Måndag

Vilken seg dag det har varit. Svårt att sova igår igen, såklart. Hade långa diskussioner med Lisa om religion idag och Reni retades och sade att hon var kär i mig. Det blev nog lite mycket när klockan led mot tre, men kul var det. Avslutade dagen med Hänga gubbe. Åkte hem och.. ja, vad gjorde jag? Känns som ingenting. Haha. Sjukt seg dag helt enkelt. Jag avslutar den med Norah Jones... Mysigt.
Imorgon ska jag sova och bara ta igen mig. Det är för mycket.

Rrrrraw

Idag fick jag paket på posten. Jag trodde det skulle vara pälskragen från Ebay, men det var ett annat fynd. Jag blev förvånad. Känns som det var igår jag vann auktionen! Men där kom den, en heeelt underbar ring! Den är snyggare irl än jag trott! Eh eh so happy I could die. Lady Gaga är ständigt närvarande. Som att ni inte märkt det. Ringen är i 925 Sterling silver med två små stenar som ögon.

Charles Guislain

Jag är nöjd med hur jag ser ut, men jag skulle inte tacka nej till att klä mig såhär... Minus skorna som skulle varit wedgesn som jag pratat om... Bild från stockholmstreestyle.


Alice

Det var en trevlig adventsfika idag med Alice och hennes familj. Haha. Hon är så söt. Vi kom på att jag inte träffat henne sen mitten av juli, det är ett tag sedan. Nu är hon tio månader och jättestor och söt, skrattade hela tiden - tills hon blev trött och lite småtjurig. Vi fikade i alla fall massa gott, mjuk pepparkaka, lussebullar, kola, pepparkakor och Aladdin. Det var trevligt!

På kvällen tog jag ikapp lite tvtittande: Gossip Girl, Nurse Jackie, Ugly Betty och Fringe. Imorgon är det UGA igen...

For your entertainment

Sexy, fierce.. och ganska så gay.

My boyfriend's back

Tuffa barn alltså.

Om jag hade lite kärlek var den till dig

Jag tror jag älskar den här helgen lite. En toppenfredag med massor med fint folk (Emma K, Cecilia, Nadine, Minna, Amanda, Hanna, Annie, Mattias) och en ny bekantskap från Malmö, en lördag med konstutsällning med fint folk (Cecilia, Lovisa, Jessica, Sara) av fint folk (Sara, Jessica), och en lördagskväll med Robinson och Eragon och en nattlig liten "dejt" med skåningen! Kallt men pratigt och roligt. En söndag då jag vaknar halv två, funderar på att åka ner på stan en sväng innan vi får gäster och lilla Alice kommer hit! Det blir mysigt! Då blir det adventsfika. Ja, tro det eller ej, idag är det första advent och en vecka kvar tills vi ska fira jul. Hanna ska till USA den 12 eller nåt såntdära så det blir early xmas här i huset. Ojojoj... 
Jag står maktlös inför kärleken igen.
Kent - Röd spelas idag.

Fabulous

Lady Gaga Monster Ball Tour
Mer bilder på gagadaily.com. Kolla fanbilder.

Bongo Mongo

Jag nekade två gratisbiljetter till Deep Purple och drog till Bongo [ingenting]. Ett bra val! Jag fick en toppenkväll, och Deep Purple lyssnar jag ju ändå inte på, dessutom sågades de av JP, en tidning av rang - men ändock en sågning. På Bongo träffade jag istället underbara Emma K som blev jätteglad att se mig! Hon sa att hon läser min blogg varje dag! Alla läsare är bra och ha några som är så ihärdiga är ju ännu bättre! Haha. Träffade också Nadine, Mattias och Minna och var mycket med Cecilia (hemkommen från Tidaholm), Amanda, Hanna och Annie. De tre sistnämnda drog dock till Centrum tidigt... Det blev en underbar kväll med massor av dans och appeltini!

Sen plötsligt kom Minna inrusade och sade att det var en SKITSNYGG kille som ville träffa mig från Malmö ute och rökte. Han hade gått fram till henne och frågat om hon kände mig. Haha. Well, vi har chattat på nätet, så jag visste vem det var. Haha. Han var ensam på Bongo, kom för min skull! Haha. Så jag sprang ut och pratade med honom. Mycket trevlig. Men sen blev klockan två och jag var tvungen att åka hem.

Idag var jag på Bongo och tittade på Sara och Jessicas tavlor, med Cecilia och Lovisa. Det var mycket fint tycker jag. Läskigt och spännande och annorlunda, och naket. Vi gick till Johans och fikade sen och pratade minnen och framtidsplaner. Dog av hunger och åkte hem och svimmade på golvet ungefär...

Igår hade Lady Gaga Monster Ball Tour premiär i Kanada! Det är fantastiskt! Man ska väl inte kika allt för mycket på skitkassa inspelningar på youtube, men vem kan hållas? Nåväl, hörde rykten att hon inte bara kommer till Stockholm utan Göteborg med, enligt en annons i Nöjesbladet tydligen. Men inga bekräftingar på ladygaga.com än... Vi får väl se vad som händer.

It'll be marvelous!

MTV Shows


Lita på rosa

Idag har jag målat hela dagen! Riktigt skönt att göra det igen. Satte på mina nya skivor en efter en och bara målade. Cyndi Lauper - At last och Bring ya to the brink och Hassle. Mysigt var det. Jag ska göra klart den i helgen och sen ska jag gå till Mackmakeriet och prata med de! Det blir nog bra! 

Eh eh so happy I could die

Jag hörde någonstans att Miss Gaga kommer till Stockholm den 6 maj... Paris i all ära, men det får bli Tjockholm. Damn vad hett! Kanske man kan åka till Kräkland i sommar istället. Höhöhö.

Idag stämmer överskriften lite mer...

Adam Lamberts gaykyss

TV- bolaget ABC mottog över 1500 klagomål efter det att sångaren Adam Lambert kysst och simulerat oralsex med manliga och kvinnliga dansare under American Music Awards. Bolaget ställde den färgstarke Adams medverkan i Good Morning America, då han vägrade be om ursäkt för sitt uppträdande. Lambert tar det hela med sans: ”Det finns en dubbelmoral i den här branschen. Kvinnliga popstjärnor har uppträtt med provokativa shower i många år. Ingen censurerade Madonnas och Britneys lesbiska kyss på MTV-galan!"

There's a monster in my bed

Ikväll blev det Generation Fett. Chubs and chasers. Riktigt hett må jag säga. 220 fina kilon som dallrar på dansgolvet, ojojoj! 
Imorgon ska jag försöka måla. Ikväll tecknade jag Lady Gaga, covern till Fame Monster men tröttnade när jag måste fylla i hennes svarta dräkt. Det är skitjobbigt ju. Och då gör jag ändå bara ansiktet, på en A4... Är man lat så är man. Imorgon tänkte jag i alla fall måla en tavla så då har jag tre som jag kanske kan få ställa ut på Mackmakeriet och lyckligtvis sälja för en kosing! Paris är allt jag tänker på nu (och Lady Gaga OBVIOUSLY). Måste få pengar, nu. Men jag har handlat för mycket. Gah. Jag drunknar.
Close-up

Rah-rah-rah-romance

Ja. Jag fick låna busspengar av Marion - UGA-läraren - så jag slapp gå hem i spöregnet. Väl hemme väntade avin till mitt paket från CDON. Jag snodde en lussebulle som Hanna bakat idag och sprang iväg. Cheerful och sjungandes i regnet under ett rosa paraply. Jag säger då det. Lady Gaga såklart. Men i paketet låg ingen Lady Gaga utan dett:

  • Jesus and Mary Chain - Psycho Candy & Darklands
  • Lykke Li - Youth Novels
  • Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator
  • Cyndi Lauper - Bring Ya To The Brink
  • Erik Hassle - Hassle
  • Muse - The Resistance
Men några var restade också, så de kommer väl om ett tag:

  • Cyndi Lauper - The Body Acoustic & A Night To Remember & At Last
Hur har jag råd med allt detta då? Jo, det är ju så fiffigt att CDON har ett erbjudande - köp nu betala i februari! Och det gillar jag. Kanske lite för mycket... Det är rah-rah-rah-ah-ro-ro-romance!

Nu kommer snart min mormor och hämtar mig och så ska vi åka på en föreläsning med Ernst Billgren på Högskolan, Vad är konst? Ett samtal med konstintendent Jeanette Gustavsson! Det kan bli intressant. Bara det inte bli alltför långtråkigt.

Och vad hände med texten. Bläh...

A change is gonna come

JAG LYCKADES!
Jag fick texten vit och bakgrunden svart.
Tyckte det behövdes en liten förändring...

Bongo Bar

Bilderna från Bongo är här! Jag borde satsa på rosa! Eller lita på rosa kanske. Eh eh. (Vanish)

The sun is often out

Regn och sol utanför fönstret. Mitt huvud är tungt efter för lite sömn. Sitter här på UGAn och gör... ingenting. Lunch med far om en timma, Liban deli. Vill hem och öppna paket. Lyssna på Muses symfoni, bläddra i bookleten på mina nya skivor. Kanske kan skänka mig tröst för några minuter? Kanske glömmer jag allt annat i några minuter?
Ögonen orkar inte hållas uppe. Tre klockan blev, stirrande upp i taket. Rastlös och förjävlig. Förstör hela dagen. På ett sätt är det skönt, att vara avdomnad och avtrubbad, för trött för att egentligen bry sig.
Kanske skulle jag skriva en bok om mitt liv? Men hur skulle den bli? Skulle den någonsin bli klar? THIS BOY IS A MONSTER, kunde den heta.

Ettlivsomgris.se

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.


I didn't meen to hurt you

Kvällen spenderades framför TVn, Bonde söker fru, Grey's Anatomy och Nip/tuck. Man kan ju skratta åt bönderna alltså. Gud vilka människor det finns... Ikväll är jag inte heller trött. Imorgon är det UGA. Pappa ska bjuda mig på lunch, det är bra. Jag letar desperat efter biljetter till Lady Gaga i London eller Paris. London går att hitta på Ebay, men Paris har inte släppts än och var jag än letar hittar jag inget datum. Maj är ju lite bättre än januari, trots att jag vill bort med detsamma egentligen. Jag är inställd på Paris. Jag vill möta våren där, 19 maj, det borde vara varmt och skönt då och vackert! London i januari är nog inte lika trevligt, skulle jag tro. Louvren lockar nog mer än British Museum, Montmartre mer än Oxford street... Men vem vet hur det går? Jag får väl spendera året i Jönköping...

Lät du henne komma närmre

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Moulin Rouge

Jag tittade på Moulin Rouge, bara mös mig ner i soffan och njöt. Ewan McGregor och Nicole Kidman är så sjukt vackra och de passar så bra ihop. Jag fick plötsligt en enorm craving för flärd och lyx och indisk plottrighet, röda gardiner och små elefanter och lyxföremål överallt! Att ha ett eget palats. Fick en idé att jag ska bygga mig ett en egen elefant när jag är stor och är arkitekt som jag kan bo i! Det är en sjukt vacker värld i Moulin Rouge...

Q&A

"Alltså när du handlar på Ebay, hur funkar det att betala då? För priset är ju i dollar lixom. Och åker man inte på massa tull?"
Kmulls
Jag betalar genom PayPal, en tjänst kopplad till ens bankkort. När man betalar där "växlas" pengarna till SEK och man ser precis hur mycket man ska betala. Man kan också få betalningar till sitt PayPal-konto. Kontot är gratis. Tullen kostar ingenting, frakten kostar men det är resonabla priser.

Thoughts in the dark

Inatt låg jag vaken en stund. Ibland tror jag att jag håller på att bli galen. På New Moon kände jag hela tiden en Deja vu känsla. Det var som om jag sett filmen förut, och det var inte känslan av att bara ha läst boken, det kändes verkligen som jag HADE sett den innan... Kan det vara så sjukt att jag drömt hur allt skulle vara, eller finns det flera dimensioner? En dimension där jag redan sett filmen? Det kan jag inte tro på. Det är bara sjukt läskigt och jag orkar inte mer. 
Jag såg på LA Ink för någon dag sedan och då var det en kille som tatuerade in att han hade diabetes. Han sade att det började med att han kände sig konstig och hans syn blev helt suddig. Jag frös till is. Just nu, och många andra gånger blir mitt ena öga suddigt och jag kan inte se ett skit! Det är olika vilket öga det är. Jag blev skiträdd och han berättade att han svimmat och hållt på och nu fick ta 6-8 sprutor om dagen. Jag blev och är livrädd att jag har diabetes. Jag föreställer mig när jag är hos doktorn och får min diagnos, hur jag bara skriker och gråter och kastar mig mot något att spetsa mig på. Något att ta livet ifrån mig med. Hur ska jag kunna leva och ta 6-8 sprutor om dagen när jag vägrar och ens titta på en? Hur ska jag kunna leva? 
Jag tänkte också på att jag aldrig gör någonting längre, hur ingenting är roligt längre. Mitt liv består av facebook där jag sitter hela dagarna. Jag bara sitter där och glor och gör ingenting. Just nu är jag inne i någon konstig period av ingenting, jag söker inga jobb, jag kan inte sova och sitter uppe till ett innan jag lägger mig, min kropp vill inte hänga med och allt är bara negativt. Vänner hör inte av sig, jag hör inte av mig och hörs vi planerar vi saker som aldrig blir av. Någon gång ibland går jag ut på Bongo men det är inte så roligt det heller längre.
Jag tänkte hur allt kretsar kring min bror nu, efter allt som hänt. Hur jag alltid varit osynlig och hur jag alltid blivit tillsagd om allt när bror gör precis samma saker men får göra de. All oförsåelse. Att jag mår dåligt för att jag inte får jobb, men det är inte bara det. Det är allt. Jag vill inte hoppa från en bro men allt känns bara så meningslöst... Som att jag inte har något att leva för längre... 
Jag tänkte på Alva idag. Hur jag aldrig kommer glömma när jag var barnvakt åt henne och jag rensade maskrosor från gräsmattan och låg på en fårfäll i majsolen med henne och hon skrattade och log. Det är nog det sista minnet av henne, åtminstone det starkaste. När jag tänker på det blir jag helt varm och ledsen. Jag saknar Alice. Hon kommer hit på söndag och det ska bli så mysigt att få träffa henne. Jag var ju inte med på hennes dop heller så det är jättelängesen.
Nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och lyssna vidare på Norah Jones eller så kanske jag tittar på Ugly Betty...

Q&A

"Hej. Måste fråga, varför var inte filmen alls som du förväntade dig? Personligen har jag inte sett den ännu, men jag har hört att alla som sett den avgudar den.. Varför gör inte du det?"
Tuula
Har man läst böckerna så har såklart en förväntning och min förväntning var att jag skulle bli väldigt tagen av filmen, faktiskt att jag skulle gråta nästan hela tiden som jag gjorde när jag läste. Men filmen saknade den nerven och fick mig inte att känna dessa känslor. Jag ifrågasätter regissörsbytet. Catherine Hardwickes Twilight är den film av en kvinna som sålts/setts mest och dessutom med en kvinna i huvudrollen. Blev allt för stort? Catherine skildrade ungdomen underbart i Twilight (det är hennes genre) men Chris Weitz fokuserar på andra saker och det blir för puttinuttigt och för mycket specialeffekter. Andra säger att regissörsbytet inte märks, men jag håller inte riktigt med där faktiskt. Det var något som skilde filmerna åt. Jag vet inte om jag kan förklara det mer. Har man inga förväntningar är den säkert jättebra, är man femton och tror på evig kärlek och kan se sig själv i Bella så älskar man den kanske, men har man skyhöga förväntingar faller den lite och är man 19 och lite cynisk likaså...
Hoppas det var ett bra svar!
Ja, jag kan väl säga, är det någon annan som har frågor så fråga på, om vad som helst. Jag antar att jag bjuder in till en frågestund...

New Moon

MMMMM
Nej, jag kommer inte prisa New Moon. Jag tänker vara ärlig och säga att den inte levde upp till mina höga förväntningar och var på sina ställen en ren besvikelse. En seg start fick mig nästan att vilja gå, det känns hemskt att säga, men det tog sig. Mina känslor var dock lång ifrån de jag fick genom boken som jag älskade varje ord utav. Boken fick mig att konstant gråta men filmen gav mig inga större känslor. Det är dock inte en total sågning. Mina förväntningar var SKYHÖGA, men den var helt klart sevärd men jag måste säga att jag gillade Twilight mer. Kanske har jag vuxit upp? Annars drömmer jag också om den omöjliga kärleken och kan sätta mig in i Bellas situation, men de prinsar jag sett har visat sig vara paddor.


Tisdag

Seg dag idag. Klippt precis Hanna, alldeles för kort klagar hon på. "Jag ser ut som en kille!" Vad är det med tjejer och hår alltså? Haha. Och det är ungefär allt jag gjort idag. Sov till halv ett, jag kunde otroligt nog somna inatt och det var välbehövt. Har tittat på Top Model Grande finale och Nurse Jackie och lyssnat på Lady Gaga mest hela dagen. Drömt mig bort till Paris.

Jag orkar inte med människor nu.

Lady Gaga @ Jay LenoEFTERLYST

EFTERLYSNING: DEJT TILL LADY GAGA I PARIS DEN 19 MAJ 2010.

(s)he's a mess... (s)he falls apart...

Klockan är 01.06 och jag är pigg. Men jag ska lägga mig. Men det är så jag fruktar natten, all den tid jag vet jag kommer spendera vridandes och med ett vaket sinne driva mig själv till vansinne. Inte kunna slappna av. Idag somnade jag nästan på soffan. Det var som om själen (om den finns) gled ur mig och jag liksom hörde olika ljud, vet inte om de kom från min hjärna eller utanför. Då hörde jag tydligt ett jamande. Michaela på UGAn frågade om katten idag. Jag började gråta. Jag har försökt att inte tänka på det, men där kom det och attackerade mig. Jag var som paralyserad och min kropp frigid... Det där hålet liksom värkte i hela mig och jag var tvungen att rycka mig ur dimman. Någon sade att vi utsätter oss själva för hypnos i vardagliga livet, och det var väl det det var. En utomkroppslig upplevelse på något sätt som överraskade mig och lämnade mig i en smärre chock.
Jag vet inte hur natten kommer se ut. Jag hoppas jag kan somna...

I'm marvellous

Inatt var jag vaken till fyra. Dessa sömnlösa nätter. Jag dör snart på riktigt. Orkar inte må illa dygnet runt och vara hungrig jämt, det är jättekonstigt. Hunger kanske är fel, mer... tomhet. Som ett tomt hål äter upp mig inifrån. Låter klyshigt men det är så det är. Vad orsaken är vet jag inte. Jag vill bara bort härifrån just nu. Lady Gaga kommer till Paris i maj och jag vill verkligen åka dit. Jag vill spendera en vecka på Louvren, gå på Moderna museet igen och utforska shoppingen (som jag inte hann sist). Jag vill åka längst upp i Eiffeltornet och titta på utsikten från Sacre Coeur. Jag vill åka till Les Halles. Jag vill insupa Paris och glömma tråkiga Sverige för några grå vårdagar. Damn. Annars vore Goa inte fel precis just nu...
Och videor blir det, älskar versionen av Poker Face här ovan. I förra inlägget är mina favoriter från AMA 2009 som hölls igår, men jag tycker Whitney pratar lite för mycket och Adam lät förvånansvärt svag och Beyoncé valde fel låt, men Lady Gaga var a-a-amazing!

American Music Awards 2009

'

Show me your teeth!

Idag har jag äntligen tittat på King Kong. Även om man skrattar lite åt effekterna på sina ställen så älskar jag den! Den är väldigt förlegad och ganska töntig får man väl säga, men är det inte underbart att se ett riktigt mästerverk som är 80 år gammalt och där King Kong inte är datoranimerad utan gjord av en docka! Jag kan ju dock säga att den inte var speciellt nyanserad och Peter Jackson gjorde det bättre måste jag nog säga. Men för att vara gjord 1933 är den bra och specialeffekterna är charmiga måste jag säga!

Lyssnat på The Fame Monster hela dagen i dag, jag älskar Teeth! Osar cabaret och Christina Aguilera måste jag säga. Sen är ju Bad Romance såklart den bästa!

Ebayfynden haglar! Jag ÄLSKAR Ebay! Ett skepp kommer lastat med ringar! Eller ja, ett flyg. Från andra sidan Atlanten, ett från Kina och vadvetjag? Underbart! 
Imorgon ska jag vara "Rekryterare för en dag" på UGAn, det blir nog lärorikt... Se om någon orkar hålla sig vaken...
Jag hittade ju en buddharing i guld, den slogs ganska hårt av denna, likadana, i silver! I'm in looooooove....!

Bad romance...

Har jag sagt att jag älskar Lady Gaga? Hittade nyss en artikel om de ockulta symbolerna och kritiken mot skivbolag i videon (och texten) till Bad Romance. Lady Gaga har något att säga och hon är verkligen talangfull och jag hoppas hon blir långvarig. Det torde hon bli.
Nåväl, artikeln måste läsas! Länk nedan!
http://community.livejournal.com/ohnotheydidnt/41141093.html

"During an interview with Rolling Stone, Gaga confirmed that movie director Francis Lawrence had directed the music video, and that she was "impressed" with herself and the outcome of the music video.[28] She explained, "I knew [Lawrence's] ability as a director is so much higher than what I could [do]."[29] Her creative team Haus of Gagamanaged the art direction for the video.[28] The music video premiered on November 10, 2009.[30] Gaga further explained her experience of working with Lawrence as,

"I wanted somebody with a tremendous understanding of how to make a pop video, because my biggest challenge working with directors is that I am the director and I write the treatments and I get the fashion and I decide what it's about and it's very hard to find directors that will relinquish any sort of input from the artist. [...] But Francis and I worked together. [...] It was collaborative. He's a really pop video director and a filmmaker. He did I Am Legend and I'm a huge Will Smith fan, so I knew he could execute the video in a way that I could give him all my weirdest, most psychotic ideas, [...] But it would come across to and be relevant to the public."[29]

Gaga created a pair of razor-blade sunglasses as she believed that it portrayed a tough female spirit. She emphasized that "I wanted to design a pair for some of the toughest chicks and some of my girlfriends [...] they used to keep razor blades in the side of their mouths, [...] That tough female spirit is something that I want to project. It's meant to be, 'This is my shield, this is my weapon, this is my inner sense of fame, this is my monster.'"[29] She is seen wearing Alexander McQueen's 12-inch high shoes that were first introduce in his show during Fashion Week in Paris.[31]"

från WikipediaElectric kiss

Kvällen igår var på Bongo blev lyckad, en del småsaker som drog ner betyget bara. Men, kvällen började med att jag fick en hel flaska champagne av en jag inte kände som inte tyckte om den! Värd 690 spänn tydligen! Gottigott! Adam bjöd mig senare på två öl och gratisfyllan var total!
Idag har familjen diskuterat abort och dödsstraff och jag har pratat om panikångest, som jag får på kvällarna ibland. Inte kul. 
Idag lyssnar jag på Adam Lambert och hittar gamla klipp med Lady Gaga!

Diamond Tiger Ring

Ännu en jävligt snygg ring! Denna i Sterling Silver. Ja, jag älskar ringar.

My love's a revolver, my sex is a killer


Viennois Cool Rose Gold GP Cocktail ring Smiling Buddha

Ännu en ring jag ropat in... Lite dyrare, lite snyggare. 18K Gold plated sterling silver.

Buddha

Köpte precis denna ring på Ebay. Den kostar mig exakt 7.38 kronor, inklusive allt! Älskar Ebay!

Pandemrix

Alla håller på och tjatar om Pandemrix (svininfluensavaccinet). Alla man pratar med har ont i armen, och känner sig sjuka. Hälften av min UGA-grupp är sjuk av det. Jag är kritisk och jag vill inte ta vaccinet. Förutom att det innehåller material från haj, kvicksilver så har det massa biverkningar och mycket osäkerhet kring sig. Vem vet egentligen hur många sprutor man måste ha och vem tar ansvar för biverkningarna? Danmarks regering har tagit på sig ansvaret då läkemedelsföretaget som tillverkat Pandemrix avsagt sig allt ansvar för eventuella framtida biverkningar. Läs mer om det längre ner.

 

Min mamma vill tvinga mig att ta vaccinet när jag är hos tandläkaren och ändå är "drogad". Men det är mitt val och jag tänker inte få det här giftet insprutat i mig. Otillräckliga kliniska studier om effekt och tvivelaktiga hjälpämnen och tillsatser och min extrema spruträdsla och de skador som rapporterats av medier om vaccinets biverkningar gör mig mycket skeptisk! Mitt svar är ett skarpt NEJ och det måste alla respektera!


 


"Vilka är riskerna med Pandemrix?

De vanligaste biverkningarna (uppträder vid fler än 1 av 10 doser av vaccinet) är huvudvärk, artralgi

(ledsmärta), myalgi (muskelsmärta), reaktioner på injektionsstället (förhårdnad, svullnad, smärta och

rodnad), feber och trötthet. Förteckningen över samtliga biverkningar som rapporterats för Pandemrix

finns i bipacksedeln (se nedan)."

 

 

"Mycket vanliga:

huvudvärk

trötthet

smärta, rodnad, svullnad eller lokal förhårdnad vid injektionsstället

feber

muskelvärk, ledvärk.

 

Vanliga:

värmekänsla, klåda eller blåmärke vid injektionsstället

ökad svettning, frossa, influensaliknande symtom

svullna körtlar i halsen, armhålan eller ljumsken.

 

Mindre vanliga:

stickningar eller domningar i händer eller fötter

sömnighet

yrsel

diarré, kräkningar, magont, illamående

klåda, utslag

allmän sjukdomskänsla

sömnlöshet.

 

Följande biverkningar har inträffat de närmaste dagarna eller veckorna efter vaccination med vacciner

som rutinmässigt ges varje år för att förhindra influensa. Dessa biverkningar kan inträffa med

Pandemrix.

 

Mindre vanliga:

generella hudreaktioner inklusive urtikaria (nässelfeber).

 

Sällsynta:

allergiska reaktioner som kan leda till allvarlig sänkning av blodtrycket som, om det inte

behandlas, kan leda till chock. Läkare är medvetna om denna risk och har akut behandling

tillgänglig för dessa tillfällen.

kramper

svår stickande eller dunkande smärta utmed en eller flera nervbanor

minskat antal blodplättar, vilket kan orsaka blödning eller blåmärken.

 

Mycket sällsynta:

vaskulit (kärlinflammation som kan orsaka hudutslag, ledvärk och njurpåverkan)

neurologiska störningar såsom encefalomyelit (inflammation i centrala nervsystemet), neurit

(nervinflammation) och Guillain-Barrés syndrom (en typ av förlamning).

 

Om någon av dessa biverkningar inträffar, kontakta omedelbart din läkare eller sköterska."

 

 

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-sv1.pdf

 


 

Biverkningar

 

Blodet och lymfsystemet

Vanlig: lymfadenopati

 

Psykiska störningar

Mindre vanlig: sömnlöshet

 

Centrala och perifera nervsystemet

Mycket vanlig: huvudvärk

Mindre vanlig: parestesier, somnolens, yrsel

 

Magtarmkanalen

Mindre vanlig: gastrointestinala symtom (t ex diarré, kräkningar, buksmärta, illamående)

 

Hud och subkutan vävnad

Vanlig: ekkymos vid injektionsstället, ökad svettning

Mindre vanlig: klåda, utslag

 

Muskuloskeletala systemet och bindväv

Mycket vanlig: artralgi, myalgi

 

Allmänna symtom och/eller symtom vid administreringsstället

Mycket vanlig: induration, svullnad, smärta och rodnad vid injektionsstället, feber, trötthet

Vanlig: frossa, influensaliknande sjukdom, reaktioner vid injektionsstället (t ex värmekänsla, klåda)

Mindre vanlig: sjukdomskänsla

http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/emea-combined-h832sv.pdf


 

"Tillverkaren av vaccinet, Glaxo Smith Kline, kräver ansvarsfrihet för eventuella framtida biverkningar.
I går avslöjades att Danmark gått med på kraven.
I Sverige hemlighålls avtalet.
- Den klausulen i kontraktet är sekretessbelagd, säger Anders Tegnell vid socialstyrelsen.

Den danska tidningen Jyllands-Posten avslöjade i går att Glaxo Smith Kline krävt – och fått – ansvarsfrihet i Danmark.
Socialministern, Jakob Axel Nielsen har bekräftat för tidningen att Danmark, i likhet med många andra länder, har valt att ingå ett sådant här avtal:
– Om vi inte hade accepterat villkoret hade vi inte kommit i gång med vaccinproduktionen så snabbt, säger han.
Det innebär att eventuella stora ersättningskrav hamnar på danska staten, enligt Jyllands-Posten."

 

 

"Kevin, 4 år, fick en spruta mot svininfluensan – slutade andas

I onsdags fick Kevin, 4, en spruta mot svininfluensan.

Två dagar senare föll han i koma och slutade andas.

– Jag var helt säker på att han var död, säger mamma Mia Brolin.

Kevin satt med sin pappa på ett kafé i Upplands Väsby centrum, norr om Stockholm. Det var fredag eftermiddag.

Plötsligt började Kevin att skaka. Hans kropp böjde sig bakåt i kramper och ögonen rullade uppåt så att bara ögonvitorna syntes.

Pappan och Mia är separerade, men hon fanns i närheten och en gemensam kompis sprang och hämtade henne. ”Mia kom fort. Kevin är jättedålig.”
”Var helt vit”

Framme vid kaféet hade en folksamling samlats kring fyraåringen.""Skolöverläkare: Vi tar inga risker

Fyra elever i Gävle har hämtats med ambulans efter att de slagits ut av influensavaccinet.

– Vi tar inga risker, säger Margareta Bondestam, skolöverläkare i Gävle.

Vaccinationerna på skolorna i Gävle startade i måndags. Redan nu har fyra elever tvingats åka ambulans till sjukhus efter att de blivit dåliga av vaccinet.

Eftersom sjuksköterskorna inte har tid att själva ta eleverna till sjukhus har de fått uppmaningen att ringa ambulans om eleverna blir dåliga. Vi har bestämt oss för att vara extra försiktiga eftersom det är ett nytt vaccin vi har att göra med, säger Margareta Bondestam.
”Vi är inte oroliga”"

 

 

http://www.svininfluensan.com


Ett erbjudande jag inte kan tacka nej till

"hum hey du, du kan springa på lördag på en fest halvt naken och servera lite kåta/ fulla studenter..... och en och annan lapdance åt mig är du gullig
du få 300kr, vi lovar kontanter ev. natura 
OBS! 100% allvarlig"

Legendary

Jag älskar accesoarer just nu. Jag vill också ha en ring på varje finger och massa tunga silverarmband! Det blir till att leta billiga fynd second hand, H&M och liknande... Marcus gillar jag inte så mycket. Bilden är från VMan, en editorial med namnet Legendary.

Clubmaster

Jag har ju ett par Tortoisefärgade Ray-Ban Clubmaster och jag är väldigt sugen på att sätta in vanligt glas i de. Egentligen kanske de är snyggare i svart och silver men de jag har är jävligt snygga med och det är ju kul med lite förändring. Jag har ju haft mina Wayfarer i fyra år. Jag har verkligen inte tröttnat på de men ibland vill man ha något annat, så det betyder ju alltså att jag skulle ha två par glasögon. Lyx kanske? Vad tycker ni? Inte för att jag förväntar mig att ni ska svara men... Haha. 
Dagens album: Robbie Williams - Reality killed the video star

No boundaries

Ja. Här sitter man och knappar trots att man knappt orkar vara vaken. Och sova lär jag väl inte heller få göra. Mamma ska ju väcka mig 9-10 varenda dag så man får ju aldrig sova ut, även om man säger till!

Jag överväger om jag ska på dejt imorgon. Eller ja, typ... Vi får se hur jag gör...

Och Kmulls, jag kör på med silvershampo så det ryker!

For your entertainment

Hanna: Jag vill ha Adam Lamberts skiva For your entertainment i julklapp, eller att du köper den till mig. Den släpps 23/11 och jag älskar singeln. Lyssna på den här: Adam Lambert – For Your Entertainment

All I wanna say is that they don't really care about us!


Blondie

Det har varit en sjukt seg dag. Mina ögon har tårats hela dagen och allt har varit asjobbigt. Har inte gjort någonting på UGAn. Bara suttit vid facebook och fördrivit tiden. Var i och för sig på en starta eget-föreläsning på morgonen. Men sen gjorde jag ingenting. Skrev lite på min bok. Men men. Sjukt segt iaf.

De tyckte jag var snygg i håret. Lite gult kanske, men det är snyggt och de sade att jag passar i allt och ger inspiration till alla! Haha.

Nu ska jag lägga mig raklång någonstans.

I look to you

Måste nog erkänna att min hårbotten svider lite. Har ju ändå blekt det fyra gånger och färgat/blekt en gång till över det på två dagar. Men än är det inte klart. Tänkte slinga det också för att få bort det orange som envetet biter sig fast i längderna. Men jag gillar det. Jag har ju alltid velat bli blond för att prova, och nu är jag det. Eller ja, vitt är målet - vilket det kortaste faktiskt är! Imorgon blir det UGA, får väl se vad som händer då!

Go(a) India!

Håret blir ljusare, men det är nog fortfarande gult tyvärr... Får se hur jag gör med det. Idag har jag letar solresor. Jag orkar inte tråkiga november och Goa lockar med sina 30 grader. Hittade en restresa dit för 2000... Det är ju helt okej alltså...

A change is gonna come

Cleo är hemma i Nässjö. Jag förlorade pengarna och min lilla livskamrat. Det är så tomt nu. Så, för att döva mina känslor och visa att jag gått vidare står förändring på schemat. Med förändring så menas såklart håret. Nu blir det ljust. Jag gör alltid något med håret för att visa att ett nytt kapitel i livet börjar, liksom. Färgar det eller klipper det eller något. Jag måste liksom lägga saker bakom mig och det gör jag genom att förändra mig själv. Det känns bra.

Behind the scenes


FAN

Imorgon åker jag och lämnar tillbaka Cleo. Jag har mest bara legat i soffan idag och kramat henne och gråtit. Jag vill inte förlora henne, det gör så fruktansvärt ont att jag inte ska få behålla henne. Hon är ju underbar och kommer och lägger sig i knäet och myser och spinner hela tiden och värmer mig om natten. Hon ger mig närhet och kärlek som jag behöver. Jag älskar henne ju. Och så måste jag lämna tillbaka henne för mamma inte tål henne... Och på kuppen förlora handpenningen jag lagt på henne. Jag vet inte ens om jag orkar följa med och lämna henne. Det är för jobbigt. Fan, jag vill inte förlora henne. Seriöst, har jag aldrig sörjt att jag ska få lämna en kompis eller så så här mycket. Hon är ju min nya favorit och så ska hon bara försvinna sådär!
FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN


Telephone


Idag är ingen bra dag. Min mamma har astma och hon får det av katten. Hon känner av henne. Det betyder att vi inte kan ha kvar henne. Jag vill inte. Alla älskar henne ju redan... Fan... Det kommer bli så ensamt... Fan, jag börjar gråta nu när jag tänker på det... FAN!

Bad romance

Lady Gaga är snyggare än jag någonsin sett henne. Utan massa kladd och mascara och grejs, man ser ju hur hon ser ut här. Men det ser inte ut som hon. Sjukt snygg! Tänker på Veronica Maggio av någon konstig anledning. Älskar kläderna, isbjörnen och glitterdräkten med Alexander McQueenmonstren till skor! Ni hatar mig, men en sphynx klämde hon också in och så lite Vogue-inspirerad dans - snarlik Madonnas Sticky and Sweet Tour måste jag ju påpeka. Att hon mimar dåligt och inte lever ut gör absolut ingenting. Och är hon verkligen så smal som det ser ut i vissa scener?

Cleo(patra)


Buffis

De konstiga drömmarna fortsätter. Inatt drömde jag att min bror bjöd på en cigarett trots att jag slutat på balkongen. Jag höll utkik efter mamma hela tiden. Sen var vi ute och sprang i gryningen och gömde oss och blev jagade av någon. Kan varit Sarah och Emmelie. Det var som en mur typ och jag fastnade i en glugg. Sen åkte jag plötsligt bil och pappa sprang utanför och ville att jag skulle stanna. Jag mådde illa hela tiden och fick stanna och spy. Jag öppnade dörren och spydde. Sen sprang jag in i huset. Jag sov med katten hela natten och så kliade det på kroppen. Jag låste in mig på badrummet och sköljde munnen. Då såg jag att jag hade långt hår och så kammade kände jag i nacken att det lossnade. Att det låg stora drevor hår i mitt nackveck. Jag fick känslan av att det legat där sen jag klippte mig och att det bara legat där fångat i mitt veck. SÅ jag kammade och det lossnade mer och så lade jag allt i en burk. Då såg jag små orange kryp krypa omkring och jag började kamma frenetiskt. Då väcktes jag av en våt nos mot kinden. 
Ja, för de som har missat har jag köpt katt. En sphynx. Blue Angel heter hon enligt stamtavlan, jag tror jag ska kalla henne Cleo, hon lystrade till det. Men Daniel och mamma vill kalla henne för Buffis, för att hon buffar på en med huvud hela tiden och vill bli kelad med. Hon kurrar verkligen hela tiden och i natt gick hon runt på mig och låg i mitt knäveck och sov och värmde som ett element. Hanna däremot bara gråter och hatar henne, men jag tror att det går över. Hon har en fobi, men hon måste bara ge henne en chans. När hon lär känna katter gillar hon de ju. Just nu är hon envist tjurig men det ska nog gå tillslut. Daniel sade till henne att den snart skulle vara död, men jag och mamma och pappa vet att han tycker om henne, trots att han tycker hon är ful. Det kan nog vara bra för honom med en katt! Jag älskar henne redan i alla fall! 
Jag har tagit lite bilder. De ska ni få så småningom. Nu ska jag städa för det är så fruktansvärt dammigt i mitt rum!
Måste ju klaga lite på JP också. De gav Kents nya skiva 2 stickor, kallade den för pretentiös. Pyttsan!

Dance in the dark

Lady Gaga - Dance in the dark på repeat. Den är grym! Och lite lik Vogue på sina ställen... Madonna alltså.

Idag har jag inte gjort mycket. Drömde en mardröm. Jag var på någon klubb och så träffade jag DennisM, bloggaren och han var jättedryg och drack ingenting. Rickard var där också och andra vänner. Sen gick jag på en begraving, fast det var inte en begravning - mer en minnesceremoni, för Alva och jag grät så mycket så mamma ville att jag skulle få en drogcocktail, en sån jag fick hos tandläkarn! Jag bröt ihop totalt och tänkte att jag inte kunde ta droger för jag skulle ju träffa Dennis efteråt. Jag bara, what the fuck liksom. Helkonstig dröm kan man ju säga...

Är helt slut idag som vanligt och pratade lite med mamma. Ingenting smakar gott längre och jag är hängig hela tiden och yr och konstig. Ändå har jag gått upp fem kilo. Jag vet inte vad det är för fel. Depression? Ätstörning? Bristsjukdom? Så nu vill hon tvinga mig att åtminstone ta blodprov när jag "ändå" ligger drogad hos tandläkarn... Men jag VILL inte! Jag tror att jag kommer få skitdåligt efteråt och bara tanken på en nål in i ådran skrämmer livet ur mig! Jag klarar inte ens tanken! Det kliar och sticker i hela armen bara jag tänker på det, och tårarna är nära. Nej. Borra okej, det måste jag, men ett blodprov, nej.. Inte frivilligt. Inte ofrivilligt heller.

02.19

Det går nerför. Sitter och har larvat mig på msn hela natten med Adam, men nu blev det seriösare och vi pratade om att vara annorlunda. Jag tar mig friheten att citera för han sade det så bra:
"Om man själv tar i så man spricker för att trycka sig själv in i formen så brukar man generellt sett titta lite snett på de som gått lös på formhelvetet med en yxa och sedan bränt flisorna för att roa sig."

Dance in the dark

Lady Gaga blir bara bättre och bättre...  The Fame Monster Super Deluxe finns på CDON... Den trillar ner i kundvagnen direkt! Ett måste ju! http://cdon.se/musik/lady_gaga/the_fame_monster_-_super_deluxe_box-7567893

Gynning talar om ensamhet


Just like honey

Har fikat drömtårta och morotskaka och druckit kaffe med farmor och farfar och Claes! Trevligt! Klockan är nu fem och mörkret totalt, är det inte hemskt? Känns som klockan är minst åtta? "Det är för att du går upp i tid!" säger pappa. Ja, han väckte mig kl 10 med orden: "Klockan är tio! Det är fars dag!" Trevligt uppvaknande...

Lyssnat på Jesus and Mary Chain idag, sjukt bra! Finns såklart med i boken 1001 album du måste höra innan du dör och låten Just like honey var med i Lost in translation, superbra film! Lyssna på deras debut på spotify, länk här nedan!
Jesus - Psychocandy

EMA Berlin 2009

Nu finns väl det mesta från EMA på youtube. Det här är mina favoriter:

Jag vill alltid älska

Man kan ju lätt säga att man blivit påmind om Alva den senaste veckan. På hennes begravning sjöng någon Jag vill alltid älska. Pappa satte på den skivan idag - tårar.
Ingen förstod vart Du blev av
men fast Din vagga är en grav
tror jag Du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär Dig leka, ser Dig le
Åh - om jag kunde vara med!
Det är Dig jag älskar

Det är Dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än Du
för Du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När Du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är Dig jag älskar
Det är Dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga 
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
för förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska -
aldrig glömma -
jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill slå an en positiv fortsättning och säga att jag är glad för Alice, Alvas nya syster som skänker glädje till alla omkring henne!

<3

Längtar till måndag nu alltså. Och inte bara för detta...

Drawing Restraing 9

Det är av en annan värld, det är magiskt, det är otroligt, det är Björk när jag älskar henne - som i Medulla fast än mer konstigt!

The show must go on

Till er som inte fattade Lady Gagas genialitet: Vertigo, Psycho och Rear Window är filmer av Hitchcock. Lysande! Hon menar att hon vill gå så långt för att få kärlek, ända in i Hitchcocks mörka värld! Ungefär dårå.

Idag är jag uppe tidigt. Funderar på om jag ska åka på skivmässan eller till PB-dagen. Åker jag till skivmässan kommer jag spendera massor med pengar och det får jag inte, åker jag till PB kommer det bara kännas konstigt. Sitter väl hemma och lyssnar på Queen istället...

Bad romance

I want your psycho 
Your vertigo stick 
Want you in my rear window 
Baby your sick 
I want your love 
Love-love-love 
I want your love
Genialt Lady Gaga. Genialt! Någon som ser referensen förutom jag?

Failure

Det är PB-dagen imorgon, man kanske ska dit och visa hur misslyckad man är?

Don't stop for anyone

Jag lyssnar på Lady Gaga-remixer och skriver. Igår natt skrev jag någon sida, och nu fortsätter jag historien. Ännu ett projekt i raden, kanske ska detta bli färdigställt? Det är en kärleksroman med en tvist, mer säger jag inte. Jag har i alla fall skrivit sista kapitlet, första kapitlet och mitten. Det kanske låter nästan färdig, men det är det långt ifrån. Man kan säga att jag köpt duken och nu är det bara kleta på färg. Nu är det bara att få ihop allting och utveckla det. Det ska nog bli bra det här. Ikväll tänkte jag gå på vernissage på Bobbys, First Twelve. Konstutställning av Sara och Jessicas klass. Läs om det här: http://www.facebook.com/event.php?eid=308300845345&index=1

Annars blir det Idol och så. Flashforward också! Jag rös hela första avsnittet och älskar det redan. Ett nytt Lost säger vissa.
Och, ännu ingen abstinens.

Kent - Röd

Kent - Röd
MMMM

Jag skrev en recension men den försvann. Så jag säger såhär: än mer synth än Tillbaka till samtiden, bra texter. Jag gillar det starkt! Lyssna på: SjukhusDe tog mig till en plats där inget växte
till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid
De tog mig till en sal ett solblekt sjukhus
där alla dörrar var så tunga att de inte krävde lås
De leder mig förbi rader av stärkta sängar
där våra steg ska eka länge efter att vi alla gått ur tiden
och jag skriker ditt namn just när regnet
träffar fönstren och en ond vind skakar träden
tamburiner, shakers av döda löv
De tog mig till en smutsig strand där vålnader av
surfare som drunknat samlade petplaskor för pant
På en grusväg mellan fält där ondskans blommor tilläts
växa och förvandla evig skog till skvallerpress
De pekade mot en fond giftgula moln orange lampor
tysta silos jetplansångspår bengrå torn
De viskade i mitt öra ser du framtiden
ser du hur inget växer inget lever men inget dör
När man äntligen kan se alla mekanismerna där bakom
så blir man aldrig rädd mer när man äntligen kan
se alla kejsare stå nakna så vänder allt igen
Allt vänder om igen
Jag vaknar i en sal på ett skuggigt sjukhus står en kvinna
vid min säng som blekt sina tänder en grad för hårt
Hon smeker min kind varligt med en hand konstgjord
som dockors
Ryknfri ringlös målad tung och febervarm
Min hud är vitt porslin små ilskna utslag
är en släng av allergi främst mot min samtid och tro
Jag skriver ditt namn tveksamt på ett vykort liksom testar
vem du var det har jag glömt för längesen
När man äntligen kan se vem som drar i alla trådar
så blir man aldrig rädd mer
När man äntligen kan se alla kejsare stå nakna
så vänder allt om igen
Allt vänder om igen
Jag går ensam in i ljuset...

Med natten som inspiration

Han har något innerligt i ögonen. Det är som en blick i hans mörka ögon är som att se in i hans själ och jag kan se allt lidande han varit med om. Där finns kärlek och ljus men ack så mycket lidande. Hans blick är stilla, bränner in i min och jag sugs in i dem. Som två stora hav som dränker allt. Då visste jag. Jag var kär. Två trasiga själar som möts i dunklet, vävs samman och för alltid sedan oåterkalleligt en och samma. Vem är denna man som tagit ett järngrepp kring mitt hjärta? Jag vet det inte än, men jag ser ända härifrån att han är annorlunda. Han är inte som någon annan jag sett, aldrig har någon lagt ut sin själ sådär i en enda blick. Aldrig har någon ens kunnat fästa blicken i min, hålla mig i sin makt. Ingen människa har haft den inverkan på mig. Här sitter jag ett rum ifrån honom och känner hur jag måste prata med honom, ha honom. Åtrå, jag kan inte beskriva det bättre. Allt omkring stannar upp de där sekunderna innan han till sist viker undan och reser sig upp. Kommer han hit? Jag märker hur mitt hjärta börjar rusa och andningen – nej, han går. Innan jag hinner reagera är han borta.


MTV EMA 2009

MTV EMA är över. Beyoncé och U2 blew me away, såattsäga. Beyoncé är så fruktansvärt snygg och rör sig som en gudinna. För att inte tala om rösten. Och U2s framträdande var magiskt! Det var det bästa på kvällen. Och så Katy Perry som avbröt Kanyes nominering - klockrent.

Nu har jag rökt mina sista cigaretter! Se pengarna framför dig så går det bra! 1000 kronor om jag slutar och så sparar man ju en del själv också! Jag gillar det egentligen inte, vad ska jag göra nu när jag inte har något att göra och allt känns botten? FÖRESTÄLL DIG PENGARNA!

The Uniform Project

På Hype (förra veckan tror jag det var) visade de ett reportage om The Uniform Project - One dress 365 days. Alltså, en och samma klänning varje dag men med nya accesoarer (den stavningen gick bra - trött). Patrik (http://patrikpetersson.blogspot.com/) tyckte någon kunde anta utmaningen! Jag frågade då vad man som kille skulle kunna tänkas ha som grund VARJE dag i ett år? Ett par jeans och en basic tee som man lägger till tar bort grejer på varje dag? Jag känner att det är lite svårt? Kanske något man borde pröva? Kanske kan spara pengar? Haha. Men det blir väl till att köpa massa vintagefynd istället, för det var utmaningen också - att inget skulle vara nyproducerat! Jag lägger nog ner idén om att fixa det och låter proffset sköta det. Kolla in henne på http://www.theuniformproject.com/!
Michaela på UGAn har ringt samtal idag, eller "bearbetat företagen" som hon kallar det, om praktik. Jag ska kanske praktisera på en arkitektfirma! Fick tre nej idag och hon hoppas på ett ja imorgon från någon av de större företagen! Det vore kul! Jag har skrivit ett galet bra mejl som borde få mig in där på tre röda! Vi får se! 
Kan inte sova om nätterna heller. Allt jag kan tänka på är Blue Angel... Sphynxen jag vill ha alltså.

Desperate

Imorgon fixas nog min praktik på arkitektkontor. Jag kan inte sluta tänka på shpynxen. Jag vägde mig idag - ett halvt kilo kvar till sextio! Woho!

Jag har ingen ork!

I'm in L-O-V-E with a sphynx


RSS 2.0