln på en liter och sen gick jag och Camilla till Kings Head där vi träffade Tim och en asrolig kille som hette David. Slutade med att jag kom hem två...

Ich liebe Berlin

Malins bilder srö!
Jag slår Malin i schack
On da U-bahn
Berliner Weisse
<3
<3
Äter mat under jord
Så jävla hård.
<3
Me & Max
Partyparty

Quizzzzzzz

Jag vill också.
Nu blir det Sejdeln och quiz, tvåårsjubileum! Jag ska FAN vinna. Tävlingsmänniskan inom mig ska fram! Det är ju film och musik så några rätt ska jag nog få.

Berlin (Frippos bilder)

Vi kom in i en demonstration, för vad vet vi inte.
Vi gick på Friedrichstrasse
Vi satt på ballen i våra muschis
Vi... posade?
Vi köpte likadana tröjor.
VI ÅKTE HEM.

BERRAN SRÖ

NU, kommer bildbomben. Är ni med? Fyra dagar, ca 50 bilder (dubbelt så många kommer snart på Facebook):
På onsdag åkte jag till Lund och träffa Albin och fikade.
Vi träffade Ebba och Anna och hängde i Ebbas studentrum och hjälpte henne packa. Vi åt falafel och sen gick vi srö.
Nattåget till Berlin.
Vi åkte tåg på färja.
Vi köpte fem flaskor billigt ambrosiavin och vaskade den ena över relingen. Vaska for Africa. (Mamma och pappa, vaska är när man häller ut något för att visa att man har pengar. Sådär Stureplanerna gör med skumpa.)
Vaska vaska eh eh vaska vaska eh eh eh tell me tell me now eh eh samisamisa Eh eh VASKA FOR AFRICA!
Vi mötte Berlin i soluppgång och åkte mot Spittelmarkt där Fredrik mötte oss.
Bytte tunnelbana srö.
Utsikt från Frippos balkong i Mitte. Gotham city.
Vi planerade dagen. Eller ja, Albin, eftersom han bott i Berlin.
Rökte på balkongen srö
Åkte tunnelbana och tog gruppkort. Så underbara människor allihop. Helt sjuka och helt sjukt underbara. Anna, Ebba, Albin, Jag, Josefine och Malin.
Och här är Fredrik med ja!
Väntar srö
Vi åkte till Schöneberg som är Berlins gaykvarter (och det syntes) och drack Berliner Weisse (grön eller röd, öl med hallon- eller madrasaft). Jag tog en röd och det var förvånansvärt gott.
Det var 20 grader vart och HELT underbart. Anna, Jossan, jag och Albin. Efter det gick vi till Garage, en vintagestore där man kan köpa kläder kilovis och jag gjorde bästa fyndet - Dr Martens för 30 euro! Glad kille.
Walk walk fashion baby
Framför Bellevue <3
Vi gick genom Tiergarten och tänkte upp i Ängeln men den var under renovering så vi satte oss vid floden och drack öl istället.
<3
Sen åkte vi hem och krökade.
Fredrik gör en Carola. Evighet
Ebba köpte en päls som jag pälsade i. Sedan gick vi till Roses, Tarantinos favoritbar - en bar klädd i rosa fluff och all kitsch du kan hitta. Bilder på den har jag från en annan dag.
Vi drog vidare till Cookies där de spelade Girls just want to have fun, Open your heart och Bad romance på raken och vi went crazy, obiously... Drog hem kl 7 på morgonen och sov.
Så var det fredag och vi åkte till Alexanderplatz och träffade Franco. Men det har jag inga bilder på.
Tv-tornet såg vi också och gick mot det.
Vi beundrade statyer och Berliner Dom.
Vi åt glass och skrattade mer än någonsin.
Vi shoppade på Weekday för alldeles för mycket pengar och vi jag, Fredrik, Jossan, Malin och Ebba gick till Made in Berlin där jag hittade den här underbart bisarra pälsen - som jag inte köpte nej. Jag köpte dock en svart, aslen och fin. Hon ville inte sälja den först, för den satt på en skyltdocka och hade precis kommit in - men så märkte hon nog hur angelägen jag var, gick bort och kollade prislappen och vinkade dit mig. Min srö.
Ebba och Fredrik åkte och medan jag, Malin och Jossan åkte till H&M där jag shoppade lite mer.
Vi vilade i en tunnelbanenedgång.
Sen svidade vi om och gjorde oss i ordning för kvällens mustaschfest som nog måste vara den roligaste fest jag någonsin varit på. Nio nationaliteter - svenskar, tyskar, norskor, finskor, danskor, australiensare, en amerikan (från N.Y. dessutom!), en sweiziska och en fransman - och fyra språk som yrde över rummet - svenska, engelska, tyska, franska uppblandat med lite norska och danska ibland. Pratade massor med amerikanen, astrevlig. N.Y. är inspirerande om man inte bott där hela sitt liv, han var här och jobbade med inredningsarkitekt. Det var det flera som var, mycket intressant.
Mustascherna på!
Fick väl inte så bra bilder på allt folk men hon i rosa är Gabrielle från Sverige. Hon trodde jag kom från Göteborg, hördes på dialekten tyckte hon. Då blev Marcus glad.
Ebba the PIMP srö. Fixar ligg till alla srö.
Klockan 00 blev det lördag och fyllde år! Blev sjungen för och mådde hur bra som helst.
Sen drog vi ut, först till Roses.
Sen till Renates ute i Tjotahejti - ett nergånget hus som var hur varmt som helst och osade weed. Killen Fredrik stötte på var amerikanen, Max.
Och underbara underbara Yasmin aka Ms Switzerland! Dansade hela kvällen och blev bjuden på drinkar - det var ju min födelsedag. Kommer inte ihåg när vi drog hem, tror det var vid 8.
Lördagen spenderades i sängen till tre-halvfyra och sen hängde vi bara och gjorde ingenting.
Sen började festen igen.
Sen åkte vi till Hackescher Markt och åt på en italiensk resturang. Sen började jakten på alkohol, kl 23. Tillslut fick vi tag på dyr, ack så dyr öl. Sen åkte vi hem och började förfesten. Vid 05 drog vi ut, till Roses! Och här kommer bilderna på detta kitschparadis som är Tarantinos favorit, och en gaybar - såklart. Behöver det sägas? Kolla bara:
Och nu ska jag berätta för er om veckans sjukaste klubb: Berghain. Berlins inneställe och rankat som världens bästa klubb, en gammal gaysexklubb med darkrooms och grejer. Tydligen assvårt att komma in och man måste stå helt tyst och inte prata, få vakterna att tro att man är tysk och inte gå i grupp och inte vara för full. Malin trodde jag skulle vara ett säkert kort eftersom jag är alternativ och har synthfrilla. Jag, Anna, Ebba och Albin åkte dit vid 8 på morgonen, köade en halvtimme. Albin och Anna försökte först. Albin pratar ju flytande tyska men lyckades inte komma in. Så kom jag och Ebba och sa "Hallo" och att vi var "zwei" och fick gå in direkt. Men eftersom de andra inte kom in gick vi direkt, Albin och Ebba köpte vin och vi drog runt på stan en sväng och drog hem en sväng och Albin bytte om och så åkte vi tillbaka till Berghain, vid 11 på dagen. Sjuk känsla att ha festat hela natten och gå in på en klubb klockan 11 på dagen. Haha. Men in kom vi och festade till tre!
I det här enorma huset ligger då Berghain, i HELA huset. Tre våningar med ashögt i tak, två rökfyllda dansgolv, betongväggar och en ruff känsla. Droger överallt, en kille frågade om vi hade ett kort så han kunde dra en lina. Inga kameror tillåtna, folk som har sex överallt. Man undrar ju vad det finns för fläckar i darkroomen. Jag hoppades ju på en romans också när jag åkte hit men jag blev fetrejeceted, tappade bort alla och flippade på dansgolvet - som ett slag i magen och blev asbesviken. Åkte hem ensam vid tre.
Well, Googlebilder från Berghain:
Och ljuset är så iscensatt här, det var mycket mörkare, dunkande syntmusik, rött ljus och tonvis med rök, killar i bara kalsonger överallt. Ja. Det går knappt beskriva.
Wikipedia säger såhär:

Berghain är en technoklubbBerlin.

Den är namngiven efter sitt läge, på gränsen mellan stadsdelarna Kreuzberg och Friedrichshain och är inrymd i ett gammalt nedlagt kraftverk i Östberlin, nära Ostbahnhof. Huvudsakligen spelas elektronisk musik, främst framförd av tyska grupper men även många stora internationella bokningar finns på spellistan varje månad. Två stora dansgolv finns, huvudgolvet och Panorama Bar, sammanlagt med plats för cirka 1 500 gäster.

Och så stämpeln såklart ;)
Sov till åtta på kvällen, packade och åkte hem. Kändes som det var morgon så det var helt sjukt när vi gick till tåget. Sov hela vägen, tänkte köpa sprit men kom inte upp på båten. Och det blåste som fan så hela båten gungade. Sjukt äckligt. I Lund köpte jag V, satte mig på Espresso House och åt frukost och Albin och Anna pluggade anatomi. Nu är det skönt att vara hemma. Nu laddar vi för en repris 3-10 oktober.

Wella


Berlin Berlin

Hej srö. Nu är jag nästan hemma. En timma kvar, rullar förbi Halmstad nu. Åkte från Berlin 23 igår. Hade en oförglömlig kväll/natt/dag på Berghain - rankad som en av världens bästa klubbar och är ett superstort betonghus i tre våningar och darkrooms och knark överallt. Gayklubb dessutom. Ni kommer få massvis med härliga bilder senare ikväll och även från Wellas visning som jag inte hunnit visa er. Xxxo

OH OH BERLIN

NU DRAR JAG TILL BERLIN. C YA LATER!
Lou Reed - Berlin

Look at me


HURTS

När Sandra sade att min frisyr skulle vara inspirerad utav de vattenkammade Hurts blev jag glad, slutresultatet blev dock lite mer synth än så. Haha. Men jag gillar det! Älskar den grå färgen med fält av blåviolett och rosa. Camilla blev även hon sketasnygg, hon har massor med bilder som kommer komma upp. Så håll utkik. Det lär inte jag göra eftersom jag ska supa skallen av mig i Berlin. Åker halv två imorgon och kommer hem på måndag! Var och växlade idag så nu har jag 350 euro här hemma, vet inte än hur mycket jag ska ha med mig till denna resa - del 1 av 2.
Måste dela ett citat från Sandra (ungefär såhär): "Det här är Marcuss. Han tål allt. Han måste ha en look som är tuff och kan varieras för han passar i allt. Han har så fruktansvärt mycket stil och attityd."
Jag har en inrakad sidbena.

Hårmodell once again

Jag drog med Camilla på casting för Wella igår och vi blev, såklart, valda. Så här sitter vi och flummar. Jag är är sminkad men inget mer. Camilla är färgad och blekt. 21 oktober, 2 nov och kanske 18 nov kör vi igen. Kanske kan klämma in en visning med NOIR någonstans med?

Helgen


Hat, ilska, besvikelse

Statusuppdateringarna på Facebook angående SD exploderar:
- Usch!!! Helt ofattbart att sd får 5,8%!
- inte för att vara den som är den, men om du röstade på Sverigedemokraterna så hatar jag dig.
- dags o packa väskorna
- Var det en läktare på en fotbollsmatch, nej det var ju SD valvaka!! Pinsamt!
- Jaha, då blir det skinheads i riksdagen... idioti!
- vet någon vart man kan få tag på tårgas eller en elpistol i sverige för jag känner mig fan inte säker längre.
- Efter att ha lyssnat på SD-sympatisörernas brunstiga grymtande och tjut i 5 minuter i sträck så märker man verkligen hur sofistikerade och välutbildade de är... NOT.
- Ja, det finns som sagt en del märkliga människor. Uppenbarligen fler än man trodde. Någon som vet vilket europeiskt land det är billigast att bo i?
- har lust att spotta Jimmy Åkesson i ansiktet!
- Hur tänkte människorna på fullt allvar? Att det Svenska folket kunde tillåta SD i riksdagen är bara sorgligt, pinsamt och väldigtväldigt illa. Besvikelse på hög nivå.
- skäms över sveriges invånare.
- Om du vet med dig att du är en av de som bidragit till att vi kan ha ett rasistiskt parti i riksdagen när den här natten är över så ber jag dig ta bort dig själv som min "vän", för såna vänner vill jag INTE ha!
- vittrar sönder. Det här är skandal. Jag skäms över mitt land.
It goes on and on and on and on...

MOMOMOFA

Vill skriva lite om mormor och morfar också. De betalar min terminsavgift till Dômen, de ger mig matpengar när jag flyttar och de ger mig tusenlappar när jag fyller år. De bästa morföräldrarna? Är så tacksam för allt!
Och fick även massa pengar från alla andra fina släktingar! Berlin, here we come!

Valyra

Hemma. Bevittnade tjafs på spårvagnen. En asfull kille skrek ut att han var sosse, att det är omänskligt att rösta på Moderaterna och att det var sossar som byggde det här landet. Två kommunister svarade att sossarna var osolidariska, jag vet inte vad alla sade riktigt - skrik hit och dit. En fullegubbe skrek iaf att ungdomarna skulle hålla käften. Så där satt den fulla och tjafsade och skrek på en moderat och när de gick av sade en kvinna i 40-årsåldern till mig: "Är det sådana som han som bygger det här landet vill jag inte bo kvar, eller vad säger du?" Vad ska man svara? Haha.
En sak är ju säker. SD kommer in i riksdagen och det är väl kanske inte så bra. Jag vet inte vad jag ska tycka egentligen. Jag tror allt, ja man ser ju på siffrorna, att många i Sverige är rasister. Jag själv blev ju 30% SD i valkompassen, men min röst fick de verkligen inte. De får inget inflytande i riksdagen om siffrorna blir som prognosen iaf.

RUT!

Jag, Frida och Rut i onsdags

Rösta!

Så har man röstat också, för första gången i riksdagsvalet. MP för hela slanten, såklart.
Igår var en underbar kväll, trots får man väl säga, att vi var på Centrum! Jag, Hanna, Annie, Agnes och Hanna skakade rumpa ordentligt och söp till det. Bilder kommer! Har kamerakabeln i Göteborg!
Foto: Jenny

Stop telephonin me!

Idag fick jag paket. Peruken till min Lady Gaga-outfit till Halloween! YEY! Man blir ju sugen på långt hår alltså.
Jag är i Jönköping. Det suger, men börjar bli lite bättre. Satt och grät en skvätt på trappan och ville bara hem. Ingen av mina vänner kan komma på festen ikväll, det blir Hannas vänner. Det blir ju fest i alla fall. Imorgon blir det släktkalas och ska även gå och rösta. Kusinerna kommer iaf, fick jag reda på idag. Mormor och morfar med, de är sjuka så kunde inte åka till gammelmorfar som trillat igen som de planerat. Det är bra tycker jag.
Men kunde varit i Göteborg och festat med mina fina vänner. Menmen. Nästa helg festar jag i Berlin och det gillar jag.

LOOKBOOK


LOOKBOOK


Party mode a la Bad Romance

Igår blev det såklart fest igen. Frida var och hälsade på Camilla så vi gick en sväng på stan och sedan åkte jag hem till Camilla och drack vin, sjöng och dansade innan vi drog till Cicero där vi hann vara en halvtimma innan stängning. Regnet öste ner och jag dansade hem och sov.
Och jag kom i tid till skolan idag trots lite bakfylla! På med solglasen bara. Igår försov jag mig ju lite. Eh eh. iPhonen dog på natten trots att den hade batteri och ringde därmed inte på morgonen.
Idag har vi gått en sjujävla gallerirunda, och jag hade såklart mina kilklackar på mig. Smärtar lite i fötterna nu ska jag säga - först gå 2,5 km till skolan, sen till Konstepedmien och ner genom Haga och Vasastan mot Götaplatsen, och en svängom på stan med Petra också. Nu blir det en lugn kväll, trots att Anthon vill att jag ska med och sjunga karaoke. Nja, säger jag.

Spetsigt

Skjorta: H&M
Leggings: Monki

Born this way

How beautiful in my way
Cause God makes no mistakes
I'm on the right track
Baby, I was born this way

So happy I could die

Jag, Filippa - Robyn - den 17 december 2010 kl. 20.00 på Trädgårn i Göteborg. Jag är lycklig. Och hinner hon släppa Body Talk Pt. 3 innan dess är jag ännu lyckligare. Pris: 360 kronor. Sålde slut på en timma och lades sedan ut på alla diverse svartföretags hemsidor till priset av... hör och häpna: 1195 kronor. Är det inte det svinigaste? Det skulle inte ens jag betala för Robyn och då vet ni ju hur mycket jag älskar henne. 1050 för ståplats i Golden Circle på Madonna är en sak, men Robyn... Nej.

Solarium


Lady Gaga @ MTV VMA

DÖR ju ganska så mycket på MTV som fuckar upp och inte ens kan visa VMAs från början till slut. Gaga vann i alla fall 8 av 13 priser hon var nominerad för, varav 7 för Bad Romance - Video of the year, Best pop video, Best female video, Best dance video, Best editing, Best choreography, Best directon, och Best collaboration för Telephone feat. Beyoncé. Hon kom iklädd den underbara Alexander McQueen klänningen från Vanity Fair-photoshoten, en stoor svart klänning av Armani och såklart den knäppaste - en köttklänning av Franc Fernandez. Om den sade hon såhär:
“Well, it is certainly no disrespect to anyone that is vegan or vegetarian. As you know, I am the most judgement-free human being on the earth. However, it has many interpretations. For me this evening, if we don’t stand up for what we believe in and if we don’t fight for our rights pretty soon, we’re going to have as much rights as the meat on own bones. And, I am not a piece of meat.”

LOOKBOOK


Born this way

Micke, jag tror att jag också har mens idag. Gråter som fan. Lady Gagas nya album som kommer 2011 heter som ryktet gått Born this way och hon sjunger på låten i detta klipp. Den som säger att Gaga inte kan sjunga efter det här ska dö.

ÄN EN GÅNG I TÅRAR ÖVER ROBYN...

ROBYN SPELAR PÅ TRÄDGÅRN I GÖTEBORG 17:E DECEMBER. BILJETTER SLÄPPS IMORGON. JAG ÄR ÄN EN GÅNG I TÅRAR. BODY TALK PT. 2 LIVE SRÖ!

Svältande konstnär

Vad man får för 1222 kronor:

13 37ml tubar oljefärg
1 120ml tub oljefärg
3 filbertpenslar av svin
1 palettkniv
rå linolja
1 marseilletvål

Det känns i fickan.

With every heartbeat


<3


Sunday

Loveless nights, they seem so long
I know that I'll hold you someday.
But till you come back where you belong
It's just another lonely Sunday.

Silver lining

Oh what a night! Började med att åka fast på spårvagnen, 1200 kronor, men det glömdes snabbt när jag svept några glas vin och dansade som en galning hos Filippa! Det var som vanligt jag, Filippa, Mickey och Fyllekajan + Tove och Jacob en stund. Men oj oj oj vilken natt. Kolla bara videon, crazy. Vi drog till Pustervik sent och dansade vidare, och där hade de snott vår förfestlista: Dancing queen, Love kills, Dancing on my own, Love will tear us apart och allt var det var - alltså sjukt bra klubb, men en jävla fittig vakt som slängde ut Mickey, men det märkte inte vi andra som dansade vidare till två innan jag och Filippa begav oss mot Majorna i våra 9 cm kilklackar.
Och ja, Lady Gaga blev det också. Mycket vår egna version av Alejandro - Fyllekajan.
Idag sov jag till 14.00. Det behövdes.

LOOKBOOK


Berlin x2

Så var det inte bara planerat, utan bokat och betalt! Jag spenderar dagarna kring min 20'e födelsedag i Berlin! Med Albin och bor hos Frippo, hänger med Franco, festar och har det jävligt gött. Längtar!
Fem dagar senare åker jag tillbaka med skolan. Haha. Lite galet är det allt.

Suddenly my eyes are open, everything come in to focus, We are all illuminated

Årets mest hajpade(?) band lever upp till mina förväntningar. Igår släpptes äntligen deras album, som jag har väntat. Idag har jag alltså hunnit lyssna in min ordentligt - hela dagen faktiskt när vi gjorde ritningar över skolan. Älskar låtarna, och Better than love som jag älskade sönder när den kom bleknar i jämförelse med alla andra låtar. Nej, det är så sjukt bra. Kylie sjunger till och med på Devotion, mycket bra.
Lyssna på Spotify: HURTS

Does it feel better than love?

Igår var jag ute med Camilla, Linda och Emelie och lite fler. Emelie är C+L nya inneboende från Lule och hon är väldigt trevlig och jävligt Norrland. Hon fyllde dessutom år. Så vi drack vin och mös hos de och sedan åkte vi till Sejdeln. Åkte hem vid tolv ungefär. Försov mig lite till skolan... haha. Menmen.
Jag och Micke åkte till Clas Ohlsson efter skolan och köpte papper och tejp och sen tog jag vagnen till Bengans och haffade Body Talk Pt.2 (som fick fem av fem i Metro, fyra av fem i GP) och Hurts - Happiness. Sjukt bra alltså. Sen handlade jag mat och lagade MASSOR med mat så jag har matlåda. Att inte ha/glömma matlåda till skolan blir dyrt. Fråga mig och Micke, vi vet. Idag köpte vi dock bara micromat, precis exakt samma sort, och Sprite. Och så gick vi i takt tillbaka till skolan.
Glömt berätta en rolig grej om Mikael med: han föddes orange för hans mamma drack morotsjuice. Ibland kan man tro att han är en karikatyr...

Under a blood red sky

Först lite reklam. Vår klass har skapat en blogg, som jag och Victoria är ansvariga för. Ni måste kolla! Där kommer vi lägga upp allt vi gör och sådär. Adressen är domenmaleri.blogg.se. Här är lite bilder från dagen, och från min underbara kvällspromenad i Majorna och ner till Sjöfartsmuseet:
Måste visa mitt nya smyckesträd som jag köpte i Trollhättan med ju. Tyckte det var enkelt och fint och tillräckligt högt till alla mina långa halsband. Köpte även en underbar klocka, se nedan. Mekanisk och man ser hjulen röra sig där inne! Chic Antique Denmark är det.

Kroatfest

Haha. Alltså. Ja. Hanna lade upp lite bilder från mammas kamera på facebook...

Helgen

Ja. Helgen har varit fullspäckad. I torsdags var jag ute med Camilla och Linda, i fredags var det pub på skolan med tipspromenad och sen festade jag hela natten lång med Mikael, Filippa och Kajsa - de två första sov jag med - och i lördags var det fest för Zoran i Trollhättan och jag dansade hela natten med Jenny och hade verkligen superdupersuperkul! Kroater kan festa, på vilken svensk fest ser man 60 pers ringla runt i lokalen i en lång orm, och folk som dansar och dricker som galningar? Till och med gamla farmor på 75 dansade runt som en tonåring!
Det här är Kajsa - hon är 21 tror jag och bor på Majorna och vi har våra bord jämte varandra, Petra - som gick Natur Musik på Per Brahe, och Victoria som jag inte känner så väl.
Det här är Mikael. Och ja, var ska man börja? Plåstret tar vi. Jag, Filippa och Mikael var och åt på Le Pain Francais och fick lite bråttom tillbaka till skolan och sprang rakt ut framför en spårvagn - som inte bromsade utan tutade och gasade. Varpå vi kastade oss tillbaka i säkerhet, förutom Mikael som sprang rakt in i lyckstolpen. Filippa sa lite bestört: Jag tror det blöder! Och det gjorde det. Hämtade papper på restaurangen och började gå, för mådde bra gjorde han ju. Tänk, vi kunde dött där på fläcken. Mikael gör också konst av sina egna naglar som han nu samlat i 7 år och han var fyra ihopväxta tår (två på varje) och är en riktigt trevlig grabb som Patrik blandar ihop med mig, för vi "är ju så lika! Blonda och glasögon!"
Och där i bakgrunden har ni underbara Filippa!
Kajsa har en pojkvän, men det är inte muppen på bilden.
Det var ungefär här vi förstod varför Mikael blev upptryckt mot en vägg av en munkfrilla på Gretas med orden: "Jag vet att du vill ha den långt upp i röva," sexigt viskandes i örat.
De Tu.

Bad Gal

Savage Skulls & Douster feat. Robyn-Bad Gal

DÔMEN: Porträtt

Skisser från igår och min arbetsplats på Dômen

Taylor Momsen

Ja. Fejk eller ej? Kan vara en Nikereklam... Det är nästan lite för bra.

RSS 2.0